Adres

Hondón de las Nieves · Canalosa Bungalow · Nieuwbouw Woningen

€195.000
Ref. NB-95739
  • Bebouwd
    Bebouwd 101m2
  • Plot
    Plot 54m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2

Hondón de las Nieves · Canalosa Bungalow · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW BUNGALOWS IN HONDÓN DE LAS NIEVES

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 101m2
Bruikbare: 80m2
Plot: 54m2
Afstand naar het strand: 37000 Mts.
Tuin
Omheind
Dichtbij scholen
Air Conditioning: Pre-Installatie
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Terras: 53 M2
Strand: 37000 Meter
Bruikbare bouwruimte: 80 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 37000 Mts.



Zone

Hondón de las Nieves

wonen in Hondón de las Nieves

Hondón de las Nieves: Een Authentiek Spaans Dorp in het Hart van de Vinalopó-vallei

Hondón de las Nieves, gelegen in de schilderachtige Vinalopó-vallei in de provincie Alicante, Spanje, is een charmant en traditioneel dorp dat een authentieke Spaanse levensstijl biedt. Dit pittoreske dorpje, omgeven door bergen en wijngaarden, ligt op slechts 40 minuten rijden van de stad Alicante en de prachtige stranden van de Costa Blanca. De rustige ligging en natuurlijke schoonheid maken Hondón de las Nieves een geliefde plek voor zowel lokale bewoners als internationale inwoners.

Klimaat: Mild en Mediterraan

Hondón de las Nieves geniet van een typisch mediterraan klimaat, met warme zomers en milde winters. Het dorp heeft meer dan 300 zonnige dagen per jaar, waardoor het een ideale locatie is voor liefhebbers van een zonnig en droog klimaat. De zomertemperaturen kunnen oplopen tot boven de 30 graden Celsius, terwijl de winters aangenaam zijn met gemiddelde temperaturen rond de 15 graden. Dit milde weer maakt het mogelijk om het hele jaar door van buitenactiviteiten te genieten.

Demografische gegevens: Een Gemengde en Gastvrije Gemeenschap

Hondón de las Nieves heeft een bescheiden maar groeiende bevolking van ongeveer 3.000 inwoners. Naast de lokale Spaanse bevolking is er een aanzienlijke gemeenschap van expats, voornamelijk uit het Verenigd Koninkrijk en andere Noord-Europese landen. Deze mix van bewoners zorgt voor een diverse en gastvrije gemeenschap waar verschillende culturen en tradities harmonieus samenleven. De rustige sfeer en vriendelijke inwoners maken het dorp tot een aantrekkelijke bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een rustig leven op het platteland.

Cultuur en Tradities: Een Rijke Erfenis van Feesten en Rituelen

Het culturele leven in Hondón de las Nieves is diep geworteld in tradities en religieuze vieringen. Een van de belangrijkste evenementen is de jaarlijkse Fiesta de la Virgen de las Nieves, ter ere van de patroonheilige van het dorp. Tijdens deze feestelijke periode worden straten versierd, zijn er processies, muziek, dans en tal van andere activiteiten die de lokale gemeenschap samenbrengen. Daarnaast zijn er door het jaar heen diverse markten en culturele evenementen die de rijke geschiedenis en tradities van het dorp in stand houden.

Natuur en Levensstijl: Een Oase van Rust en Natuurlijke Schoonheid

Hondón de las Nieves ligt te midden van prachtige natuur, met uitgestrekte wijngaarden, olijfgaarden en amandelbomen die het landschap domineren. Het omringende gebergte biedt uitstekende mogelijkheden voor wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten. De landelijke omgeving, gecombineerd met de rustige levensstijl, maakt het dorp een ideale plek voor diegenen die willen ontsnappen aan het drukke stadsleven. Hier draait het leven om eenvoud en het genieten van de natuur en lokale gastronomie.

Achtergrondinformatie en Geschiedenis

Hondón de las Nieves heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. De naam van het dorp, "Nieves," verwijst naar de Maagd Maria, aan wie het dorp is opgedragen. Het gebied is lange tijd bekend geweest om zijn landbouw, met name de productie van wijn, olijven en amandelen. Tegenwoordig behoudt Hondón de las Nieves zijn traditionele karakter, terwijl het ook moderne voorzieningen biedt die het leven hier comfortabel maken.

Wonen in Hondón de las Nieves: Een Ontspannen en Authentieke Levensstijl

Wonen in Hondón de las Nieves biedt een unieke kans om te genieten van een authentiek Spaanse levensstijl in een serene omgeving. Het dorp biedt een breed scala aan woningen, van traditionele finca's en dorpshuizen tot modernere villa's. De vastgoedprijzen zijn relatief betaalbaar, wat het aantrekkelijk maakt voor zowel gepensioneerden als mensen die op zoek zijn naar een tweede huis. De gemeenschap is hecht en verwelkomt nieuwe bewoners met open armen. Wonen in Hondón de las Nieves betekent genieten van het beste van het landelijke Spanje, met alle voordelen van moderne gemakken binnen handbereik.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website