Adres

San Javier · Santiago De La Ribera Appartement · Nieuwbouw Woningen

€183.500
Ref. NB-62233
  • Bebouwd
    Bebouwd 80m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 2
  • Badkamers
    Badkamers 2

San Javier · Santiago De La Ribera Appartement · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW APPARTEMENTEN IN SANTIAGO DE LA RIBERA

Kenmerken

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd: 80m2
Bruikbare: 65m2
Afstand naar het strand: 100 Mts.
Lift
Omheind
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Air Conditioning: Pre-Installatie
Tweepersoons Slaapkamers: 2
Strand: 100 Meter
Locatie: Kust
Terras: 1 M2
Bruikbare bouwruimte: 65 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 100 Mts.



Zone

San Javier

Wonen in San Javier

Ontdek San Javier: Uw Ideale Plek aan de Costa Cálida

San Javier, een pittoreske gemeente in de regio Murcia, Spanje, is een bestemming die perfect balanceert tussen cultuur, natuur en een moderne levensstijl. Gelegen aan de prachtige Costa Cálida, trekt San Javier zowel toeristen als huizenkopers aan. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een nieuwe woonplek, of een investering in onroerend goed, San Javier biedt alles wat u zich kunt wensen. In deze gids nemen we u mee door de belangrijkste aspecten van San Javier, van het zonnige klimaat tot de rijke cultuur en het dagelijks leven in deze mediterrane parel.

Ligging

San Javier bevindt zich in het zuidoosten van Spanje, in de regio Murcia. De stad ligt gunstig aan de Costa Cálida, tussen Cartagena en Alicante, en biedt gemakkelijke toegang tot zowel de Middellandse Zee als de unieke Mar Menor, een ondiepe zoutwaterlagune die bekend staat om zijn geneeskrachtige eigenschappen. De internationale luchthaven van Murcia ligt op slechts een korte afstand, wat San Javier uitstekend bereikbaar maakt voor zowel binnenlandse als internationale reizigers.

Klimaat

San Javier geniet van een mediterraan klimaat, met milde winters en warme, zonnige zomers. Met meer dan 300 zonnige dagen per jaar en zomertemperaturen die vaak rond de 30 graden Celsius liggen, is het een ideale bestemming voor zonaanbidders. Zelfs in de winter daalt de temperatuur zelden onder de 10 graden, wat San Javier het hele jaar door aantrekkelijk maakt om te verblijven.

Demografische Gegevens

San Javier heeft een diverse en groeiende bevolking van ongeveer 32.000 inwoners. De gemeente is populair onder zowel lokale inwoners als expats uit heel Europa. De mix van jongere gezinnen, gepensioneerden en seizoensgebonden bezoekers creëert een levendige gemeenschap. De aanwezigheid van verschillende nationaliteiten draagt bij aan de culturele diversiteit, terwijl de stad toch zijn authentieke Spaanse charme behoudt.

Cultuur, Natuur en Levensstijl

San Javier staat bekend om zijn rijke culturele erfgoed en levendige festiviteiten. Het jaarlijkse internationale jazzfestival is een hoogtepunt, en ook traditionele Spaanse feesten, zoals Semana Santa en de Feria, worden hier met enthousiasme gevierd.

Daarnaast biedt San Javier een overvloed aan natuurlijke schoonheid. De nabijheid van de Mar Menor en de Middellandse Zee maakt het een paradijs voor watersportliefhebbers, met mogelijkheden voor zeilen, windsurfen en duiken. De omgeving is bezaaid met natuurreservaten en parken, perfect voor wandel- en fietstochten. De levensstijl in San Javier is ontspannen, met een focus op buitenleven, lekker eten en genieten van de zon.

Achtergrondinformatie

San Javier heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. De naam van de stad is afgeleid van Sint Franciscus Xaverius (San Francisco Javier), aan wie de lokale kerk is gewijd. Door de eeuwen heen heeft San Javier een belangrijke rol gespeeld in de regio, van landbouwcentrum tot militair vliegveld. Vandaag de dag combineert San Javier zijn historische charme met moderne voorzieningen, waardoor het een aantrekkelijke plek is voor zowel toeristen als permanente bewoners.

Wonen in San Javier en een Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Wonen in San Javier biedt u de perfecte balans tussen rust en activiteit. Of u nu kiest voor een woning in de levendige stadskern, een villa aan de kust of een huis in een rustigere buitenwijk, San Javier heeft voor elk wat wils. De vastgoedmarkt is divers, met opties variërend van moderne appartementen tot traditionele Spaanse finca's.

Bij Casas Palmeras Real Estate begrijpen we dat het kopen van een huis een grote stap is. Daarom begeleiden we u door het hele proces, van het vinden van uw droomhuis tot de uiteindelijke aankoop. We bieden een breed scala aan woningen en staan klaar om u te adviseren over de beste locaties en investeringsmogelijkheden. Met onze klantgerichte aanpak zorgen we ervoor dat u met een gerust hart uw nieuwe woning in San Javier kunt kopen.

Kortom, San Javier is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een plek om te genieten van het mediterrane leven. Met zijn ideale ligging, zonnige klimaat, rijke cultuur en diverse vastgoedopties is het een plek waar u zich snel thuis zult voelen. Met Casas Palmeras Real Estate aan uw zijde wordt uw droomhuis in San Javier werkelijkheid.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website