Adres

Villajoyosa · Paraiso Penthouse · Nieuwbouw Woningen

€360.000
Ref. NB-38187
  • Bebouwd
    Bebouwd 98m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Villajoyosa · Paraiso Penthouse · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW APPARTEMENTEN IN VILLAJOYOSA DICHT BIJ DE ZEE

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 98m2
Bruikbare: 85m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 400 Mts.
Air Conditioning: Pre-Installatie
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Terras: 72 M2
Strand: 400 Meter
Dichtbij metrostation
Bruikbare bouwruimte: 85 M2
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Dichtbij busroute
Omheind
Solarium: Ja
Aantal parkeerplaatsen: 1
Uitzicht: Zee
Dichtbij scholen
Dichtbij Kinderparken
Dichtbij commercieel centrum
Location: Coastal, Urbanisation

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 400 Mts.


Zone

Villajoyosa

wonen in Villajoyosa

Villajoyosa: Een Kleurrijke Stad aan de Costa Blanca

Villajoyosa, gelegen aan de Costa Blanca in de provincie Alicante, Spanje, is een charmante kuststad die bekend staat om zijn levendige kleuren, rijke geschiedenis en prachtige stranden. Met zijn unieke karakter en aantrekkelijke ligging biedt Villajoyosa een geweldige levensstijl voor zowel bezoekers als bewoners.

Ligging en Klimaat: Ideaal voor Een Zonnig Leven

Villajoyosa ligt ongeveer 30 kilometer ten noorden van Alicante en is gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen die de stad verbinden met andere belangrijke steden en de luchthaven van Alicante. De stad profiteert van een mediterraan klimaat met warme, droge zomers en milde winters. Met meer dan 300 zonnige dagen per jaar, biedt Villajoyosa het perfecte weer voor een actieve levensstijl en genieten van buitenactiviteiten.

Demografische Gegevens: Een Diverse Gemeente

Villajoyosa heeft een bevolking van ongeveer 35.000 inwoners, waaronder zowel lokale bewoners als een groeiend aantal internationale expats. De stad trekt vooral mensen aan uit andere Europese landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en België. Deze demografische diversiteit draagt bij aan een multiculturele sfeer en een brede waaier van internationale diensten en voorzieningen.

Cultuur en Tradities: Feesten en Geschiedenis

Villajoyosa is beroemd om zijn kleurrijke huizen en levendige sfeer. De stad organiseert het hele jaar door verschillende festivals en evenementen, waaronder de “Fiesta de Moros y Cristianos” in juli, die de historische strijd tussen moren en christenen herdenkt met indrukwekkende parades en kostuums. De stad heeft ook een rijke chocoladehistorie, met een aantal lokale chocoladefabrieken die de zoete traditie levend houden. Daarnaast biedt Villajoyosa een scala aan lokale restaurants en cafés waar u kunt genieten van de traditionele Spaanse keuken.

Natuur en Levensstijl: Ontspanning aan de Kust

Villajoyosa staat bekend om zijn prachtige stranden, zoals Playa Paradís en Playa Centro, die ideaal zijn voor zonnebaden, zwemmen en watersporten. De stad heeft ook een schilderachtige boulevard en een charmant oude stadsgedeelte met smalle straatjes en kleurrijke huizen. De levensstijl in Villajoyosa is ontspannen en gericht op genieten van het buitenleven, met veel mogelijkheden voor recreatie en sociaal contact.

Achtergrondinformatie en Geschiedenis

Villajoyosa heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de tijd van de Romeinen en de Moorse overheersing. De stad heeft een strategische ligging aan de Middellandse Zee en heeft zich door de eeuwen heen ontwikkeld tot een belangrijke havenstad. Vandaag de dag behoudt Villajoyosa zijn historische charme terwijl het zich aanpast aan de moderne eisen van het leven aan de Costa Blanca.

Wonen en een Woning Kopen in Villajoyosa met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt een woning te kopen in Villajoyosa, biedt Casas Palmeras Real Estate een uitgebreide selectie van eigendommen. Of u nu op zoek bent naar een appartement met uitzicht op zee, een villa met een tuin of een charmante woning in het oude centrum, wij hebben de ervaring en middelen om u te helpen bij het vinden van uw ideale woning. Wonen in Villajoyosa betekent genieten van een kleurrijke kuststad met uitstekende voorzieningen, een vriendelijke gemeenschap en een ontspannen levensstijl aan de Costa Blanca.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website