Adres

El Campello · El Amerador Villa · Bestaande bouw

€1.390.000
Ref. MM-86156
  • Bebouwd
    Bebouwd 220m2
  • Plot
    Plot 500m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 4
  • Badkamers
    Badkamers 4
  • Zwembad
    Zwembad Privé

El Campello · El Amerador Villa · Bestaande bouw

Kenmerken

Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Bebouwd: 220m2
Plot: 500m2
Zwembad: Privé
Garage
Tuin
Volledig gemeubileerd
Klimaatregeling
Bijkeuken
Uitzicht op groene zone
Wasruimte
Terras
Opslagruimte

Zone

El Campello

wonen in El Campello

El Campello, Spanje: Waar de Middellandse Zee en Cultuur Samenkomen

El Campello, gelegen aan de prachtige Costa Blanca in de provincie Alicante, is een plek waar de charme van een traditionele Spaanse vissersdorp samengaat met moderne voorzieningen. Dit pittoreske stadje is een ideale bestemming voor wie op zoek is naar een ontspannen levensstijl, omringd door prachtige stranden en een rijke culturele erfenis. Casas Palmeras Real Estate staat klaar om u te helpen bij het vinden van uw droomhuis in El Campello.

Ligging

El Campello ligt ongeveer 13 kilometer ten noorden van Alicante, direct aan de Middellandse Zee. Het stadje is gunstig gelegen met uitstekende verbindingen naar zowel de stad Alicante als de luchthaven, die in slechts 20 minuten te bereiken is via de snelweg AP-7. De nabijheid van zowel de stad als de kust maakt El Campello tot een gewilde locatie voor zowel lokale bewoners als internationale kopers.

Klimaat

El Campello geniet van een typisch mediterraan klimaat, met warme, droge zomers en milde winters. De zomertemperaturen variëren doorgaans tussen de 25°C en 30°C, terwijl de winters aangenaam blijven met temperaturen rond de 15°C. Met meer dan 300 dagen zon per jaar is El Campello een perfecte bestemming voor zonliefhebbers en iedereen die het hele jaar door van een mild klimaat wil genieten.

Demografische Gegevens

El Campello heeft een bevolking van ongeveer 28.000 inwoners, met een gezonde mix van lokale Spaanse bewoners en internationale expats. De stad trekt veel Noord-Europeanen aan, die worden aangetrokken door het aangename klimaat, de uitstekende voorzieningen en de hoge levenskwaliteit. Ondanks de groeiende populariteit blijft El Campello zijn authentieke Spaanse karakter behouden.

Cultuur

El Campello biedt een rijke culturele ervaring met invloeden uit zijn geschiedenis als vissersdorp. Het stadje heeft verschillende musea en historische bezienswaardigheden, zoals de Torre Vigía de La Illeta, een oude uitkijktoren die diende als bescherming tegen piraten. Het jaarlijkse Moros y Cristianos festival is een belangrijk cultureel evenement, dat de geschiedenis van de stad herdenkt met kleurrijke parades en optochten. Daarnaast biedt El Campello een breed scala aan culinaire ervaringen, met tal van restaurants die lokale specialiteiten serveren, zoals verse zeevruchten en paella.

Natuur en Levensstijl

El Campello staat bekend om zijn prachtige kustlijn, die zich uitstrekt over 23 kilometer en zowel uitgestrekte zandstranden als verborgen baaien omvat. De stad biedt tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals watersporten, wandelen en fietsen. Het nabijgelegen natuurpark El Clot de Galvany is een populaire bestemming voor natuurliefhebbers, met zijn wandelpaden en observatiepunten voor vogels. De ontspannen levensstijl in El Campello, gecombineerd met de uitstekende voorzieningen, maakt het tot een ideale plek om te wonen.

Achtergrondinformatie

El Campello heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de Iberische en Romeinse tijd. Door de eeuwen heen heeft de stad zich ontwikkeld van een klein vissersdorp tot een moderne, dynamische gemeenschap, terwijl het zijn historische wortels heeft weten te behouden. De lokale visserijtraditie leeft nog steeds voort in de dagelijkse visafslag in de haven, een plek waar bezoekers kunnen genieten van de verse vangst van de dag.

Wonen in en een Huis Kopen in El Campello

El Campello biedt een breed scala aan vastgoedopties, van moderne appartementen met uitzicht op zee tot traditionele Spaanse villa's in rustige woonwijken. De vastgoedmarkt in El Campello is zeer divers en biedt mogelijkheden voor elk budget, of u nu op zoek bent naar een permanente woning, een vakantiehuis of een investeringspand. De uitstekende infrastructuur en de nabijheid van zowel de kust als de stad maken El Campello een aantrekkelijke optie voor kopers.

Casas Palmeras Real Estate is uw betrouwbare partner bij het vinden van de perfecte woning in El Campello. Ons team van lokale experts staat klaar om u te begeleiden door het gehele aankoopproces, van het vinden van de juiste woning tot het afronden van de transactie.

Conclusie

El Campello biedt een perfecte mix van traditionele Spaanse cultuur, moderne voorzieningen en een prachtige natuurlijke omgeving. Of u nu op zoek bent naar een plek om permanent te wonen of een vakantiehuis aan de kust, met de hulp van Casas Palmeras Real Estate kunt u eenvoudig de ideale woning vinden in dit betoverende stadje. Begin vandaag nog met het verkennen van uw opties en ontdek waarom El Campello de perfecte plek kan zijn om uw nieuwe thuis te worden.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website