Adres

Almoradí · Center Penthouse · Nieuwbouw Woningen

€255.900
Ref. NB-16055
  • Bebouwd
    Bebouwd 124m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Almoradí · Center Penthouse · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW WONINGEN IN ALMORADI

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 124m2
Bruikbare: 101m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 14000 Mts.
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Strand: 14000 Meter
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Airconditioning: Ja
Terras: 13 M2
Bruikbare bouwruimte: 101 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 14000 Mts.


Zone

Almoradí

Huis kopen in Almoradí

Ontdek Almoradí: Een Prachtige Bestemming in de Costa Blanca

Bent u op zoek naar een charmante plek om te wonen in Spanje? Overweeg dan Almoradí, een pittoresk stadje in de provincie Alicante, gelegen in de regio Costa Blanca. Deze bestemming biedt een ideale combinatie van een aantrekkelijk klimaat, rijke cultuur en een ontspannen levensstijl. In dit artikel nemen wij u mee op een verkenningstocht door Almoradí en vertellen wij u waarom het een uitstekende keuze is om een huis te kopen met Casas Palmeras Real Estate.

Ligging

Almoradí ligt in de provincie Alicante, in de regio Valencia, en maakt deel uit van de Costa Blanca. Het stadje ligt op ongeveer 30 kilometer van de kust en biedt een uitstekende verbinding met de grotere steden zoals Alicante en Murcia. Dankzij de strategische ligging kunt u genieten van zowel de rust van het binnenland als de nabijheid van de prachtige stranden van de Costa Blanca.

Klimaat

Almoradí geniet van een mediterraan klimaat, gekenmerkt door warme, droge zomers en milde winters. De gemiddelde temperatuur in de zomer ligt rond de 30°C, terwijl de wintertemperaturen zelden onder de 10°C dalen. Deze aangename omstandigheden maken het mogelijk om het hele jaar door van de buitenlucht te genieten, of u nu van de zon wilt profiteren op een terras of wilt wandelen in de omliggende natuur.

Demografische Gegevens

Almoradí heeft een bevolking van ongeveer 22.000 inwoners. De stad trekt een diverse gemeenschap aan, waaronder zowel lokale bewoners als internationale bewoners die hier hun tweede huis hebben gevonden. Deze mix van mensen draagt bij aan de levendige en gastvrije sfeer van de stad.

Cultuur

De cultuur van Almoradí is doordrenkt met Spaanse tradities en lokale festiviteiten. Een van de hoogtepunten is de jaarlijkse Feria de Agosto, een feest dat in augustus plaatsvindt en waarin lokale muziek, dans en gastronomie centraal staan. Daarnaast zijn er tal van historische bezienswaardigheden, zoals de Kerk van Nuestra Señora del Rosario en het lokale museum, die een fascinerende kijk geven op de geschiedenis en cultuur van de regio.

Natuur en Levensstijl

Almoradí biedt een scala aan mogelijkheden om van de natuur te genieten. De omliggende landschap bestaat uit prachtige bergen en weelderige landbouwgrond, ideaal voor wandel- en fietstochten. Voor de liefhebbers van buitenactiviteiten zijn er tal van wandelpaden en natuurreservaten in de buurt. De levensstijl in Almoradí is ontspannen en sociaal, met een sterke nadruk op gemeenschap en familie. De stad beschikt over diverse lokale markten, gezellige cafés en restaurants waar u kunt genieten van de lokale keuken.

Achtergrondinformatie

Almoradí heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de tijd van de Romeinen en de Moorse overheersing. Deze historische achtergrond is zichtbaar in de architectuur en de oude straatjes van de stad. Het is een stad die zijn tradities en erfgoed met trots bewaart, terwijl het tegelijkertijd openstaat voor moderniteit en vernieuwing.

Wonen in Almoradí en Een Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om in Almoradí te gaan wonen, biedt Casas Palmeras Real Estate een breed scala aan woningen die passen bij verschillende behoeften en budgetten. Of u nu op zoek bent naar een gezellige woning in het centrum of een ruimere villa aan de rand van de stad, Casas Palmeras heeft de expertise en ervaring om u te helpen bij het vinden van uw ideale woning. Met hun uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt kunnen zij u begeleiden bij elke stap van het aankoopproces en ervoor zorgen dat uw ervaring soepel en aangenaam verloopt.

Kortom, Almoradí is een charmante en veelzijdige bestemming die zowel een uitstekende levenskwaliteit als een rijke culturele ervaring biedt. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate kunt u deze bijzondere plek uw nieuwe thuis maken en genieten van alles wat deze prachtige regio te bieden heeft.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website