Adres

Vélez Málaga · Baviera Golf Appartement · Nieuwbouw Woningen

€220.800
Ref. NB-80134
  • Bebouwd
    Bebouwd 82m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 2
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Vélez Málaga · Baviera Golf Appartement · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

Kenmerken

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd: 82m2
Zwembad: Privé
Air Conditioning: Pre-Installatie
Tweepersoons Slaapkamers: 2
Terras: 10 M2
Strand: 1500 Meter
Gemeenschappelijk zwembad
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij golfbaan / golfbaan
Location: Coastal, Urbanisation

Zone

Vélez-Málaga

wonen in Vélez-Málaga

Vélez-Málaga: Een Charmevolle Stad aan de Costa del Sol

Vélez-Málaga is een historische stad gelegen in de provincie Málaga, aan de Costa del Sol in Andalusië, Spanje. Met een rijke geschiedenis, een aantrekkelijke cultuur en een unieke ligging, biedt Vélez-Málaga een charmante levensstijl in het hart van de Costa del Sol.

Ligging en Klimaat: Perfecte Toegang en Zonnige Dagen

Vélez-Málaga ligt ongeveer 40 kilometer ten noordoosten van de stad Málaga en is gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen die de stad verbinden met de rest van de regio. De stad profiteert van een mediterraan klimaat met lange, warme zomers en milde winters. Dit aangename weer, met veel zonnige dagen per jaar, maakt het ideaal voor buitenactiviteiten en een ontspannen levensstijl.

Demografische Gegevens: Een Gezellige Gemeente

Met een bevolking van ongeveer 80.000 inwoners is Vélez-Málaga een levendige stad die een mix van lokale bewoners en internationale expats huisvest. De demografie van de stad weerspiegelt de aantrekkingskracht van de Costa del Sol, met een groeiend aantal buitenlandse inwoners die bijdragen aan een multiculturele sfeer. De stad heeft een sterke lokale gemeenschap en biedt een gastvrije omgeving voor nieuwe bewoners.

Cultuur en Tradities: Geschiedenis, Feesten en Gastronomie

Vélez-Málaga is rijk aan cultuur en geschiedenis, met een aantal historische bezienswaardigheden zoals de oude stadsmuren, het kasteel van Vélez-Málaga en de prachtige kerken. De stad organiseert het hele jaar door verschillende festivals en evenementen, zoals de "Feria de Vélez" in augustus, die bekend staat om zijn kleurrijke parades en feesten. De gastronomie van Vélez-Málaga is gevarieerd, met traditionele Andalusische gerechten en lokale specialiteiten die de rijke culinaire traditie van de regio weerspiegelen.

Natuur en Levensstijl: Ontdek de Omgeving

Vélez-Málaga biedt toegang tot een prachtig natuurlijk landschap, met zowel kust- als berglandschappen. De nabijgelegen stranden van Torre del Mar en de indrukwekkende natuurparken zoals het Parque Natural de las Nerjas zijn ideaal voor recreatie en ontspanning. De levensstijl in Vélez-Málaga is ontspannen en gericht op genieten van zowel de natuurlijke schoonheid als de culturele rijkdom van de regio. De stad heeft een vriendelijke sfeer en biedt een scala aan lokale voorzieningen, waaronder markten, winkels en eetgelegenheden.

Achtergrondinformatie en Geschiedenis

De geschiedenis van Vélez-Málaga gaat terug tot de tijd van de Feniciërs en de Romeinen, en het heeft een rijke Moorse erfenis die zichtbaar is in de architectuur en het stadsbeeld. De stad heeft zich door de eeuwen heen ontwikkeld van een strategisch gelegen handelscentrum naar een moderne stad met een rijke cultuur en geschiedenis. Vandaag de dag combineert Vélez-Málaga zijn historische charme met moderne voorzieningen en een groeiende economie.

Wonen en een Woning Kopen in Vélez-Málaga met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt een woning te kopen in Vélez-Málaga, biedt Casas Palmeras Real Estate een verscheidenheid aan eigendommen. Of u nu op zoek bent naar een appartement in het stadscentrum, een villa met uitzicht op de bergen of een landelijke woning met veel ruimte, wij hebben de expertise om u te helpen bij het vinden van uw ideale woning. Wonen in Vélez-Málaga betekent genieten van een charmante stad met een rijke geschiedenis, een gastvrije gemeenschap en een uitstekende levenskwaliteit aan de Costa del Sol.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website