Adres

Orihuela · Vistabella Golf Villa · Nieuwbouw Woningen

€339.900
Ref. NB-99769
  • Bebouwd
    Bebouwd 96m2
  • Plot
    Plot 235m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Orihuela · Vistabella Golf Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW BUNGALOWAPPARTEMENTEN IN VISTABELLA

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 96m2
Bruikbare: 86m2
Plot: 235m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 14000 Mts.
Solarium: Ja
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij golfbaan / golfbaan
Strand: 14000 Meter
Locatie: Landelijk, Urbanisatie
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Terras: 124 M2
Airconditioning: Ja
Bruikbare bouwruimte: 86 M2
Tuin
Gemeenschappelijk zwembad
Omheind

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 14000 Mts.



Zone

Orihuela

wonen in Orihuela

Orihuela: Een Cultuurrijk en Historisch Centrum in de Costa Blanca

Orihuela, gelegen in de provincie Alicante in de regio Valencia, is een stad die rijk is aan geschiedenis en cultuur. Gelegen in het binnenland van de Costa Blanca, biedt Orihuela een unieke combinatie van historische bezienswaardigheden, een levendige cultuur en een aangename levensstijl. Het is een uitstekende bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een authentieke Spaanse ervaring, terwijl ze toch dicht bij de kust zijn.

Ligging en Klimaat: Centraal Gelegen met Ideaal Weer

Orihuela ligt ongeveer 30 kilometer van de Middellandse Zee en profiteert van een mediterraan klimaat. De stad heeft warme, droge zomers met temperaturen die vaak boven de 30 graden Celsius uitkomen, en milde, aangename winters met temperaturen die zelden onder de 10 graden Celsius komen. Dit maakt Orihuela ideaal voor het hele jaar door buitenactiviteiten en het genieten van het zonnige weer, met zowel de stranden van de Costa Blanca als de nabijgelegen bergen binnen handbereik.

Demografische Gegevens: Een Diverse en Dynamische Gemeente

Orihuela heeft een bevolking van ongeveer 90.000 inwoners, wat het een levendige en diverse stad maakt. De inwoners zijn voornamelijk Spaans, maar er is ook een aanzienlijke aanwezigheid van internationale bewoners, vooral uit andere Europese landen. Deze mix draagt bij aan een dynamische en kosmopolitische sfeer, met een verscheidenheid aan culturele invloeden die de stad uniek maken.

Cultuur en Tradities: Rijk aan Geschiedenis en Feesten

Orihuela heeft een rijke culturele en historische achtergrond. De stad staat bekend om zijn indrukwekkende historische gebouwen, zoals de gotische kathedraal en de historische stadsmuren. Orihuela is ook beroemd om zijn jaarlijkse feesten, zoals de "Fiestas de la Virgen de Monserrate," waarbij traditionele Spaanse muziek, dans en lokale gerechten centraal staan. De stad heeft een sterke culturele identiteit met veel festivals en evenementen die de rijke geschiedenis en tradities van de regio vieren.

Natuur en Levensstijl: Een Balance van Stads- en Natuurschoon

De natuurlijke omgeving rondom Orihuela biedt een aantrekkelijke balans tussen stadsleven en buitenactiviteiten. De stad ligt dicht bij de bergen van de Sierra de Orihuela en het natuurpark van de Sierra de Escalona, wat mogelijkheden biedt voor wandelingen en verkenningen in de natuur. Bovendien zijn de stranden van de Costa Blanca, met hun prachtige zandstranden en kristalhelder water, gemakkelijk bereikbaar. Deze combinatie van stedelijke voorzieningen en natuurlijke schoonheid maakt Orihuela een aantrekkelijke plek om te wonen.

Achtergrondinformatie en Geschiedenis

Orihuela heeft een lange en interessante geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. De stad heeft veel van zijn historische erfgoed behouden, met oude gebouwen en archeologische vindplaatsen die getuigen van haar verleden. Orihuela speelde een belangrijke rol in de geschiedenis van de regio, en zijn historische charme blijft een belangrijk aspect van zijn aantrekkingskracht.

Wonen en een Woning Kopen in Orihuela met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om in Orihuela te wonen, biedt Casas Palmeras Real Estate een uitgebreide selectie van woningen die passen bij uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een historisch pand in het hart van de stad of een modern appartement met uitzicht op de omliggende natuur, Casas Palmeras Real Estate helpt u graag bij het vinden van de perfecte woning. Wonen in Orihuela betekent genieten van een levendige stad met een rijke geschiedenis, een dynamische cultuur en een uitstekende levenskwaliteit.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website