Adres

Marbella · Los Monteros Appartement · Nieuwbouw Woningen

€480.000
Ref. NB-60431
  • Bebouwd
    Bebouwd 93m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 2
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Marbella · Los Monteros Appartement · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

Kenmerken

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd: 93m2
Zwembad: Privé
Jacuzzi
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Omheind
Dichtbij golfbaan / golfbaan
Uitzicht: Zee
Dichtbij commercieel centrum
Location: Coastal, Urbanisation
Tweepersoons Slaapkamers: 2
Fitnessruimte
Strand: 3000 Meter
Dichtbij bomen
Verwarming: Ja, Airconditioning: Ja
Terras: 42 M2

Zone

Marbella

Marbella Costa del Sol

Marbella: Uw Luxe Bestemming aan de Costa del Sol

Marbella, gelegen aan de zuidkust van Spanje in de provincie Málaga, is een van de meest iconische en glamoureuze bestemmingen aan de Costa del Sol. Bekend om zijn luxe levensstijl, prachtige stranden, en bruisende nachtleven, trekt Marbella jaarlijks duizenden bezoekers van over de hele wereld. Deze stad combineert moderne voorzieningen met een rijke geschiedenis, wat het een unieke bestemming maakt voor zowel toeristen als permanente bewoners.

Klimaat: Geniet van het Mediterrane Leven

Marbella heeft een mediterraan klimaat dat perfect is voor diegenen die van zon houden. Met meer dan 320 dagen zon per jaar, zijn de zomers heet en droog, met temperaturen die regelmatig de 30 graden Celsius overschrijden. De winters zijn mild, met temperaturen die zelden onder de 10 graden Celsius komen. Dit aangename klimaat maakt Marbella een ideale plek om het hele jaar door van het buitenleven te genieten, of het nu gaat om zonnebaden op het strand of golfen op een van de vele prestigieuze golfbanen.

Demografische Gegevens: Een Kosmopolitische Gemeenschap

Met een bevolking van ongeveer 150.000 inwoners is Marbella een van de grootste steden aan de Costa del Sol. De stad is een smeltkroes van culturen, met inwoners uit meer dan 137 verschillende landen. Deze kosmopolitische sfeer maakt Marbella aantrekkelijk voor mensen van alle leeftijden en achtergronden, van gepensioneerden en expats tot jonge professionals en gezinnen. De combinatie van lokale Spaanse tradities en een internationale gemeenschap zorgt voor een unieke en dynamische levensstijl.

Cultuur en Entertainment: Van Historie tot Hedendaagse Luxe

Marbella biedt een rijke culturele ervaring, van het historische oude centrum, met zijn smalle straatjes en witgekalkte huizen, tot de moderne luxe van Puerto Banús, waar jachten, designerwinkels en exclusieve nachtclubs te vinden zijn. De stad organiseert tal van culturele evenementen en festivals, zoals het jaarlijkse Marbella International Film Festival en het Starlite Festival, dat wereldberoemde artiesten trekt. Daarnaast zijn er vele musea, kunstgalerijen en theaters die bijdragen aan het levendige culturele leven van de stad.

Natuur en Buitenleven: Bergen, Stranden en Golfbanen

Marbella biedt een indrukwekkende combinatie van bergen en stranden. De Sierra Blanca bergen vormen een prachtig decor voor de stad en bieden talloze mogelijkheden voor wandelen en andere buitenactiviteiten. Aan de kustlijn liggen enkele van de mooiste stranden van Spanje, waar u kunt genieten van watersporten, ontspannen in chiringuitos (strandbars), of gewoon genieten van het spectaculaire uitzicht op de Middellandse Zee. Marbella is ook beroemd om zijn golfbanen, die tot de beste van Europa behoren, wat het een paradijs maakt voor golfliefhebbers.

Achtergrondinformatie en Geschiedenis

Marbella heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Sporen van deze tijd zijn nog steeds zichtbaar in het oude stadscentrum, waar u Romeinse bruggen en Moorse kastelen kunt ontdekken. In de jaren 1950 en 1960 begon Marbella te transformeren in een luxueuze vakantiebestemming, vooral populair onder de internationale jetset. Vandaag de dag is het een stad die moderniteit en traditie naadloos combineert, met een breed scala aan voorzieningen en een ongeëvenaarde levensstijl.

Wonen in Marbella: Luxe en Comfort

Wonen in Marbella betekent genieten van een leven in luxe en comfort. De stad biedt een breed scala aan woningen, van exclusieve villa's aan het strand tot moderne appartementen in het stadscentrum. Marbella staat bekend om zijn high-end vastgoedmarkt, maar biedt ook opties voor verschillende budgetten. De nabijheid van internationale scholen, luxe winkels, wereldklasse restaurants, en medische faciliteiten maakt Marbella een aantrekkelijke keuze voor zowel gezinnen als gepensioneerden. De uitstekende infrastructuur en het internationale karakter van de stad zorgen ervoor dat u zich snel thuis zult voelen in deze bruisende gemeenschap.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website