Adres

Benalmádena · Nueva Torrequebrada Appartement · Nieuwbouw Woningen

€449.000
Ref. NB-87686
  • Bebouwd
    Bebouwd 81m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 2
  • Badkamers
    Badkamers 2

Benalmádena · Nueva Torrequebrada Appartement · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

Kenmerken

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd: 81m2
Lift
Dichtbij busroute
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Uitzicht: Zee
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
WC: 1
Airconditioning: Ja
Tweepersoons Slaapkamers: 2
Locatie: Kust
Terras: 73 M2
Strand: 350 Meter

Zone

Benalmádena

Huis kopen Benalmádena Costa del Sol

Ontdek Benalmádena: Uw Droombestemming aan de Costa del Sol

Benalmádena, gelegen aan de schitterende Costa del Sol in Spanje, is een uitmuntende bestemming voor wie op zoek is naar een perfecte mix van zon, cultuur en kwaliteit van leven. Deze charmante stad biedt een unieke levensstijl in een prachtige omgeving, met volop mogelijkheden om te genieten van zowel natuur als cultuur.

Ligging en Klimaat

Benalmádena ligt aan de zuidkust van Spanje, op ongeveer 20 kilometer van de stad Málaga. Deze strategische ligging garandeert een gemakkelijk bereikbare bestemming, zowel per auto als per vliegtuig. Het klimaat in Benalmádena is een van zijn grootste troeven: de stad geniet van een mediterraan klimaat met milde winters en warme zomers. De gemiddelde jaartemperatuur ligt rond de 18°C, met een overvloed aan zonnige dagen die bijdragen aan de aantrekkingskracht van de regio.

Demografische Gegevens

Benalmádena heeft een bloeiende bevolking van ongeveer 70.000 inwoners. De stad trekt zowel lokale bewoners als internationale expats aan, wat zorgt voor een dynamische en multiculturele gemeenschap. De demografie weerspiegelt een gezonde balans tussen jonge gezinnen, gepensioneerden en professionals, wat bijdraagt aan de levendige sfeer van de stad.

Cultuur en Geschiedenis

De culturele rijkdom van Benalmádena is evident in zijn historische en moderne kenmerken. De stad heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de tijd van de Feniciërs en Romeinen. Bezoek het kasteel van Bil-Bil, een prachtig voorbeeld van Moorse architectuur, en verken het oude centrum met zijn charmante smalle straatjes en traditionele Andalusische architectuur. Elk jaar worden er diverse festivals en evenementen georganiseerd die de lokale cultuur vieren, waaronder het populaire Feria de Benalmádena en de Semana Santa-processies.

Natuur en Levensstijl

Benalmádena biedt een ideale omgeving voor natuurliefhebbers en avonturiers. De stad ligt dicht bij het schitterende natuurpark Sierra de Mijas, waar u kunt genieten van wandelingen en panoramische uitzichten. Aan de kustlijn vindt u prachtige stranden zoals Playa de Bil-Bil en Playa de Arroyo de la Miel, perfect voor ontspanning en watersporten. De levensstijl in Benalmádena is ontspannen en gericht op het genieten van de buitenlucht, met talrijke restaurants, bars en cafés waar u kunt proeven van de heerlijke lokale keuken en wijnen.

Achtergrondinformatie

Benalmádena heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld van een klein vissersdorp tot een bruisende toeristische bestemming. De stad heeft een uitstekende infrastructuur met moderne voorzieningen, waaronder scholen, gezondheidszorg en recreatieve faciliteiten. Dankzij de investeringen in de stedelijke ontwikkeling is Benalmádena een aantrekkelijke bestemming geworden voor zowel toeristen als potentiële huizenkopers.

Wonen in Benalmádena en Huis Kopen

Als u overweegt om in Benalmádena te wonen, biedt de stad een scala aan woningopties, van luxe appartementen met zeezicht tot charmante villa's in groene wijken. Casas Palmeras Real Estate is uw ideale partner voor het vinden van uw droomhuis in deze betoverende stad. Met een grondige kennis van de lokale markt en een breed scala aan onroerend goed, kan Casas Palmeras Real Estate u helpen bij het vinden van een woning die volledig aan uw wensen voldoet. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis of een permanente residentie, hun deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het aankoopproces.

Conclusie

Benalmádena biedt een ongeëvenaarde levenskwaliteit aan de Costa del Sol. Met zijn ideale ligging, aangename klimaat, rijke cultuur en prachtige natuur is het een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een nieuw thuis of een vakantiebestemming. Casas Palmeras Real Estate is er om u te helpen uw droomhuis in deze fantastische stad te vinden. Ontdek de charme van Benalmádena en begin uw avontuur in het hart van de Spaanse Rivièra.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website