Adres

Calasparra · Urbanización Coto Riñales Villa · Nieuwbouw Woningen

€459.000
Ref. NB-49445
  • Bebouwd
    Bebouwd 136m2
  • Plot
    Plot 1.250m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 4
  • Badkamers
    Badkamers 3
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Calasparra · Urbanización Coto Riñales Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

MODERNE VILLA'S IN CALASPARRA MET PRIVÉ ZWEMBAD !!!

Kenmerken

Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Bebouwd: 136m2
Bruikbare: 120m2
Plot: 1.250m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 81000 Mts.
Dichtbij scholen
Tweepersoons Slaapkamers: 4
Aantal parkeerplaatsen: 2
Dichtbij bomen
Strand: 81000 Meter
Locatie: Landelijk, Bergachtig, Urbanisatie
Terras: 50 M2
Bruikbare bouwruimte: 120 M2
Privé zwembad
Tuin
Omheind

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 81000 Mts.


Zone

Calasparra

wonen in Calasparra

Calasparra: Ontdek het Hart van de Natuur en Cultuur in Murcia

Calasparra, gelegen in de noordwestelijke regio van Murcia, is een charmante stad die bekend staat om zijn rijke geschiedenis, prachtige landschappen en unieke culturele tradities. Deze rustige bestemming biedt een perfecte mix van natuur, cultuur en een ontspannen levensstijl, wat het een aantrekkelijke plek maakt om te wonen of te investeren in een woning. Casas Palmeras Real Estate is uw ideale partner om u te begeleiden bij het vinden van uw droomhuis in Calasparra.

Ligging

Calasparra ligt aan de voet van de bergen van de Sierra del Molino, omringd door vruchtbare landbouwgronden en doorkruist door de rivieren Segura en Argos. Het stadje ligt op ongeveer 80 kilometer ten noordwesten van de stad Murcia en is goed bereikbaar via de snelwegen RM-714 en A-30. Dankzij de centrale ligging in de regio biedt Calasparra gemakkelijke toegang tot zowel de bergen als de kust.

Klimaat

Het klimaat in Calasparra is mediterraan met continentale invloeden, wat betekent dat het stadje geniet van warme zomers en koele winters. De zomertemperaturen variëren van 30°C tot 35°C, terwijl de winters mild zijn met temperaturen rond de 10°C tot 15°C. Dit aangename klimaat maakt Calasparra het hele jaar door een ideale plek om van het buitenleven te genieten.

Demografische Gegevens

Calasparra heeft een bevolking van ongeveer 10.000 inwoners. De stad trekt zowel lokale Spaanse inwoners als internationale bewoners aan, vooral vanwege de rustige omgeving en de prachtige natuur. De gemeenschap is hecht en gastvrij, wat bijdraagt aan de charme van het leven in Calasparra.

Cultuur

Calasparra heeft een rijke cultuur die diep geworteld is in zijn geschiedenis en tradities. De stad is vooral bekend om zijn rijstproductie, die al eeuwenlang plaatsvindt in de omliggende rijstvelden. Elk jaar wordt de Feria del Arroz gehouden, een feest ter ere van de rijstteelt, met culinaire evenementen, muziek en dans. Daarnaast herbergt Calasparra historische bezienswaardigheden zoals het Sanctuario de la Esperanza, een heiligdom uitgehouwen in de rotsen boven de rivier de Segura.

Natuur en Levensstijl

Calasparra is een paradijs voor natuurliefhebbers. Het gebied rondom de stad is bezaaid met indrukwekkende natuurlijke attracties, waaronder het natuurpark Cañón de Almadenes, waar u kunt wandelen, kajakken en genieten van de ongerepte natuur. De regio staat ook bekend om zijn grotten en waterwegen, die een spectaculair uitzicht bieden en volop mogelijkheden voor avontuurlijke activiteiten.

De levensstijl in Calasparra is ontspannen en gericht op het genieten van de eenvoudige dingen in het leven. De stad biedt alle basisvoorzieningen, zoals winkels, restaurants en gezondheidszorg, terwijl u kunt genieten van een rustige omgeving en een hechte gemeenschap.

Achtergrondinformatie

Calasparra heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de prehistorie, met archeologische vindplaatsen die getuigen van oude beschavingen die zich in het gebied vestigden. Het stadje heeft zijn historische charme behouden, met traditionele architectuur en culturele monumenten die herinneren aan zijn rijke verleden.

Wonen in en een Huis Kopen in Calasparra

Wonen in Calasparra biedt de mogelijkheid om te genieten van een vredige en natuurlijke omgeving, ver weg van de drukte van de grote steden. De vastgoedmarkt in Calasparra is divers, met opties variërend van traditionele Spaanse huizen tot moderne villa's in de omgeving. De prijzen zijn over het algemeen betaalbaar, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor zowel investeerders als mensen die op zoek zijn naar een tweede woning of permanente verblijfplaats.

Casas Palmeras Real Estate is uw betrouwbare partner voor het vinden van een woning in Calasparra. Ons team van experts heeft diepgaande kennis van de lokale markt en kan u helpen bij het vinden van een huis dat perfect aansluit bij uw wensen en budget. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een investering, of een permanente woning, wij staan klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.

Conclusie

Calasparra biedt een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid, historische charme en een rustige levensstijl. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate kunt u eenvoudig de ideale woning vinden in deze pittoreske stad. Begin vandaag nog met het verkennen van uw opties en ontdek hoe Calasparra uw nieuwe thuis kan worden.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website