Adres

Los Alcazares · Serena Golf Villa · Nieuwbouw Woningen

€489.000
Ref. NB-68646
  • Bebouwd
    Bebouwd 104m2
  • Plot
    Plot 257m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Los Alcazares · Serena Golf Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

Nieuwbouw Villa's in Los Alcazares

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 104m2
Bruikbare: 95m2
Plot: 257m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 1200 Mts.
Privé zwembad
Tuin
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij golfbaan / golfbaan
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installatie
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Terras: 20 M2
Strand: 1200 Meter
Bruikbare bouwruimte: 95 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 1200 Mts.



Zone

Los Alcázares

Wonen in Los Alcázares

Ontdek Los Alcázares: De Perfecte Bestemming voor Uw Nieuwe Thuis

Welkom in Los Alcázares, een charmant kustplaatsje aan de Mar Menor in de regio Murcia, Spanje. Deze pittoreske bestemming biedt een uitstekende mix van zon, zee en cultuur, en is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe levensstijl in een zonnig klimaat. In dit artikel nemen wij u mee op een verkenningstocht door Los Alcázares en laten wij u zien waarom het de perfecte plek is om te wonen. Bovendien bespreken wij waarom Casas Palmeras Real Estate de ideale partner is voor het vinden van uw droomhuis in deze schitterende regio.

Ligging en Klimaat

Los Alcázares ligt aan de westkust van het Mar Menor, een van de grootste zoutwaterlagunes in Europa. De locatie biedt niet alleen een adembenemend uitzicht op de blauwe wateren van het Mar Menor, maar ook een directe toegang tot de Middellandse Zee via de nabijgelegen stad Cartagena. Het klimaat in Los Alcázares is mediterraan, wat betekent dat u kunt genieten van lange, warme zomers en milde winters. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur ligt rond de 18°C, wat het hele jaar door aangename omstandigheden biedt voor zowel bewoners als bezoekers.

Demografische Gegevens

Los Alcázares heeft een groeiende bevolking van ongeveer 10.000 inwoners. De stad trekt een diverse groep mensen aan, van jonge professionals tot gepensioneerden, vanwege de aantrekkelijke levenskwaliteit en de betaalbaarheid van onroerend goed. De demografie van Los Alcázares weerspiegelt een levendige mix van lokale bewoners en internationale expats, wat bijdraagt aan een dynamische en cosmopolitische sfeer.

Cultuur en Natuur

De cultuur van Los Alcázares is rijk en veelzijdig, met invloeden van zowel traditionele Spaanse als moderne mediterrane levensstijlen. Het jaarlijkse Feria de Los Alcázares is een hoogtepunt op de culturele kalender, waar u kunt genieten van lokale muziek, dans en gastronomie. De stad staat ook bekend om zijn historische bezienswaardigheden, waaronder oude torens en kerken die herinneren aan haar rijke geschiedenis.

Natuurliefhebbers zullen zich thuis voelen in Los Alcázares. De omgeving biedt prachtige stranden en wandelroutes langs de kustlijn. Het nabijgelegen natuurpark Salinas y Arenales de San Pedro is een uitstekende bestemming voor een rustige wandeling en het observeren van lokale flora en fauna. De ongerepte stranden van Los Alcázares zijn ideaal voor watersporten zoals windsurfen en zeilen.

Levensstijl

De levensstijl in Los Alcázares is ontspannen en aangenaam, perfect voor wie op zoek is naar een balans tussen activiteit en rust. De lokale markten, trendy cafés en restaurants bieden een uitstekende gelegenheid om te genieten van de mediterrane keuken en lokale producten. De stad heeft ook diverse sport- en recreatiemogelijkheden, van golfbanen tot fitnesscentra. Voor gezinnen zijn er uitstekende scholen en voorzieningen, waardoor Los Alcázares een aantrekkelijke optie is voor gezinnen die naar Spanje verhuizen.

Achtergrondinformatie

Los Alcázares heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd, maar het moderne gezicht van de stad is sterk beïnvloed door haar ontwikkeling als toeristische bestemming in de 20e eeuw. De stad heeft zich de afgelopen decennia snel ontwikkeld en biedt nu een scala aan moderne voorzieningen en diensten, terwijl het tegelijkertijd zijn charmante, traditionele karakter behoudt.

Wonen in Los Alcázares

Wonen in Los Alcázares betekent genieten van een hoge levenskwaliteit in een prachtige omgeving. De vastgoedmarkt biedt een breed scala aan opties, van luxe appartementen met uitzicht op zee tot gezellige villa’s met een eigen tuin. De stad is aantrekkelijk voor zowel permanente bewoners als vakantiegangers, en de prijzen zijn doorgaans redelijk in vergelijking met andere populaire Spaanse bestemmingen.

Een Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om een huis te kopen in Los Alcázares, is Casas Palmeras Real Estate uw ideale partner. Met onze ervaring en  kennis van de lokale vastgoedmarkt, kan Casas Palmeras Real Estate u helpen bij het vinden van de perfecte woning die aan al uw wensen voldoet. Of u nu op zoek bent naar een charmant appartement aan het strand of een ruime villa met een zwembad, hun professionele team staat klaar om u te begeleiden door het hele aankoopproces.

Casas Palmeras Real Estate biedt niet alleen een breed scala aan onroerend goed, maar ook een persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat uw aankoop soepel verloopt. Hun expertise en lokale netwerk garanderen dat u de beste mogelijkheden krijgt aangeboden in Los Alcázares.

Kortom, Los Alcázares biedt een ideale mix van cultuur, natuur en een ontspannen levensstijl. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate kunt u uw droomhuis in dit zonnige paradijs vinden en genieten van alles wat deze prachtige bestemming te bieden heeft. Neem vandaag nog contact op met Casas Palmeras Real Estate en begin uw avontuur in Los Alcázares!

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website