Adres

Relleu · pueblo Appartement · Nieuwbouw Woningen

€124.000
Ref. NB-73515
  • Bebouwd
    Bebouwd 78m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 2
  • Badkamers
    Badkamers 1
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Relleu · pueblo Appartement · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW RESIDENTIEEL IN RELLEU

Kenmerken

Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Bebouwd: 78m2
Bruikbare: 70m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 14000 Mts.
Parkeren
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Omheind
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
WC: 1
Strand: 14000 Meter
Airconditioning: Ja
Tweepersoons Slaapkamers: 2
Fitnessruimte
Terras: 17 M2
Locatie: Kust, Landelijk, Urbanisatie
Bruikbare bouwruimte: 70 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 14000 Mts.


Zone

Relleu

wonen in Relleu

Relleu: Ontdek de Rust en Schoonheid van Dit Spaanse Dorp

Relleu, gelegen in de provincie Alicante in de regio Valencia, is een charmant dorp dat uitblinkt door zijn rustige omgeving, indrukwekkende natuurlijke schoonheid en rijke culturele erfgoed. Dit pittoreske dorp ligt in het binnenland van de Costa Blanca en biedt een serene ontsnapping aan de drukte van de kuststeden. Relleu is perfect voor wie op zoek is naar een authentieke Spaanse ervaring in een schilderachtige en ontspannen setting.

Ligging en Klimaat: Ideaal voor Natuurliefhebbers

Relleu ligt op ongeveer 30 kilometer van de kust en de stad Benidorm, in het binnenland van de provincie Alicante. Het dorp is omgeven door bergen en heuvels, waaronder de Sierra de la Grana, wat zorgt voor een adembenemend uitzicht en een rustige omgeving. Het klimaat in Relleu is Mediterraan, met warme, droge zomers en milde, regenachtige winters. Tijdens de zomermaanden variëren de temperaturen tussen de 25 en 35 graden Celsius, terwijl de winters mild zijn, met temperaturen tussen de 10 en 20 graden Celsius. Dit klimaat maakt Relleu ideaal voor buitenactiviteiten en het verkennen van de omliggende natuur gedurende het hele jaar.

Demografische Gegevens: Een Hechte Gemeenschap

Relleu heeft een kleine bevolking van ongeveer 1.500 inwoners. Dit draagt bij aan de gezellige en hechte gemeenschap die het dorp kenmerkt. De bewoners zijn voornamelijk Spanjaarden, maar het dorp verwelkomt ook een klein aantal internationale bewoners die zijn aangetrokken door de rust en schoonheid van het gebied. De beperkte omvang van Relleu bevordert een sterke gemeenschapsband en een persoonlijke sfeer.

Cultuur en Tradities: Authentieke Spaanse Ervaring

Relleu heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd, en deze geschiedenis is zichtbaar in de historische gebouwen en monumenten van het dorp. Het dorp organiseert regelmatig lokale feesten en evenementen die de traditionele Spaanse cultuur vieren. Een van de bekendste feesten is de "Fiesta de San Juan", een evenement met muziek, dans en lokale gerechten dat de lokale tradities en gemeenschap benadrukt. Deze festivals bieden een levendige sfeer en een kans om de culturele rijkdom van Relleu te ervaren.

Natuur en Levensstijl: Adembenemende Landschappen en Buitenactiviteiten

De natuurlijke schoonheid van Relleu is een van de grootste troeven van het dorp. Omgeven door bergen en natuurgebieden, biedt het dorp volop mogelijkheden voor outdooractiviteiten zoals wandelen, fietsen en natuurverkenning. De nabijheid van de Sierra de la Grana zorgt voor adembenemende uitzichten en een ideale omgeving voor natuurliefhebbers. De levensstijl in Relleu is ontspannen en gericht op genieten van de natuur en de rustige omgeving, met een sterke focus op welzijn en buitenleven.

Achtergrondinformatie en Geschiedenis

Relleu heeft zich ontwikkeld van een klein agrarisch dorp tot een aantrekkelijke woonplaats met moderne voorzieningen en een bloeiende gemeenschap. Het dorp heeft zijn authentieke charme weten te behouden, terwijl het zich heeft aangepast aan de behoeften van een groeiend aantal bezoekers en bewoners. De combinatie van historische waarde en natuurlijke schoonheid maakt Relleu tot een bijzondere plek om te wonen en te bezoeken.

Wonen en een Woning Kopen in Relleu met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om naar Relleu te verhuizen, biedt Casas Palmeras Real Estate een breed scala aan woningen die passen bij uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een traditionele Spaanse finca met een ruime tuin of een moderne villa met uitzicht op de bergen, Casas Palmeras Real Estate helpt u graag bij het vinden van uw ideale woning. Wonen in Relleu betekent genieten van een comfortabele levensstijl in een prachtig dorp met een rijke cultuur en een adembenemend landschap.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website