Adres

Pilar de la Horadada · Zona Pueblo Bungalow · Nieuwbouw Woningen

€229.900
Ref. NB-42330
  • Bebouwd
    Bebouwd 79m2
  • Plot
    Plot 32m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 2
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Pilar de la Horadada · Zona Pueblo Bungalow · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

Moderne appartementen in Pilar de la Horadada - Exclusief nieuwbouwcomplex

Kenmerken

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd: 79m2
Bruikbare: 70m2
Plot: 32m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 3000 Mts.
Tuin
Gemeenschappelijk zwembad
Dichtbij busroute
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installatie
Tweepersoons Slaapkamers: 2
Strand: 3000 Meter
Terras: 11 M2
Bruikbare bouwruimte: 70 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 3000 Mts.



Zone

Pilar de la Horadada

wonen in Pilar de la Horadada

Pilar de la Horadada: Ontdek de Charme van deze Kustgemeente aan de Costa Blanca

Pilar de la Horadada, gelegen in de provincie Alicante aan de Costa Blanca, is een aantrekkelijke bestemming voor zowel toeristen als permanente bewoners. Deze kustgemeente ligt dicht bij de grenzen van Murcia en biedt een ideale mix van schitterende stranden, een rijke geschiedenis en een ontspannen levensstijl. Pilar de la Horadada is perfect voor wie op zoek is naar een rustige maar levendige locatie met een Mediterrane charme.

Ligging en Klimaat: Ideaal voor Zonneaanbidders

Pilar de la Horadada ligt aan de zuidpunt van de provincie Alicante, ongeveer 20 kilometer van de kustplaats Torrevieja en 70 kilometer van de stad Alicante. Het klimaat in Pilar de la Horadada is typisch Mediterraan, met lange, warme zomers en milde winters. Tijdens de zomermaanden liggen de temperaturen vaak tussen de 30 en 35 graden Celsius, terwijl de winters aangenaam mild zijn, met temperaturen tussen de 10 en 20 graden Celsius. Dit klimaat maakt het gebied ideaal voor het hele jaar door buitenactiviteiten en genieten van de vele stranden en golfbanen.

Demografische Gegevens: Een Groeiende Gemeente

Pilar de la Horadada heeft een bevolking van ongeveer 23.000 inwoners. De gemeenschap is divers, met een mix van lokale Spanjaarden en een groeiend aantal internationale bewoners, vooral uit andere Europese landen zoals het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Deze diversiteit draagt bij aan een kosmopolitische sfeer en een vriendelijke omgeving, wat het een aantrekkelijke keuze maakt voor zowel expats als vakantiegangers.

Cultuur en Tradities: Lokale Evenementen en Spaanse Charme

Pilar de la Horadada biedt een rijke culturele ervaring met een aantal lokale festivals en tradities. De jaarlijkse "Fiestas de la Virgen del Pilar" in oktober is een hoogtepunt, met parades, muziek en traditionele Spaanse gerechten. Het dorp heeft ook een aantal historische gebouwen en kerken die de rijke geschiedenis en cultuur van de regio weerspiegelen. De lokale markten en feesten bieden een inkijkje in het Spaanse leven en creëren een levendige en gastvrije sfeer.

Natuur en Levensstijl: Stranden en Outdoor Activiteiten

De natuurlijke schoonheid rondom Pilar de la Horadada is een van de belangrijkste aantrekkingskrachten van de regio. De gemeente beschikt over een reeks prachtige stranden, zoals Playa de las Higuericas en Playa del Conde, die ideaal zijn voor zonnebaden, zwemmen en watersporten. Daarnaast zijn er verschillende natuurgebieden en parken in de omgeving die perfect zijn voor wandelingen en andere outdoor activiteiten. De levensstijl in Pilar de la Horadada is ontspannen en gericht op genieten van de natuur, met een sterke focus op buitenleven en recreatie.

Achtergrondinformatie en Geschiedenis

Pilar de la Horadada heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd, met een aantal archeologische vondsten die de lange geschiedenis van het gebied onderstrepen. De gemeente heeft zich ontwikkeld van een klein agrarisch dorp tot een bloeiende kustgemeente met moderne voorzieningen en een groeiende bevolking. Deze mix van historische charme en moderne ontwikkeling maakt Pilar de la Horadada een bijzondere plek om te wonen en te bezoeken.

é

Als u overweegt om naar Pilar de la Horadada te verhuizen, biedt Casas Palmeras Real Estate een uitgebreid aanbod aan woningen die voldoen aan uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een gezellige appartement met uitzicht op zee, een ruime villa met een eigen zwembad, of een huis dicht bij de golfbanen en stranden, Casas Palmeras Real Estate helpt u graag bij het vinden van uw ideale woning. Wonen in Pilar de la Horadada betekent genieten van een comfortabele levensstijl in een charmante kustgemeente met uitstekende voorzieningen en een aangenaam klimaat.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website