Adres

Benidorm · Poniente Appartement · Nieuwbouw Woningen

€593.000
Ref. NB-63101
  • Bebouwd
    Bebouwd 51m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 1
  • Badkamers
    Badkamers 1
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Benidorm · Poniente Appartement · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW LUXE FRONTLINE WOONCOMPLEX IN BENIDORM

Kenmerken

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Bebouwd: 51m2
Bruikbare: 41m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 20 Mts.
Jacuzzi
Parkeren
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Dichtbij busroute
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Uitzicht: Zee
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installatie
Fitnessruimte
Eerste lijn aan zee
Tweepersoons Slaapkamers: 1
Dichtbij treinstation
Terras: 11 M2
Strand: 20 Meter
Bruikbare bouwruimte: 41 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 20 Mts.



Zone

Benidorm

wonen in Benidorm

Benidorm: Ontdek de Vibrante Charme en Stadsleven van de Costa Blanca

Benidorm, gelegen aan de Costa Blanca in de provincie Alicante, Spanje, is een levendige bestemming die bekend staat om zijn spectaculaire stranden, bruisende nachtleven en uitstekende faciliteiten. Dit populaire vakantieoord biedt een ideale mix van ontspanning en avontuur voor zowel permanente bewoners als bezoekers. Casas Palmeras Real Estate staat klaar om u te helpen uw ideale woning in deze dynamische en kleurrijke stad te vinden.

Ligging

Benidorm ligt aan de oostkust van Spanje, ongeveer 45 kilometer van de stad Alicante en 130 kilometer van Valencia. De stad is strategisch gelegen tussen de Middellandse Zee en de omliggende bergen, wat zorgt voor een schilderachtige setting. Benidorm is gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen AP-7 en N-332, en de internationale luchthaven van Alicante ligt op slechts 60 kilometer afstand, wat het reizen naar en vanuit de stad eenvoudig maakt.

Klimaat

Het klimaat in Benidorm is mediterraan, met warme, droge zomers en milde winters. Tijdens de zomermaanden kunnen de temperaturen oplopen tot ongeveer 30°C, terwijl de winters aangenaam blijven met gemiddelde temperaturen rond de 12°C. De stad geniet van veel zonneschijn het hele jaar door, wat ideaal is voor het verkennen van de stranden en het genieten van buitenactiviteiten.

Demografische Gegevens

Benidorm heeft een bevolking van ongeveer 70.000 inwoners, maar deze cijfers stijgen aanzienlijk tijdens het toeristische hoogseizoen wanneer bezoekers uit heel Europa de stad komen verkennen. De stad trekt een diverse mix van toeristen en inwoners aan, waaronder een aanzienlijk aantal internationale bewoners die genieten van de cosmopolitische sfeer en de uitstekende levenskwaliteit.

Cultuur

Benidorm staat bekend om zijn bruisende cultuur en levendige sfeer. De stad biedt een breed scala aan culturele evenementen en festivals, zoals het jaarlijkse Benidorm Fiesta en de kleurrijke carnavalsvieringen. De levendige boulevard en de vele bars en clubs zorgen voor een bruisend nachtleven, terwijl de lokale markten en eetgelegenheden een rijke verscheidenheid aan Spaanse en internationale gerechten bieden.

Natuur en Levensstijl

Benidorm is beroemd om zijn indrukwekkende stranden, waaronder Playa Levante en Playa Poniente, die beide populaire bestemmingen zijn voor zonaanbidders en watersportliefhebbers. De stad is ook omgeven door mooie natuurgebieden, zoals het beschermde natuurpark Serra Gelada, dat uitstekende mogelijkheden biedt voor wandelingen en natuurverkenning.

Het leven in Benidorm is energiek en dynamisch, met een sterke nadruk op entertainment en recreatie. De stad biedt talloze winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden, evenals tal van recreatieve activiteiten zoals golfen, watersporten en amusementsparken. De mix van een levendig stadsleven en prachtige stranden maakt Benidorm tot een aantrekkelijke bestemming voor zowel vakantiegangers als permanente bewoners.

Achtergrondinformatie

Benidorm heeft een interessante geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd, hoewel het pas in de 20e eeuw echt begon te groeien als toeristische bestemming. De stad heeft zich ontwikkeld van een klein vissersdorp tot een van de belangrijkste toeristische hotspots van Spanje, dankzij haar moderne infrastructuur en gastvrije sfeer.

Wonen in en een Huis Kopen in Benidorm

Wonen in Benidorm biedt de mogelijkheid om te genieten van een levendige levensstijl met toegang tot uitstekende voorzieningen en een prachtige kustlijn. De vastgoedmarkt in Benidorm is gevarieerd, met opties die variëren van appartementen met uitzicht op zee tot luxe villa’s in de nabijgelegen heuvels. De prijzen zijn vaak hoger dan in andere delen van Spanje, maar de unieke locatie en de kwaliteit van leven maken het een aantrekkelijke keuze.

Casas Palmeras Real Estate is uw ideale partner bij het vinden van een woning in Benidorm. Ons team van ervaren makelaars heeft uitgebreide kennis van de lokale markt en kan u helpen bij het vinden van een woning die past bij uw wensen en budget. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis of een permanente woning, wij staan klaar om u door elke stap van het aankoopproces te begeleiden.

Conclusie

Benidorm biedt een unieke combinatie van levendige cultuur, prachtige stranden en een energiek stadsleven. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate vindt u gemakkelijk uw ideale woning in deze bruisende stad aan de Costa Blanca. Begin vandaag nog met het verkennen van de mogelijkheden en ontdek hoe Benidorm uw nieuwe thuis kan worden.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website