Adres

Benahavís · El Paraíso Villa · Nieuwbouw Woningen

€5.508.840
Ref. NB-73753
  • Bebouwd
    Bebouwd 903m2
  • Plot
    Plot 1.547m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 5
  • Badkamers
    Badkamers 6
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Benahavís · El Paraíso Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

Kenmerken

Slaapkamers: 5
Badkamers: 6
Bebouwd: 903m2
Plot: 1.547m2
Zwembad: Privé
Privé zwembad
Tuin
Lift
Omheind
Solarium: Ja
Dichtbij golfbaan / golfbaan
Uitzicht: Zee
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Location: Coastal, Urbanisation
Onderbouw / Kelder
Aantal parkeerplaatsen: 2
Tweepersoons Slaapkamers: 5
Dichtbij bomen
Verwarming: Ja, Airconditioning: Ja
Terrace: 200 Msq.
Strand: 4000 Meter

Zone

Benahavís

wonen in Benahavís

Benahavís: Ontdek de Luxe en Natuur van een Betoverend Spaans Dorp

Benahavís, gelegen in de provincie Málaga aan de Costa del Sol, is een charmant dorp dat bekend staat om zijn luxe levensstijl en prachtige natuurlijke omgeving. Dit idyllische dorp biedt een ideale setting voor zowel permanente bewoners als vakantiegangers. Casas Palmeras Real Estate helpt u graag bij het vinden van uw droomhuis in deze betoverende regio.

Ligging

Benahavís ligt op ongeveer 7 kilometer van de kust en ongeveer 20 kilometer ten westen van Marbella. Het dorp ligt aan de voet van de Sierra de las Nieves, wat zorgt voor een adembenemend berglandschap. De toegang tot Benahavís is eenvoudig via de snelwegen AP-7 en A-7, en de internationale luchthaven van Málaga ligt op ongeveer 70 kilometer afstand, wat het gemakkelijk maakt om te reizen en te genieten van de omliggende gebieden.

Klimaat

Het klimaat in Benahavís is typisch mediterraan, met warme, droge zomers en milde winters. Tijdens de zomermaanden kunnen de temperaturen oplopen tot rond de 30°C, terwijl de winters aangenaam blijven, met gemiddelde temperaturen rond de 15°C. De regio geniet van veel zonneschijn gedurende het hele jaar, wat ideaal is voor buitensporten en het verkennen van de prachtige natuur.

Demografische Gegevens

Benahavís heeft een bevolking van ongeveer 8.000 inwoners. Het dorp trekt zowel lokale bewoners als een aanzienlijke internationale gemeenschap aan, waaronder Britten, Duitsers en Nederlanders. Deze diverse bevolking draagt bij aan de cosmopolitische sfeer van het dorp en zorgt voor een dynamische en gastvrije omgeving.

Cultuur

Benahavís heeft een rijke culturele achtergrond die teruggaat tot de Moorse periode. Het dorp staat bekend om zijn uitstekende restaurants en gastronomische aanbod, met een scala aan eetgelegenheden die lokale en internationale gerechten serveren. Het jaarlijkse festival van San Sebastián, dat in januari plaatsvindt, is een belangrijk cultureel evenement dat de lokale tradities viert met muziek, dans en feesten.

Natuur en Levensstijl

Benahavís is omgeven door een adembenemend landschap, met de bergen van de Sierra de las Nieves en uitgestrekte groene gebieden. De regio biedt uitstekende mogelijkheden voor buitensporten zoals wandelen, golfen en mountainbiken. De nabijheid van de kust betekent ook dat u kunt genieten van de stranden van Marbella en Estepona, die op korte rijafstand liggen.

De levensstijl in Benahavís is verfijnd en ontspannen, met een focus op genieten van de luxe en schoonheid van de regio. Het dorp biedt een scala aan chique eetgelegenheden, exclusieve boetieks en luxe woningen. De gemeenschap waardeert zowel het rustige plattelandsleven als de nabijheid van de levendige kustplaatsen.

Achtergrondinformatie

Benahavís heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de tijd van de Moren. Het dorp was vroeger een strategisch belangrijke locatie vanwege zijn ligging tussen de bergen en de kust. De oude straatjes en traditionele architectuur weerspiegelen nog steeds de Moorse invloed en dragen bij aan de charme van het dorp.

Wonen in en een Huis Kopen in Benahavís

Wonen in Benahavís biedt u de kans om te genieten van een luxe levensstijl in een prachtige natuurlijke omgeving. De vastgoedmarkt in Benahavís is gevarieerd en biedt een scala aan woningen, van elegante appartementen tot exclusieve villa’s met panoramisch uitzicht. De prijzen zijn vaak hoger dan in andere delen van Spanje, maar de kwaliteit van leven en de unieke locatie maken het de investering waard.

Casas Palmeras Real Estate is uw betrouwbare partner bij het vinden van een woning in Benahavís. Ons team van ervaren makelaars kent de lokale markt door en door en kan u helpen bij het vinden van een woning die perfect past bij uw wensen en budget. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis of een permanente woning, wij staan klaar om u door elke stap van het aankoopproces te begeleiden.

Conclusie

Benahavís biedt een unieke combinatie van luxe, natuurlijke schoonheid en een verfijnde levensstijl. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate vindt u gemakkelijk uw ideale woning in dit betoverende Spaanse dorp. Begin vandaag nog met het verkennen van de mogelijkheden en ontdek hoe Benahavís uw nieuwe thuis kan worden.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website