Adres

Benitachell · Benitachell - Cumbres Del Sol Villa · Nieuwbouw Woningen

€2.456.000
Ref. NB-49420
  • Bebouwd
    Bebouwd 239m2
  • Plot
    Plot 932m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 4
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Benitachell · Benitachell - Cumbres Del Sol Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUW GEBOUWDE LUXE VILLA IN CUMBRE DEL SOL

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 4
Bebouwd: 239m2
Bruikbare: 190m2
Plot: 932m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 500 Mts.
Privé zwembad
Tuin
Omheind
Uitzicht: Zee
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Air Conditioning: Pre-Installatie
Onderbouw / Kelder
Aantal parkeerplaatsen: 2
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Locatie: Kust
Strand: 500 Meter
Terras: 220 M2
Bruikbare bouwruimte: 190 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 500 Mts.



Zone

Benitachell

Wonen in Benitachell Costa Blanca

Ontdek het charmante Benitachell: Uw nieuwe thuis in de zon

Bent u op zoek naar een plek waar rust, natuur en cultuur samenkomen? Dan is Benitachell wellicht de ideale bestemming voor u. Gelegen aan de prachtige Costa Blanca in de provincie Alicante, biedt dit charmante dorpje alles wat u nodig heeft om te genieten van een ontspannen en comfortabele levensstijl.

Ligging

Benitachell, ook wel bekend als El Poble Nou de Benitatxell, ligt strategisch tussen de populaire steden Jávea en Moraira. Het dorp bevindt zich op slechts enkele kilometers van de kustlijn, wat betekent dat u binnen een paar minuten kunt genieten van de adembenemende stranden en baaien van de Middellandse Zee. De nabijheid van de luchthavens van Alicante en Valencia maakt het gemakkelijk bereikbaar voor zowel binnenlandse als internationale bezoekers.

Klimaat

Een van de grootste voordelen van wonen in Benitachell is het fantastische klimaat. Het hele jaar door geniet u hier van milde winters en warme zomers, met meer dan 300 zonnige dagen per jaar. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 18°C, waardoor het een ideale bestemming is voor wie op zoek is naar een ontsnapping aan koudere klimaten. Dit aangename klimaat maakt het mogelijk om het hele jaar door van buitenactiviteiten te genieten.

Demografische gegevens

Benitachell heeft een bevolking van ongeveer 4.000 inwoners, waarvan een aanzienlijk deel bestaat uit internationale bewoners. Veel Europeanen, vooral uit het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland, hebben Benitachell gekozen als hun vaste verblijfplaats of tweede woning. De multiculturele gemeenschap zorgt voor een levendige sfeer, waarbij u zich snel thuis zult voelen.

Cultuur

Ondanks zijn bescheiden omvang, is Benitachell rijk aan cultuur en tradities. Het dorp heeft een historisch centrum met smalle straatjes, charmante pleinen en eeuwenoude gebouwen. De lokale feesten, zoals de "Fiestas de San Jaime" en de "Fiestas de la Virgen de la Rosa," bieden een unieke gelegenheid om de lokale cultuur en gastvrijheid te ervaren. Tijdens deze festiviteiten kunt u genieten van traditionele muziek, dans en gastronomie.

Natuur en Levensstijl

Benitachell is omgeven door een prachtig landschap dat uitnodigt tot wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten. De Cumbre del Sol, een indrukwekkend berggebied, biedt spectaculaire uitzichten over de Middellandse Zee en is een populaire bestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers. De kristalheldere wateren en verborgen baaien, zoals Cala Moraig, maken het een paradijs voor duikers en snorkelaars.

De levensstijl in Benitachell is rustig en ontspannen. U kunt hier genieten van een authentieke mediterrane levensstijl, ver weg van de drukte van de grote steden. De wekelijkse markten, lokale wijnhuizen en familierestaurants zorgen ervoor dat u kunt genieten van de regionale keuken en producten.

Achtergrondinformatie

Benitachell heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Moorse en Romeinse tijd. Het dorp heeft zijn authentieke charme behouden, ondanks de groeiende populariteit onder internationale kopers. De lokale bevolking is trots op haar erfgoed en verwelkomt nieuwkomers met open armen.

Wonen in Benitachell

Als u overweegt om naar Benitachell te verhuizen of een tweede woning te kopen, is het belangrijk om samen te werken met een betrouwbare makelaar die de lokale markt goed kent. Casas Palmeras Real Estate is uw partner in het vinden van uw droomhuis in Benitachell. Met jarenlange ervaring en een diepgaand begrip van de lokale vastgoedmarkt, biedt Casas Palmeras Real Estate een breed scala aan woningen, van charmante dorpshuizen tot luxe villa's met uitzicht op zee.

Het aankoopproces kan complex zijn, vooral als u niet bekend bent met de Spaanse wetgeving en procedures. Casas Palmeras Real Estate begeleidt u door elke stap van het proces, van het zoeken naar de perfecte woning tot het afronden van de aankoop. Zo kunt u met een gerust hart uw nieuwe leven in Benitachell beginnen.

Benitachell biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en ontspannen leven aan de Costa Blanca. Of u nu op zoek bent naar een permanente woning of een vakantiehuis, dit pittoreske dorp heeft het allemaal. Vertrouw op Casas Palmeras Real Estate om u te helpen bij het realiseren van uw droom om in dit prachtige deel van Spanje te wonen.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website