Adres

Jávea · Pueblo Appartement · Nieuwbouw Woningen

€277.000
Ref. NB-37709
  • Bebouwd
    Bebouwd 95m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 2
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Jávea · Pueblo Appartement · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUW WOONHUIS IN JAVEA 5 MINUTEN VAN HET STRAND, DE HAVEN EN HET CENTRUM !!!

Kenmerken

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd: 95m2
Bruikbare: 66m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 800 Mts.
Parkeren
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Dichtbij busroute
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installatie
Tweepersoons Slaapkamers: 2
Fitnessruimte
Dichtbij bomen
Strand: 800 Meter
Terras: 3 M2
Bruikbare bouwruimte: 66 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 800 Mts.



Zone

Jávea

Wonen in Jávea

Wonen in het Paradijs: Jávea, Uw Droomplek aan de Costa Blanca

Jávea, ook bekend als Xàbia in het Valenciaans, is een charmant kustplaatsje aan de Costa Blanca in de provincie Alicante, Spanje. Dit mediterrane juweeltje ligt tussen de kapen van San Antonio en La Nao, op ongeveer 100 kilometer ten zuiden van Valencia en 90 kilometer ten noorden van Alicante. Dankzij deze centrale ligging is Jávea eenvoudig te bereiken vanuit beide steden, met uitstekende verbindingen via de AP-7 snelweg en de nabijgelegen luchthavens.

Klimaat: Geniet van 320 Zonnige Dagen per Jaar

Jávea staat bekend om zijn uitzonderlijke klimaat, dat door de Wereldgezondheidsorganisatie is uitgeroepen tot een van de gezondste ter wereld. Met gemiddeld 320 zonnige dagen per jaar en milde temperaturen het hele jaar door, variërend van 15°C in de winter tot 30°C in de zomer, biedt Jávea een ideaal leefklimaat voor wie op zoek is naar zon en warmte. Dit maakt het ook een aantrekkelijke bestemming voor mensen die willen ontsnappen aan koudere klimaten.

Demografische Gegevens: Een Internationaal Gezelschap

Jávea heeft een bevolking van ongeveer 30.000 inwoners, maar dit aantal kan in de zomermaanden toenemen tot wel 100.000 door de komst van toeristen en tijdelijke bewoners. Wat Jávea uniek maakt, is de diversiteit van zijn inwoners. Ongeveer 53% van de bevolking bestaat uit buitenlanders, waarvan een groot deel afkomstig is uit het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Nederland. Deze mix van culturen draagt bij aan de kosmopolitische sfeer van de stad en zorgt voor een levendige gemeenschap.

Cultuur en Natuur: Een Rijke Geschiedenis en Adembenemende Landschappen

De cultuur in Jávea is diep geworteld in zijn rijke geschiedenis, die teruggaat tot de tijd van de Feniciërs en de Romeinen. Het historische centrum van de stad, met zijn smalle straatjes, witte huizen en gotische kerk van San Bartolomé, biedt een fascinerende blik op het verleden. Jávea is ook bekend om zijn traditionele festivals, zoals de "Fogueres de Sant Joan" en de "Moros y Cristianos," die jaarlijks duizenden bezoekers trekken.

Daarnaast is de natuur in en rondom Jávea spectaculair. Het Montgó Natural Park, dat zich uitstrekt over 2.100 hectare, biedt talloze wandelpaden met panoramische uitzichten over de Middellandse Zee. De kustlijn van Jávea is bezaaid met prachtige stranden en baaien, zoals Playa del Arenal en Cala Granadella, die ideaal zijn om te zwemmen, snorkelen en duiken.

Levensstijl: Ontspanning en Luxe in een Prachtige Omgeving

De levensstijl in Jávea is onmiskenbaar gericht op ontspanning en het genieten van het goede leven. Of u nu houdt van een rustige ochtendwandeling langs de promenade, een middagje zeilen op de Middellandse Zee of een gastronomische avond in een van de vele eersteklas restaurants, Jávea biedt voor ieder wat wils. De stad heeft ook een breed scala aan voorzieningen, waaronder sportfaciliteiten, golfbanen en winkels, waardoor het een perfecte plek is voor zowel permanente bewoners als tweede huizenbezitters.

Wonen in Jávea: Uw Droomhuis Vinden met Casas Palmeras Real Estate

Bent u op zoek naar een nieuw thuis in deze mediterrane oase? Wonen in Jávea biedt u niet alleen een prachtig klimaat en een rijke cultuur, maar ook een hoogwaardige levenskwaliteit. Of u nu droomt van een moderne villa met zeezicht, een gezellig appartement in het centrum, of een traditioneel Spaans huis in een rustige buitenwijk, Casas Palmeras Real Estate staat klaar om u te helpen.

Casas Palmeras Real Estate is een toonaangevend makelaarskantoor in Jávea, gespecialiseerd in het vinden van de perfecte woning voor zowel internationale kopers als lokale bewoners. Met jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt, begeleidt ons team u door het gehele aankoopproces, van het eerste contact tot de uiteindelijke overdracht. Wij bieden een breed scala aan woningen aan, variërend van luxe villa's en appartementen tot charmante landhuizen, allemaal zorgvuldig geselecteerd om aan uw wensen te voldoen.

Waarom Kiezen voor Casas Palmeras Real Estate?

Het kopen van een huis in Jávea is een investering in uw toekomst. Casas Palmeras Real Estate biedt u niet alleen deskundig advies en begeleiding, maar ook een persoonlijke benadering die uw behoeften centraal stelt. Wij begrijpen dat het kopen van een woning een grote stap is, en wij zijn er om u te ondersteunen bij elke stap van het proces. Onze klanten waarderen ons om onze professionaliteit, integriteit en toewijding om de best mogelijke service te bieden.

Jávea is meer dan alleen een prachtige vakantiebestemming; het is een plek waar u kunt genieten van een serene en luxueuze levensstijl. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate kunt u uw droom om een huis in dit mediterrane paradijs te bezitten, werkelijkheid maken.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website