Adres

Mijas · La Cala De Mijas Appartement · Nieuwbouw Woningen

€450.000
Ref. NB-61870
  • Bebouwd
    Bebouwd 70m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 1
  • Badkamers
    Badkamers 1
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Mijas · La Cala De Mijas Appartement · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

Kenmerken

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Bebouwd: 70m2
Zwembad: Privé
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij golfbaan / golfbaan
Uitzicht: Zee
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Location: Coastal, Urbanisation
Airconditioning: Ja
Fitnessruimte
Tweepersoons Slaapkamers: 1
Terras: 24 M2
Strand: 700 Meter

Zone

Mijas

Wonen in Mijas

Ontdek Mijas: Een Idylle aan de Costa del Sol

Mijas, een schilderachtig dorpje gelegen aan de Costa del Sol in Zuid-Spanje, biedt een unieke mix van traditionele Spaanse charme en moderne voorzieningen. Het dorp is verdeeld in twee delen: Mijas Pueblo, gelegen in de bergen, en Mijas Costa, dat zich uitstrekt langs de prachtige kustlijn. De ligging van Mijas biedt het beste van twee werelden: de rust en schoonheid van de bergen en de levendigheid van de Middellandse Zee.

Klimaat: Het Beste van de Middellandse Zee

Mijas geniet van een typisch mediterraan klimaat, met milde winters en warme zomers. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 18 graden Celsius, met zomers die regelmatig pieken rond de 30 graden. Dankzij de ligging tussen de bergen en de zee is het klimaat in Mijas relatief mild en aangenaam het hele jaar door. Dit maakt het een ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar een zonnige, maar niet te hete bestemming om zich te vestigen.

Demografische Gegevens: Een Multiculturele Gemeenschap

Mijas is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een populaire bestemming voor zowel toeristen als expats. De gemeente heeft een inwoneraantal van ongeveer 80.000, waarvan een aanzienlijk percentage afkomstig is uit andere Europese landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Scandinavië. Deze multiculturele bevolking zorgt voor een levendige mix van culturen, wat bijdraagt aan de diversiteit en het cosmopolitische karakter van de regio.

Cultuur: Een Rijke Traditie

Mijas staat bekend om zijn rijke culturele erfgoed. Het dorp heeft zijn traditionele Andalusische karakter weten te behouden, met smalle straatjes, witgekalkte huizen en kleurrijke bloemen die de balkons sieren. Er worden het hele jaar door tal van culturele evenementen georganiseerd, zoals flamenco-optredens, traditionele feesten en lokale markten. Het jaarlijkse Feria de Mijas, een feest ter ere van de patroonheilige van het dorp, is een hoogtepunt voor zowel inwoners als bezoekers.

Natuur en Levensstijl: Ontspanning en Actie

De omgeving van Mijas biedt tal van mogelijkheden voor natuurliefhebbers en avonturiers. De nabijgelegen bergen zijn perfect voor wandelen, mountainbiken en paardrijden, terwijl de stranden van Mijas Costa uitnodigen tot zonnebaden, zwemmen en watersporten. De levensstijl in Mijas is relaxed en gericht op het genieten van het buitenleven. Of u nu houdt van een rustige wandeling door de bergen of een dag op het strand, in Mijas vindt u het allemaal.

Achtergrondinformatie: Een Geschiedenis van Gastvrijheid

Mijas heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de Feniciërs en de Romeinen. Het dorp was lange tijd een strategische locatie vanwege zijn ligging aan de kust en in de bergen. Tegenwoordig is Mijas een populaire toeristische bestemming, maar het heeft zijn oorspronkelijke charme en gastvrijheid weten te behouden. De lokale bevolking staat bekend om hun vriendelijkheid en openheid, wat bijdraagt aan het warme en uitnodigende karakter van het dorp.

Wonen in Mijas: Een Leven in Balans

Wonen in Mijas betekent genieten van een hoge levenskwaliteit in een omgeving die rust en activiteit perfect combineert. De diverse gemeenschap, het aangename klimaat en de natuurlijke schoonheid maken Mijas een aantrekkelijke plek om te wonen. Of u nu op zoek bent naar een tweede huis, een pensioenwoning of een permanente residentie, Mijas biedt voor ieder wat wils. De infrastructuur is goed ontwikkeld, met uitstekende voorzieningen zoals scholen, winkels en gezondheidszorg binnen handbereik.

Een Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt een huis te kopen in Mijas, dan is Casas Palmeras Real Estate uw ideale partner. Met onze ervaring en kennis van de lokale markt, kan Casas Palmeras u helpen bij het vinden van de perfecte woning die voldoet aan al uw wensen. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel Andalusisch huis in Mijas Pueblo of een modern appartement aan de kust, ons team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het koopproces. Wij zorgen voor een persoonlijke benadering en bieden advies op maat, zodat uw droom om in Mijas te wonen werkelijkheid wordt.

Mijas biedt een unieke levensstijl, omgeven door natuur, cultuur en comfort. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate kunt u deze droom werkelijkheid maken. Welkom in Mijas, uw nieuwe thuis.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website