Adres

La Romana · Centro Villa · Nieuwbouw Woningen

€325.000
Ref. NB-39469
  • Bebouwd
    Bebouwd 134m2
  • Plot
    Plot 544m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

La Romana · Centro Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

MEDITERRANE VILLA IN TYPISCH SPAANS DORP

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 134m2
Bruikbare: 114m2
Plot: 544m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 60000 Mts.
Privé zwembad
Omheind
Dichtbij scholen
Dichtbij Kinderparken
Dichtbij commercieel centrum
Airconditioning: Ja, voorgeïnstalleerd
Locatie: Urbanisatie
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Terras: 20 M2
Strand: 60000 Meter
Bruikbare bouwruimte: 114 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 60000 Mts.


Zone

La Romana

Wonen in La Romana

La Romana, Alicante: Uw Toekomstige Thuis in de Spaanse Zon

Bent u op zoek naar een rustige en schilderachtige bestemming om te wonen in Spanje? La Romana, gelegen in de regio Alicante, biedt alles wat u zoekt. In deze gids ontdekt u de ligging, het klimaat, demografische gegevens, cultuur, natuur, levensstijl en de mogelijkheden om een huis te kopen met Casas Palmeras Real Estate in La Romana.

Ligging van La Romana

La Romana is een charmant dorp in de provincie Alicante, in de autonome regio Valencia. Het ligt op ongeveer 30 kilometer van de kustlijn van de Costa Blanca en op ongeveer 50 kilometer van de bruisende stad Alicante. Deze strategische ligging biedt de ideale combinatie van landelijke rust en gemakkelijke toegang tot de stedelijke voorzieningen van Alicante en de nabijgelegen stranden.

Klimaat in La Romana

La Romana geniet van een mediterraan klimaat met warme zomers en milde winters. De gemiddelde temperatuur in de zomer ligt rond de 30°C, terwijl het in de winter zelden onder de 10°C komt. De regio ontvangt ongeveer 300 dagen zon per jaar, wat La Romana een ideale plek maakt voor wie houdt van een zonnig en aangenaam klimaat. Regenval is beperkt en valt meestal in de herfst en het vroege voorjaar.

Demografische Gegevens

La Romana is een relatief klein dorp met ongeveer 1.500 inwoners. Ondanks de bescheiden omvang, heeft het dorp een diverse en vriendelijke gemeenschap. Het inwonersaantal omvat zowel lokale bewoners als een toenemend aantal internationale expats die genieten van de rustige levensstijl en de prachtige omgeving. Deze mix van inwoners draagt bij aan een gastvrije en multiculturele sfeer.

Cultuur van La Romana

La Romana heeft een rijke cultuur die sterk beïnvloed is door zijn Spaanse erfgoed. Het dorp staat bekend om zijn traditionele festivals, zoals de lokale feesten ter ere van de patroonheilige San Roque, die elk jaar in augustus plaatsvinden. Tijdens deze festivals worden er kleurrijke parades, muziek en lokale gerechten gepresenteerd. De architectuur van La Romana is ook een weerspiegeling van de traditionele Spaanse stijl, met charmante gebouwen en een pittoresk dorpsplein.

Natuur en Levensstijl

Omgeven door uitgestrekte wijngaarden, olijfboomgaarden en heuvelachtige landschappen biedt La Romana een serene omgeving voor natuurliefhebbers. De regio is ideaal voor wandelen, fietsen en het verkennen van de natuur. De nabijheid van de Costa Blanca betekent dat u ook gemakkelijk kunt genieten van het strand en de zee. De levensstijl in La Romana is ontspannen en ontspannen, met een sterke nadruk op outdoor-activiteiten en een hechte gemeenschapszin.

Achtergrondinformatie

La Romana heeft een rijke agrarische geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Het dorp is historisch gezien bekend om zijn productie van wijn en olijfolie, wat nog steeds een belangrijke rol speelt in de lokale economie. Vandaag de dag combineert La Romana zijn agrarische erfgoed met moderne voorzieningen, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel bezoekers als potentiële bewoners.

Wonen in La Romana

Wonen in La Romana biedt een ideale balans tussen landelijke rust en moderne gemakken. Het dorp beschikt over alle basisvoorzieningen, waaronder supermarkten, medische centra en scholen. Bovendien zijn er diverse lokale restaurants en cafés waar u kunt genieten van de Spaanse keuken. De nabijheid van Alicante zorgt ervoor dat u altijd toegang heeft tot grotere winkelcentra, culturele evenementen en andere stedelijke voorzieningen.

Een Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om een huis te kopen in La Romana, kan Casas Palmeras Real Estate u helpen bij het vinden van uw droomwoning. Casas Palmeras biedt een breed scala aan woningen in La Romana, variërend van charmante landelijke villa’s tot moderne huizen met uitzicht op het landschap. Hun ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het aankoopproces, van het vinden van de perfecte woning tot het afronden van de juridische formaliteiten.

Conclusie

La Romana in Alicante is een aantrekkelijke bestemming voor iedereen die op zoek is naar een rustige, zonnige en gastvrije plek om te wonen. Met zijn charmante omgeving, aangenaam klimaat en rijke cultuur biedt La Romana een uitstekende levenskwaliteit. Overweeg vandaag nog om uw toekomst te verkennen in La Romana met hulp van Casas Palmeras Real Estate.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website