Adres

Fuengirola · Torreblanca Del Sol Town House · Nieuwbouw Woningen

€840.000
Ref. NB-48029
  • Bebouwd
    Bebouwd 129m2
  • Plot
    Plot 46m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Fuengirola · Torreblanca Del Sol Town House · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 129m2
Plot: 46m2
Zwembad: Privé
Tuin
Gemeenschappelijk zwembad
Omheind
Uitzicht: Zee
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installatie
Aantal parkeerplaatsen: 2
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Fitnessruimte
Dubbele garage
Strand: 450 Meter
Terras: 11 M2

Zone

Fuengirola

Wonen in Fuengirola

Ontdek Fuengirola: Uw Ideale Bestemming aan de Costa del Sol

Als u op zoek bent naar een prachtige plek om te wonen of te investeren aan de Costa del Sol, dan is Fuengirola de perfecte bestemming voor u. Deze charmante stad biedt een ideale combinatie van een uitstekende ligging, een heerlijk klimaat, rijke cultuur en diverse recreatiemogelijkheden. Ontdek waarom Fuengirola een uitstekende keuze is voor uw nieuwe thuis of investeringsproject met Casas Palmeras Real Estate.

Ligging en Bereikbaarheid

Fuengirola ligt aan de zuidkust van Spanje, in de provincie Málaga. Deze levendige stad strekt zich uit langs een adembenemende kustlijn van ongeveer 8 kilometer, wat zorgt voor een indrukwekkend uitzicht over de Middellandse Zee. Gelegen op slechts 25 kilometer van de stad Málaga en de internationale luchthaven, is Fuengirola gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen A-7 en AP-7. Dit maakt het eenvoudig om zowel het stadse leven als de omliggende regio's te verkennen.

Klimaat

Het klimaat in Fuengirola is een van de grootste troeven van de stad. Met meer dan 320 zonnige dagen per jaar, kunt u genieten van een mild, mediterraan klimaat met warme zomers en milde winters. De gemiddelde temperatuur ligt tussen de 15°C en 30°C, wat Fuengirola een aantrekkelijke bestemming maakt voor zowel zomer- als wintervakanties. Dit aangename weer draagt bij aan een gezonde en actieve levensstijl, waarbij u het hele jaar door kunt genieten van buitenactiviteiten.

Demografische Gegevens

Fuengirola heeft een diverse en dynamische bevolking. De stad telt ongeveer 80.000 inwoners, met een mix van Spanjaarden en internationale bewoners. Deze diversiteit verrijkt de lokale cultuur en draagt bij aan een gastvrije sfeer voor nieuwkomers. Door de constante instroom van bezoekers en expats, biedt Fuengirola een kosmopolitische ambiance met een hechte gemeenschap.

Cultuur en Evenementen

De cultuur van Fuengirola is een kleurrijke mengeling van traditionele Spaanse invloeden en moderne trends. Het culturele leven is levendig, met tal van festivals en evenementen gedurende het jaar. De Feria de Fuengirola, een jaarlijkse feestweek, is een hoogtepunt waarbij de stad wordt omgetoverd met muziek, dans en lokale gastronomie. Daarnaast kunt u genieten van historische bezienswaardigheden zoals het kasteel van Sohail en het charmante oude centrum met zijn pittoreske straatjes en pleinen.

Natuur en Recreatie

Fuengirola biedt een scala aan natuurlijke wonderen en recreatieve mogelijkheden. De stad is omgeven door prachtige stranden met helder water, ideaal voor zwemmen en watersporten. Voor de natuurliefhebbers zijn er het Sierra de Mijas-gebergte en talrijke natuurparken in de omgeving, perfect voor wandelen en het verkennen van het lokale flora en fauna. Bovendien kunt u genieten van diverse golfbanen in de buurt, wat Fuengirola tot een paradijs maakt voor golfenthousiastelingen.

Levensstijl en Voorzieningen

De levensstijl in Fuengirola is ontspannen en comfortabel. De stad beschikt over een breed scala aan voorzieningen, waaronder moderne winkelcentra, gezellige cafés en uitstekende restaurants. De lokale markten en winkelstraten bieden alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse behoeften. Daarnaast zijn er uitstekende gezondheidszorg- en onderwijsmogelijkheden, waardoor Fuengirola een ideale plek is om met uw gezin te wonen.

Wonen in Fuengirola

Wonen in Fuengirola betekent genieten van een hoge levenskwaliteit in een bruisende en veilige omgeving. De vastgoedmarkt biedt een gevarieerd aanbod van woningen, van moderne appartementen tot charmante villa's. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis of een permanente woning, Fuengirola heeft voor ieder wat wils. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate vindt u eenvoudig het perfecte huis dat aan al uw wensen voldoet.

Casas Palmeras Real Estate in Fuengirola

Bij Casas Palmeras Real Estate begrijpen we dat het vinden van uw droomhuis een belangrijke stap is. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het aankoopproces in Fuengirola. Wij bieden een uitgebreid portfolio van eigendommen die passen bij diverse budgetten en voorkeuren. Met onze diepgaande kennis van de lokale markt en ons persoonlijke service-aanbod, zorgen wij ervoor dat uw zoektocht naar een woning in Fuengirola soepel en succesvol verloopt.

In conclusie, Fuengirola biedt een uitstekende combinatie van ligging, klimaat, cultuur en levensstijl. Of u nu overweegt om te verhuizen of te investeren in vastgoed, Fuengirola is een uitstekende keuze. Met de ondersteuning van Casas Palmeras Real Estate kunt u de perfecte woning vinden en genieten van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek uw nieuwe thuis aan de Costa del Sol.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website