Adres

Torremolinos · Montemar Appartement · Nieuwbouw Woningen

€650.000
Ref. NB-39672
  • Bebouwd
    Bebouwd 133m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 4
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Torremolinos · Montemar Appartement · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

Kenmerken

Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Bebouwd: 133m2
Zwembad: Privé
BBQ
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij golfbaan / golfbaan
Dichtbij scholen
Dichtbij Kinderparken
Dichtbij commercieel centrum
Tweepersoons Slaapkamers: 4
Location: Coastal, Urbanisation
Fitnessruimte
Terras: 18 M2
Dichtbij bomen
Strand: 700 Meter

Zone

Torremolinos

wonen in Torremolinos

Torremolinos: De Levende Kuststad aan de Costa del Sol

Torremolinos is een bruisende kuststad gelegen aan de Costa del Sol in Andalusië, Spanje. Bekend om zijn prachtige stranden, levendige sfeer en diverse cultuur, biedt Torremolinos een aantrekkelijke bestemming voor zowel bezoekers als inwoners die op zoek zijn naar een dynamische levensstijl aan de Middellandse Zee.

Ligging en Klimaat: Zon, Zee en Toegankelijkheid

Torremolinos ligt ongeveer 13 kilometer ten westen van Málaga, wat het goed bereikbaar maakt vanuit de stad en de internationale luchthaven van Málaga. Het mediterrane klimaat zorgt voor lange, warme zomers en milde winters, met een overvloed aan zonneschijn gedurende het hele jaar. Dit ideale weer maakt Torremolinos een populaire bestemming voor zonliefhebbers en biedt uitstekende omstandigheden voor een buitenleven.

Demografische Gegevens: Een Diverse Gemeente

Met een bevolking van ongeveer 70.000 inwoners is Torremolinos een middelgrote stad die een rijke mix van lokale Spanjaarden en internationale bewoners huisvest. De stad trekt een diverse groep expats, vooral uit het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en andere Europese landen. Deze demografische diversiteit draagt bij aan de cosmopolitische sfeer van de stad en maakt het een levendige plek om te wonen en te werken.

Cultuur en Tradities: Feest, Eten en Entertainment

Torremolinos biedt een levendige cultuur met een breed scala aan evenementen en festivals gedurende het jaar. De “Feria de San Miguel”, die in september plaatsvindt, is een van de belangrijkste feesten, met kleurrijke parades, muziek en traditionele Andalusische dansen. De stad staat ook bekend om zijn bruisende nachtleven, met tal van bars, clubs en restaurants die een breed scala aan culinaire en muzikale ervaringen bieden. Het gastronomische aanbod in Torremolinos is gevarieerd, met alles van traditionele Spaanse tapas tot internationale keukens.

Natuur en Levensstijl: Strand en Recreatie

Torremolinos heeft een uitstekende kustlijn met prachtige stranden zoals Playa La Carihuela en Playa Bajondillo, ideaal voor zonnebaden, zwemmen en watersporten. De stad biedt ook een scala aan recreatieve mogelijkheden, waaronder golfbanen, watersportcentra en wandelroutes langs de kust. De levensstijl in Torremolinos is ontspannen en gericht op genieten van het buitenleven, met een sterke nadruk op sociaal contact en vrije tijd.

Achtergrondinformatie en Geschiedenis

Oorspronkelijk een klein vissersdorp, heeft Torremolinos zich ontwikkeld tot een van de meest populaire toeristische bestemmingen aan de Costa del Sol. De stad kreeg bekendheid in de jaren 60 en 70 als een hotspot voor internationale toeristen, en heeft sindsdien een significante groei doorgemaakt. De historische invloed van de Moorse en Romeinse tijd is nog steeds zichtbaar in de architectuur en het culturele erfgoed van de stad.

Wonen en een Woning Kopen in Torremolinos met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om een woning te kopen in Torremolinos, biedt Casas Palmeras Real Estate een breed scala aan onroerend goed aan, van moderne appartementen met uitzicht op zee tot charmante villa's in rustige woonwijken. Ons ervaren team helpt u graag bij het vinden van de perfecte woning die past bij uw wensen en levensstijl. Wonen in Torremolinos betekent genieten van een levendige kuststad met uitstekende voorzieningen, een vriendelijke gemeenschap en een ontspannen levensstijl.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website