Adres

La Manga Club · Las Orquídeas Penthouse · Nieuwbouw Woningen

€510.000
Ref. NB-62624
  • Bebouwd
    Bebouwd 92m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 2
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

La Manga Club · Las Orquídeas Penthouse · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW RESIDENTIEEL COMPLEX IN LA MANGA CLUB RESORT

Kenmerken

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd: 92m2
Bruikbare: 80m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 2500 Mts.
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installatie
Tweepersoons Slaapkamers: 2
Strand: 2500 Meter
Terras: 101 M2
Bruikbare bouwruimte: 80 M2
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Omheind
Solarium: Ja
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij golfbaan / golfbaan
Uitzicht: Zee

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 2500 Mts.


Zone

La Manga Club

Wonen in La Manga Club

Ontdek La Manga Club: Uw Droomlocatie aan de Spaanse Costa Cálida

La Manga Club, gelegen aan de zonnige Costa Cálida in de regio Murcia, Spanje, is een exclusief resort dat al decennia lang een populaire bestemming is voor zowel toeristen als bewoners. Deze luxueuze enclave biedt een ongeëvenaarde combinatie van prachtige natuur, een ideaal klimaat en een rijke culturele omgeving. Als u overweegt om in deze regio te investeren of te wonen, is La Manga Club een plek die u niet mag missen.

Ligging van La Manga Club

La Manga Club bevindt zich in het zuidoosten van Spanje, in de regio Murcia, tussen de Middellandse Zee en de Mar Menor. Het resort is strategisch gelegen op slechts 25 minuten rijden van de internationale luchthaven van Murcia en ongeveer een uur van de luchthaven van Alicante. Deze locatie biedt gemakkelijke toegang tot de rest van Spanje en Europa, terwijl het u toch de rust en exclusiviteit van een afgelegen resort geeft.

Klimaat: Zon het Hele Jaar Door

Een van de grootste aantrekkingskrachten van La Manga Club is het fantastische klimaat. Met meer dan 300 dagen zon per jaar en gemiddelde temperaturen die zelden onder de 10°C dalen in de winter, is dit een ideale locatie voor zonliefhebbers. De zomers zijn warm, met temperaturen die kunnen oplopen tot 35°C, terwijl de winters mild en aangenaam blijven. Dit maakt het gebied perfect voor het hele jaar door buitenactiviteiten, zoals golf, tennis en watersporten.

Demografische Gegevens en Cultuur

La Manga Club heeft een diverse en internationale gemeenschap. Hier wonen mensen uit heel Europa en daarbuiten, aangetrokken door de luxe voorzieningen en de veilige, serene omgeving. De lokale cultuur is een boeiende mix van Spaanse tradities en invloeden uit de hele wereld, wat zorgt voor een kosmopolitische sfeer. Het resort heeft zijn eigen sociale clubs, evenementen en culturele activiteiten die het hele jaar door plaatsvinden, wat bijdraagt aan een levendige en betrokken gemeenschap.

Natuur en Levensstijl: Een Paradijs voor Buitenliefhebbers

De natuur rondom La Manga Club is adembenemend. Het resort ligt aan de rand van het natuurpark Calblanque, bekend om zijn ongerepte stranden, duinen en bergen. De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor wandelingen, fietstochten en andere outdoor activiteiten. Daarnaast is het gebied rondom de Mar Menor beroemd om zijn unieke zoute lagunes en het rijke zeeleven, wat het een hotspot maakt voor watersportliefhebbers.

De levensstijl in La Manga Club is er een van luxe en ontspanning. De hoogwaardige faciliteiten, zoals de drie 18-holes golfbanen, de 28 tennisbanen en een bekroond wellnesscentrum, zorgen ervoor dat u zich altijd kunt vermaken en ontspannen. Of u nu een sportliefhebber bent of gewoon wilt genieten van het goede leven, La Manga Club heeft voor elk wat wils.

Achtergrondinformatie: Een Resort met Een Rijke Geschiedenis

La Manga Club werd opgericht in 1972 en heeft sindsdien zijn status als een van de meest prestigieuze resorts in Europa behouden. Het resort is in de loop der jaren uitgegroeid tot een complete gemeenschap, met een breed scala aan accommodatieopties, restaurants, winkels en andere voorzieningen. De combinatie van luxe, comfort en een uitzonderlijke service maakt La Manga Club tot een favoriete bestemming voor zowel vakantiegangers als vaste bewoners.

Wonen in La Manga Club

Wonen in La Manga Club betekent leven in een van de meest exclusieve en gewilde gebieden van Spanje. De woningen variëren van stijlvolle appartementen tot ruime villa's met privézwembaden en adembenemende uitzichten op de golfbanen en de zee. Bewoners genieten van een veilige en serene omgeving met 24-uurs beveiliging, aangelegde tuinen en gemakkelijke toegang tot de eersteklas faciliteiten van het resort.

Een Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om een huis te kopen in La Manga Club, dan is Casas Palmeras Real Estate uw ideale partner. Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de lokale markt, helpt Casas Palmeras u bij elke stap van het aankoopproces. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een permanente woning of een investeringspand, Casas Palmeras biedt een uitgebreid portfolio aan onroerend goed in La Manga Club. De persoonlijke benadering en uitstekende klantenservice zorgen ervoor dat uw zoektocht naar de perfecte woning moeiteloos en succesvol verloopt.

Kortom, La Manga Club biedt een ongeëvenaarde levensstijl in een prachtige omgeving. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate kunt u uw droom om in dit mediterrane paradijs te wonen werkelijkheid maken.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website