Adres

La Nucía · Bello Horizonte Appartement · Nieuwbouw Woningen

€388.630
Ref. NB-52411
  • Bebouwd
    Bebouwd 80m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 2
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

La Nucía · Bello Horizonte Appartement · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW WOONCOMPLEX IN LA NUCIA

Kenmerken

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd: 80m2
Bruikbare: 70m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 4000 Mts.
Jacuzzi
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Dichtbij busroute
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Uitzicht: Zee
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Airconditioning: Ja, voorgeïnstalleerd
Location: Coastal, Urbanisation
Tweepersoons Slaapkamers: 2
Fitnessruimte
Terras: 17 M2
Strand: 4000 Meter
Bruikbare bouwruimte: 70 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 4000 Mts.



Zone

La Nucia

Wonen in La Nucia

La Nucia: Uw Ideale Woonbestemming aan de Costa Blanca

Ligging van La Nucia

La Nucia is een charmant stadje gelegen in de provincie Alicante, aan de prachtige Costa Blanca in Spanje. De gemeente ligt op slechts enkele kilometers van de kust, tussen de populaire badplaatsen Benidorm en Altea. Dankzij deze gunstige ligging biedt La Nucia het beste van twee werelden: de rust van een dorp omgeven door natuur en de nabijheid van het bruisende leven aan de Middellandse Zee.

Klimaat van La Nucia

Het klimaat in La Nucia is typisch mediterraan, met milde winters en warme zomers. De zon schijnt hier meer dan 300 dagen per jaar, wat het een ideale bestemming maakt voor mensen die op zoek zijn naar een plek met een aangenaam en stabiel klimaat. De zomers zijn warm maar niet extreem, dankzij de verkoelende zeebries die vanaf de Middellandse Zee waait. Ook de winters zijn zacht, met temperaturen die zelden onder de 10 graden Celsius dalen.

Demografische Gegevens van La Nucia

La Nucia is een groeiende gemeenschap met een gevarieerde bevolking. De gemeente telt ongeveer 20.000 inwoners, waarvan een aanzienlijk deel expats zijn. De internationale gemeenschap bestaat uit mensen uit verschillende Europese landen, vooral uit het Verenigd Koninkrijk, Nederland, en Scandinavië. Deze mix van culturen zorgt voor een dynamische en diverse leefomgeving.

Cultuur en Tradities in La Nucia

La Nucia heeft een rijke culturele traditie, die wordt gevierd met tal van festivals en evenementen gedurende het jaar. Een van de belangrijkste festiviteiten is het jaarlijkse Fiestas Patronales in augustus, waarbij het hele dorp deelneemt aan processies, muziekoptredens en andere festiviteiten. Daarnaast biedt het Auditori de la Mediterrània een breed scala aan culturele activiteiten, waaronder theatervoorstellingen, concerten en tentoonstellingen.

Natuur en Levensstijl in La Nucia

De omgeving van La Nucia is ideaal voor natuurliefhebbers en biedt tal van mogelijkheden voor outdoor activiteiten. Het gebied is omringd door bergen en bossen, en er zijn verschillende wandel- en fietsroutes die adembenemende uitzichten bieden op de omliggende natuur en de Middellandse Zee. De levensstijl in La Nucia is relaxed en gericht op het genieten van de natuur, de cultuur en het milde klimaat. U vindt hier alles wat nodig is voor een aangenaam leven, van lokale markten en winkels tot hoogwaardige restaurants en sportfaciliteiten.

Achtergrondinformatie over La Nucia

La Nucia heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de tijd van de Moren, die het gebied in de Middeleeuwen bewoonden. De naam 'La Nucia' komt van het Arabische woord 'Naziha', wat 'uitmuntend' betekent. Door de jaren heen heeft het dorp zich ontwikkeld van een kleine landbouwgemeenschap tot een moderne woonplaats met alle voorzieningen die u zich kunt wensen, terwijl het zijn traditionele charme heeft weten te behouden.

Wonen in La Nucia

Wonen in La Nucia betekent genieten van een hoge levenskwaliteit in een rustige en veilige omgeving. De infrastructuur is goed ontwikkeld, met uitstekende verbindingen naar nabijgelegen steden zoals Alicante en Valencia, en de internationale luchthaven van Alicante ligt op slechts 45 minuten rijden. La Nucia biedt een breed scala aan woningen, van traditionele Spaanse villa's tot moderne appartementen met alle luxe faciliteiten. De aanwezigheid van internationale scholen, medische centra en sportfaciliteiten maken het een ideale locatie voor gezinnen en gepensioneerden.

Een Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Bij het kopen van een huis in La Nucia staat Casas Palmeras Real Estate klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Met onze ervaring in de regio kennen wij de lokale vastgoedmarkt goed. Ons team van experts biedt persoonlijke service en helpt u bij het vinden van de woning die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een permanente woning, of een investeringsmogelijkheid, bij Casas Palmeras Real Estate bent u in goede handen. Wij zorgen ervoor dat het koopproces soepel verloopt, van het eerste contact tot de uiteindelijke overdracht.

Kies voor La Nucia en geniet van alles wat dit prachtige dorp te bieden heeft. Laat Casas Palmeras Real Estate u begeleiden naar uw droomwoning onder de zon.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website