Adres

Istán · Cerros De Los Lagos Appartement · Nieuwbouw Woningen

€430.000
Ref. NB-97062
  • Bebouwd
    Bebouwd 109m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Istán · Cerros De Los Lagos Appartement · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 109m2
Zwembad: Privé
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Uitzicht: Zee
Dichtbij scholen
Airconditioning: Ja, voorgeïnstalleerd
Location: Coastal, Urbanisation
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Terras: 41 M2
Strand: 7000 Meter

Zone

Istán

Wonen in Istán

Ontdek Istán: Een Betoverend Dorp in Andalusië

Welkom in Istán, een charmant dorp gelegen in de provincie Málaga in Andalusië, Spanje. Dit pittoreske dorp, genesteld aan de voet van de Sierra de las Nieves, biedt een unieke combinatie van natuur, cultuur en een ontspannen levensstijl. Als u overweegt om hier te wonen of een huis te kopen, leest u hier alles wat u moet weten over Istán.

Ligging

Istán ligt in de regio Andalusië, specifiek in de provincie Málaga, en bevindt zich op ongeveer 10 kilometer van de kustlijn van de Middellandse Zee. Het dorp ligt op een schilderachtige heuvel, wat zorgt voor een prachtig uitzicht over de omliggende bergen en de kust. De strategische ligging van Istán maakt het een ideale uitvalsbasis om zowel de bergen als de zee te verkennen.

Klimaat

Het klimaat in Istán is typisch voor de Andalusische regio, met milde winters en warme zomers. De zomertemperaturen kunnen oplopen tot boven de 30°C, terwijl de wintertemperaturen zelden onder de 10°C duiken. De regio geniet van veel zonuren, wat bijdraagt aan een aangename buitenshuiservaring gedurende het hele jaar. Dit klimaat maakt Istán een aantrekkelijke bestemming voor zowel vakanties als permanente verblijven.

Demografische Gegevens

Istán heeft een kleine, hechte gemeenschap van ongeveer 1.500 inwoners. De bevolking bestaat uit een mix van lokale bewoners en expatriates die zijn aangetrokken door de charme en de rustige levensstijl van het dorp. De kleinere omvang van de bevolking draagt bij aan een gevoel van intimiteit en saamhorigheid binnen de gemeenschap.

Cultuur

De cultuur van Istán is diep geworteld in de Andalusische tradities. Het dorp organiseert jaarlijks verschillende culturele evenementen en festivals die de lokale folklore en keuken vieren. Het traditionele Andalusische erfgoed komt tot uiting in de lokale architectuur, met witgekalkte huizen en smalle straatjes die de geschiedenis van het dorp weerspiegelen. De gastronomie in Istán is rijk en gevarieerd, met lokale gerechten die gebruikmaken van verse, regionale ingrediënten.

Natuur en Levensstijl

Istán is omringd door ongerepte natuur, met de Sierra de las Nieves als een prominente achtergrond. Dit natuurreservaat biedt talloze mogelijkheden voor buitenactiviteiten, zoals wandelen, klimmen en vogelspotten. De aanwezigheid van het waterreservoir van Istán voegt een extra dimensie toe aan de natuurlijke schoonheid van de regio. De levensstijl in Istán is ontspannen en rustig, met een sterke nadruk op het genieten van de natuurlijke omgeving en het onderhouden van een gezonde levensbalans.

Achtergrondinformatie

Istán heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Moorse tijd, wat blijkt uit de historische gebouwen en straatnamen. De erfgoed van de regio is een belangrijke factor in de aantrekkingskracht van het dorp. Historische bezienswaardigheden, zoals oude kerken en het traditionele dorpscentrum, geven een inkijkje in het verleden van Istán en dragen bij aan de unieke sfeer van de plaats.

Wonen in Istán

Wonen in Istán biedt u een uitzonderlijke kwaliteit van leven. De combinatie van een rustige omgeving, vriendelijke gemeenschap en de nabijheid van zowel bergen als de zee maakt het een aantrekkelijke plek om te wonen. Of u nu op zoek bent naar een vakantiewoning of een permanent huis, Istán biedt diverse woonopties die voldoen aan verschillende behoeften en voorkeuren.

Een Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om een huis te kopen in Istán, is Casas Palmeras Real Estate uw ideale partner. Deze vastgoedexpert is gespecialiseerd in het aanbieden van prachtige woningen in en rond Istán. Casas Palmeras Real Estate biedt een breed scala aan onroerend goed, van traditionele Andalusische villa's tot moderne appartementen, die voldoen aan de hoogste normen van comfort en stijl. Hun lokale expertise en persoonlijke service helpen u bij het vinden van het perfecte huis in dit betoverende dorp.

Of u nu een woning zoekt voor permanente bewoning of een vakantiehuis in de zon, Istán heeft alles wat u nodig heeft om uw droom te verwezenlijken. Neem contact op met Casas Palmeras Real Estate en ontdek de mogelijkheden die dit prachtige dorp te bieden heeft.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website