Adres

Torrevieja · Playa del Cura Penthouse · Nieuwbouw Woningen

€342.000
Ref. NB-95363
  • Bebouwd
    Bebouwd 74m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 2
  • Badkamers
    Badkamers 1
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Torrevieja · Playa del Cura Penthouse · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

Moderne appartementen op slechts 250 meter van het strand van El Cura in Torrevieja

Kenmerken

Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Bebouwd: 74m2
Bruikbare: 55m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 250 Mts.
Parkeren
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Dichtbij busroute
Solarium: Ja
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Tweepersoons Slaapkamers: 2
Locatie: Kust
Terras: 19 M2
Strand: 250 Meter
Bruikbare bouwruimte: 55 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 250 Mts.



Zone

Torrevieja

Torrevieja

Torrevieja: Een Populaire Bestemming aan de Costa Blanca

Torrevieja, gelegen aan de Costa Blanca in de provincie Alicante, Spanje, is een levendige stad die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, uitstekende klimaat en diverse cultuur. Deze kuststad is een favoriete bestemming voor zowel toeristen als bewoners die op zoek zijn naar een aangename levensstijl aan de Middellandse Zee.

Ligging en Klimaat: Ideaal voor Zonaanbidders

Torrevieja ligt aan de oostkust van Spanje, ongeveer 50 kilometer ten zuiden van Alicante. De stad is goed bereikbaar via de snelwegen die haar verbinden met Alicante en de internationale luchthaven van Alicante. Torrevieja geniet van een mediterraan klimaat met lange, hete zomers en milde winters, wat het een aantrekkelijke bestemming maakt voor zonliefhebbers. Met meer dan 300 zonnige dagen per jaar biedt Torrevieja het ideale weer voor buitenactiviteiten en een ontspannen levensstijl.

Demografische Gegevens: Een Cosmopolitische Gemeente

Met een bevolking van ongeveer 90.000 inwoners is Torrevieja een middelgrote stad met een diverse en cosmopolitische gemeenschap. De stad trekt een aanzienlijk aantal internationale bewoners, vooral uit het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Scandinavië. Deze demografische mix draagt bij aan een multiculturele sfeer, met een breed scala aan restaurants, winkels en culturele evenementen die verschillende achtergronden weerspiegelen.

Cultuur en Tradities: Feesten, Geschiedenis en Gastronomie

Torrevieja biedt een rijke culturele ervaring met verschillende festivals en evenementen door het jaar heen. De “Fiestas de la Virgen del Carmen” in juli, ter ere van de patroonheilige van vissers, omvat kleurrijke processies en feesten. Het “Carnaval de Torrevieja” in februari trekt ook veel bezoekers met zijn levendige parades en muziek. De stad heeft ook een bloeiende gastronomie, met een aanbod variërend van traditionele Spaanse gerechten tot internationale keukens, wat de multiculturele bevolking weerspiegelt.

Natuur en Levensstijl: Strand en Recreatie

Torrevieja staat bekend om zijn schitterende stranden, zoals Playa de los Locos en Playa del Cura, die ideaal zijn voor zonnebaden, zwemmen en watersporten. De stad heeft ook diverse parken en natuurgebieden, zoals de Lagunas de La Mata y Torrevieja, een natuurpark met zoutmeren en een rijke fauna. De levensstijl in Torrevieja is ontspannen en gericht op genieten van het buitenleven, met veel mogelijkheden voor recreatie en sociale activiteiten.

Achtergrondinformatie en Geschiedenis

Oorspronkelijk een klein vissersdorp, heeft Torrevieja zich ontwikkeld tot een belangrijke toeristische bestemming. De stad heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de tijd van de zoutproductie, die vroeger een belangrijke economische activiteit was. Vandaag de dag combineert Torrevieja zijn historische erfgoed met moderne voorzieningen en infrastructuur, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel bezoekers als bewoners.

Wonen en een Woning Kopen in Torrevieja met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om een woning te kopen in Torrevieja, biedt Casas Palmeras Real Estate een breed scala aan eigendommen. Of u nu op zoek bent naar een appartement met uitzicht op zee, een villa met een tuin of een charmante woning in het centrum van de stad, wij hebben de expertise en middelen om u te helpen bij het vinden van uw ideale woning. Wonen in Torrevieja betekent genieten van een levendige kuststad met uitstekende voorzieningen, een multiculturele gemeenschap en een ontspannen levensstijl.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website