Adres

Málaga · Limonar Appartement · Nieuwbouw Woningen

€457.000
Ref. NB-87135
  • Bebouwd
    Bebouwd 111m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 2
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Málaga · Limonar Appartement · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

Kenmerken

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd: 111m2
Zwembad: Privé
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Dichtbij busroute
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installatie
Tweepersoons Slaapkamers: 2
Fitnessruimte
Strand: 2500 Meter
Terras: 12 M2

Zone

Málaga

Wonen in Málaga

Ontdek Málaga: Uw Ideale Bestemming voor Wonen en Investeren

Málaga, gelegen aan de betoverende zuidkust van Spanje in de regio Andalusië, is een stad die perfect het traditionele Spaanse leven combineert met moderne gemakken. De stad ligt aan de Middellandse Zee, wat zorgt voor prachtige stranden en een aangenaam klimaat, en is omgeven door bergen die een adembenemend uitzicht bieden. Met zijn strategische ligging is Málaga een belangrijk knooppunt dat gemakkelijk bereikbaar is via de luchthaven, het trein- en wegennet.

Klimaat: Zonnige dagen het hele jaar door

Een van de grootste aantrekkingskrachten van Málaga is het mediterrane klimaat. Met meer dan 300 zonnige dagen per jaar en milde winters, is het geen verrassing dat deze stad zo geliefd is bij zowel toeristen als expats. De zomers zijn warm, maar dankzij de zeebries blijven de temperaturen aangenaam. Dit klimaat maakt het mogelijk om het hele jaar door te genieten van buitenactiviteiten, of het nu gaat om een wandeling langs de boulevard, een dag op het strand, of een middag golfen.

Demografische gegevens: Een stad vol diversiteit

Málaga heeft een bevolking van ongeveer 570.000 inwoners, waarmee het de zesde grootste stad van Spanje is. De stad is divers, met een mix van lokale inwoners en een groeiende expatgemeenschap. Deze internationale invloed is duidelijk zichtbaar in het dagelijks leven, met een breed scala aan talen die op straat worden gesproken en een rijk aanbod aan internationale restaurants. Ondanks deze diversiteit heeft Málaga zijn Andalusische charme weten te behouden, wat bijdraagt aan de unieke sfeer van de stad.

Cultuur: Een rijke geschiedenis en levendige kunstscene

Málaga is niet alleen de geboorteplaats van Pablo Picasso, maar ook een stad die doordrenkt is van cultuur en geschiedenis. De stad herbergt tal van musea, waaronder het beroemde Picasso Museum en het Centre Pompidou Málaga. Daarnaast kunt u door de smalle straatjes van het historische centrum dwalen en iconische bezienswaardigheden zoals de Alcazaba, het Romeins theater en de kathedraal bewonderen. Het culturele leven in Málaga is dynamisch, met talloze festivals en evenementen gedurende het jaar, waaronder het beroemde Feria de Málaga, dat bezoekers van over de hele wereld trekt.

Natuur en Levensstijl: Een paradijs voor natuurliefhebbers

Málaga biedt niet alleen een bruisend stadsleven, maar ook volop mogelijkheden om van de natuur te genieten. De stad is omgeven door prachtige parken en natuurgebieden, zoals het Montes de Málaga Natural Park, waar u kunt wandelen, fietsen en genieten van adembenemende uitzichten. Daarnaast biedt de kustlijn talloze stranden waar u kunt ontspannen en genieten van de zon. De levensstijl in Málaga is ontspannen en gericht op buitenleven, met een focus op genieten van de eenvoudige dingen in het leven zoals goede tapas, een glas wijn en tijd doorbrengen met vrienden en familie.

Achtergrondinformatie: Een stad met een rijke erfenis

Málaga heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de Feniciërs, en door de eeuwen heen hebben verschillende culturen hun stempel op de stad gedrukt. Dit is te zien in de architectuur, de lokale tradities en de gastronomie. Ondanks zijn historische wortels, is Málaga een moderne stad die zich blijft ontwikkelen. De afgelopen jaren heeft de stad een aanzienlijke transformatie ondergaan, met investeringen in infrastructuur, cultuur en toerisme, waardoor het een nog aantrekkelijkere bestemming is geworden voor zowel toeristen als mensen die er willen wonen.

Wonen in Málaga: Een perfecte mix van traditie en moderniteit

Wonen in Málaga biedt het beste van twee werelden: de charme van een historische stad gecombineerd met moderne voorzieningen. Of u nu op zoek bent naar een appartement in het bruisende centrum of een villa aan de kust, Málaga heeft voor ieder wat wils. De stad heeft uitstekende scholen, gezondheidszorg en een breed scala aan recreatieve mogelijkheden, wat het een ideale plek maakt om te wonen voor gezinnen, werkende professionals en gepensioneerden.

Een huis kopen met Casas Palmeras Real Estate

Wanneer u overweegt om een huis te kopen in Málaga, is het essentieel om samen te werken met een betrouwbare en ervaren makelaar. Casas Palmeras Real Estate biedt u deskundige begeleiding gedurende het hele aankoopproces. Met onze ervaring en begrip van de lokale markt, helpt Casas Palmeras u bij het vinden van uw droomhuis in Málaga. Of u nu op zoek bent naar een moderne woning in het stadscentrum, een traditionele Andalusische villa, of een investering in onroerend goed, Casas Palmeras Real Estate staat voor u klaar om u te helpen uw ideale woning te vinden.

Málaga is meer dan alleen een vakantiebestemming; het is een stad waar u kunt genieten van een hoge levenskwaliteit, een rijke cultuur en een gunstig klimaat. Dankzij de hulp van Casas Palmeras Real Estate wordt de droom om in deze prachtige stad te wonen werkelijkheid.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website