Adres

Formentera del Segura · Euroroda Villa · Bestaande bouw

€399.950
Ref. MM-78509
  • Bebouwd
    Bebouwd 121m2
  • Plot
    Plot 1.003m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Formentera del Segura · Euroroda Villa · Bestaande bouw

Beschrijving

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 121m2
Plot: 1.003m2
Zwembad: Privé
Privé zwembad
Solarium
Terras
Garage
Tuin
Bijkeuken
Openbare parkeerplaats
Opslagruimte
En-suite badkamer
Buitenkeuken
Landelijk uitzicht
Air conditioning

Zone

Formentera del Segura

Wonen in Formentera del Segura

Ontdek het Paradijs van Formentera del Segura: Uw Volgende Woonbestemming

Formentera del Segura, een verborgen parel in de provincie Alicante, Spanje, is een idyllisch dorp dat u zal betoveren met zijn charme en rust. Gelegen in de vruchtbare Vega Baja regio, aan de oevers van de Segura-rivier, biedt deze plek een unieke mix van natuur, cultuur, en een ontspannen levensstijl. Als u overweegt een woning te kopen in dit prachtige deel van Spanje, dan biedt Formentera del Segura alles wat u zoekt.

Ligging: Het Hart van de Vega Baja

Formentera del Segura ligt op slechts 10 kilometer van de schitterende stranden van de Costa Blanca en op ongeveer 30 minuten rijden van de internationale luchthaven van Alicante. Dit maakt het dorp gemakkelijk bereikbaar, maar toch ver genoeg van de drukte om te genieten van rust en sereniteit. De nabijgelegen steden zoals Rojales en Ciudad Quesada bieden aanvullende voorzieningen en entertainment, terwijl de prachtige natuurgebieden rondom het dorp tal van recreatiemogelijkheden bieden.

Klimaat: Zonnig en Aangenaam

Het klimaat in Formentera del Segura is typisch mediterraan met lange, hete zomers en milde winters. De zon schijnt hier meer dan 300 dagen per jaar, wat bijdraagt aan een aangenaam leefklimaat. Dit heerlijke weer maakt het mogelijk om het hele jaar door te genieten van buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen of een dagje strand. De zachte zeebries zorgt voor verkoeling, zelfs tijdens de warmste zomerdagen.

Demografische Gegevens: Een Groeiende Gemeenschap

Formentera del Segura heeft een diverse en groeiende gemeenschap van ongeveer 4.000 inwoners. De bevolking bestaat uit een mix van lokale bewoners en internationale bewoners, voornamelijk uit Noord-Europa, die hier hun tweede huis hebben gevonden of permanent zijn neergestreken. Deze mix van culturen zorgt voor een dynamische en gastvrije gemeenschap waar iedereen zich snel thuis voelt.

Cultuur: Tradities en Feesten

De cultuur in Formentera del Segura is diep geworteld in Spaanse tradities. Het dorp viert jaarlijks verschillende feesten, waaronder het patroonfeest van San Miguel in september, dat wordt gekenmerkt door kleurrijke parades, muziek en dans. Deze evenementen bieden een geweldige kans om de lokale cultuur te ervaren en deel uit te maken van de gemeenschap. Ook vindt u in het dorp diverse tapasbars en restaurants waar u kunt genieten van de heerlijke Spaanse keuken.

Natuur en Levensstijl: Rust en Schoonheid

Formentera del Segura is omgeven door prachtige landschappen, waaronder sinaasappelboomgaarden, landbouwgronden en natuurreservaten. Dit biedt volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en vogels spotten. Het nabijgelegen natuurpark El Hondo is een paradijs voor natuurliefhebbers en ligt op slechts een korte rit van het dorp. De levensstijl in Formentera del Segura is ontspannen en draait om genieten van de eenvoudige dingen in het leven, zoals een kopje koffie op een zonnig terras of een wandeling langs de rivier.

Achtergrondinformatie: Een Rijke Geschiedenis

Formentera del Segura heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Moorse tijd. Het dorp is door de eeuwen heen gegroeid en heeft zijn unieke karakter behouden. U zult hier een mix van historische architectuur en moderne voorzieningen aantreffen. De oude kerk van San Miguel is een van de belangrijkste bezienswaardigheden en getuigt van het religieuze en culturele erfgoed van het dorp.

Wonen in Formentera del Segura: Uw Droomhuis Vinden

Wonen in Formentera del Segura betekent genieten van het beste wat Spanje te bieden heeft: een prachtig landschap, een vriendelijk klimaat en een ontspannen levensstijl. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een permanente woning of een investering, Formentera del Segura biedt een breed scala aan onroerend goed, variërend van traditionele Spaanse huizen tot moderne villa's met alle comfort.

Een Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Bij Casas Palmeras Real Estate begrijpen we dat het kopen van een huis een grote stap is. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces. We bieden een uitgebreide selectie van eigendommen in Formentera del Segura en de omliggende gebieden. Of u nu op zoek bent naar een charmant dorpshuis, een luxe villa of een appartement met uitzicht, wij helpen u uw droomhuis te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw Spaanse droom waar te maken.

Conclusie

Formentera del Segura is een ideale bestemming voor wie op zoek is naar een rustige, zonnige plek om te wonen of te investeren. Met zijn rijke cultuur, prachtige natuur en warme gemeenschap biedt dit dorp alles wat u nodig heeft om van het leven te genieten. Casas Palmeras Real Estate staat klaar om u te helpen de perfecte woning te vinden in dit prachtige deel van Spanje.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website