Adres

San Juan de Alicante · Fran Espinos Appartement · Nieuwbouw Woningen

€324.500
Ref. NB-21771
  • Bebouwd
    Bebouwd 87m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

San Juan de Alicante · Fran Espinos Appartement · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW APPARTEMENTEN IN SAN JUAN DE ALICANTE

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 87m2
Bruikbare: 74m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 2000 Mts.
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installatie
Aantal parkeerplaatsen: 2
Strand: 2000 Meter
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Terras: 7 M2
Dubbele garage
Dichtbij treinstation
Bruikbare bouwruimte: 74 M2
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Dichtbij busroute
Omheind
Dichtbij golfbaan / golfbaan
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 2000 Mts.


Zone

San Juan de Alicante

Makelaar San Juan Alicante

Ontdek San Juan de Alicante: Uw Perfecte Bestemming aan de Costa Blanca

San Juan de Alicante, een charmant stadje in de provincie Alicante, Spanje, biedt een harmonieuze mix van cultuur, natuur en modern leven. Gelegen aan de prachtige Costa Blanca, trekt San Juan de Alicante zowel toeristen als huizenkopers aan. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een nieuwe woning of een investering in onroerend goed, San Juan de Alicante heeft voor ieder wat wils. In deze gids verkennen we de belangrijkste aspecten van San Juan de Alicante, van het aangename klimaat tot de levendige cultuur en het dagelijkse leven in deze mediterrane oase.

Ligging

San Juan de Alicante ligt in het zuidoosten van Spanje, in de provincie Alicante, op slechts een paar kilometer van de bruisende stad Alicante. De uitstekende ligging aan de Costa Blanca biedt gemakkelijke toegang tot de prachtige stranden van de Middellandse Zee, waaronder het beroemde Playa de San Juan. Het gebied is goed verbonden door wegen en openbaar vervoer, en de luchthaven Alicante-Elche ligt op slechts een korte rijafstand, waardoor het een handige bestemming is voor zowel nationale als internationale bezoekers.

Klimaat

San Juan de Alicante geniet van een typisch mediterraan klimaat, gekenmerkt door milde winters en warme, zonnige zomers. Met meer dan 300 dagen zon per jaar en zomertemperaturen die vaak boven de 30 graden Celsius uitkomen, is het een paradijs voor zonliefhebbers. Zelfs in de koelere maanden blijven de temperaturen aangenaam, wat San Juan de Alicante tot een ideale bestemming maakt het hele jaar door.

Demografische Gegevens

San Juan de Alicante heeft een bevolking van ongeveer 24.000 inwoners. Het stadje is populair onder zowel de lokale bevolking als expats, vooral uit Noord-Europa. Deze diverse bevolking omvat een mix van gezinnen, gepensioneerden en seizoensgebonden bezoekers, wat bijdraagt aan een levendige en kosmopolitische gemeenschap. De gastvrije sfeer van het stadje en de multiculturele omgeving maken het tot een aantrekkelijke plek voor mensen van alle achtergronden.

Cultuur, Natuur en Levensstijl

San Juan de Alicante is rijk aan cultuur, met een agenda vol traditionele festivals en evenementen. Hoogtepunten zijn onder andere de levendige Fiestas de San Juan, gevierd in juni, en het Moren en Christenen-festival, dat het historische erfgoed van de stad toont. De lokale gastronomie is een ander cultureel juweel, met heerlijke mediterrane gerechten die de nadruk leggen op verse zeevruchten, rijstgerechten en lokaal geteelde producten.

Natuurliefhebbers zullen in en rondom San Juan de Alicante genoeg te genieten vinden. Het stadje ligt dicht bij verschillende natuurparken en groene ruimtes, perfect voor wandelingen, fietstochten en om van de buitenlucht te genieten. De nabijgelegen stranden behoren tot de beste in de regio, met mogelijkheden om te zwemmen, zonnebaden en watersporten te beoefenen. De levensstijl in San Juan de Alicante is ontspannen en gericht op buitenactiviteiten, sociale contacten en genieten van het mooie weer.

Achtergrondinformatie

San Juan de Alicante heeft een lange geschiedenis, met wortels die teruggaan tot de oudheid. In de loop der eeuwen is het stadje geëvolueerd van een klein agrarisch dorp tot een moderne, bloeiende gemeenschap. De nabijheid van Alicante heeft San Juan in staat gesteld zijn charme te behouden terwijl het profiteert van de voorzieningen en diensten van een grotere stad. De historische bezienswaardigheden van het stadje, waaronder kerken en traditionele gebouwen, weerspiegelen zijn rijke verleden, terwijl moderne ontwikkelingen zorgen voor een comfortabel en gemakkelijk leefmilieu.

Wonen in San Juan de Alicante en een Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Wonen in San Juan de Alicante biedt het beste van twee werelden: een rustige, gemeenschapsgerichte sfeer met gemakkelijke toegang tot de bruisende stad Alicante. Of u nu de voorkeur geeft aan een modern appartement dicht bij het strand, een traditionele Spaanse villa, of een woning in een rustige woonwijk, San Juan de Alicante biedt een breed scala aan onroerend goed om aan uw wensen te voldoen.

Bij Casas Palmeras Real Estate helpen we u graag bij het vinden van de perfecte woning in San Juan de Alicante. We begeleiden u door het hele aankoopproces, van het selecteren van de ideale woning tot aan de uiteindelijke aankoop. Ons portfolio omvat een gevarieerde selectie van woningen, en we staan klaar om u te adviseren over de beste buurten en investeringsmogelijkheden. Met onze klantgerichte aanpak zorgen we ervoor dat de aankoop van uw nieuwe woning in San Juan de Alicante soepel en met vertrouwen verloopt.

Kortom, San Juan de Alicante is een uitstekende keuze voor iedereen die wil genieten van de mediterrane levensstijl. Met de ideale ligging, het aangename klimaat, de rijke cultuur en de diverse onroerendgoedmarkt is het een plek waar u zich snel thuis zult voelen. Met Casas Palmeras Real Estate aan uw zijde wordt uw droomhuis in San Juan de Alicante snel werkelijkheid.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website