Adres

Godella · Urb. Campolivar Appartement · Nieuwbouw Woningen

€370.000
Ref. NB-39040
  • Bebouwd
    Bebouwd 110m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Godella · Urb. Campolivar Appartement · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW WONING IN GODELLA, VALENCIA

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 110m2
Bruikbare: 84m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 12000 Mts.
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Dichtbij busroute
Omheind
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installatie
Aantal parkeerplaatsen: 2
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Terras: 21 M2
Strand: 12000 Meter
Dichtbij treinstation
Bruikbare bouwruimte: 84 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 12000 Mts.



Zone

Godella

Wonen in Godella

Ontdek Godella: Een Prachtige Bestemming voor Wonen en Investeren met Casas Palmeras Real Estate

Godella is een charmant dorp in de provincie Valencia, Spanje, dat steeds meer aandacht trekt van zowel bewoners als investeerders. Deze idyllische plek biedt een unieke combinatie van ligging, klimaat, cultuur en levensstijl, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor wie op zoek is naar een nieuwe thuisbasis. In dit artikel nemen wij u mee op een ontdekkingsreis door Godella en laten wij u zien waarom Casas Palmeras Real Estate de perfecte partner is voor het kopen van een huis in deze prachtige regio.

Ligging van Godella

Godella ligt op een strategische locatie, op slechts 10 kilometer van het bruisende Valencia en dichtbij de Middellandse Zee. De ligging in de provincie Valencia maakt het gemakkelijk om te genieten van zowel de voordelen van een rustige dorpsomgeving als de levendigheid van een grote stad. Deze nabijheid tot Valencia biedt een uitstekende verbinding met belangrijke infrastructuren, zoals luchthavens en snelwegen, waardoor Godella ideaal is voor zowel permanente bewoners als vakantiegangers.

Klimaat in Godella

Het klimaat in Godella is typisch Mediterraans, met warme zomers en milde winters. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 18 graden Celsius, wat het hele jaar door aangename omstandigheden biedt. De vele zonuren en de geringe hoeveelheid neerslag maken het een uitstekende locatie voor buitenactiviteiten en genieten van de vele natuurlijke schoonheden die deze regio te bieden heeft.

Demografische Gegevens

Met een bevolking van ongeveer 13.000 inwoners, biedt Godella een intieme en hechte gemeenschap. De demografische diversiteit zorgt voor een rijke mix van culturen en achtergronden, wat bijdraagt aan de dynamiek en levendigheid van het dorp. De bevolking is een mix van lokale inwoners en nieuwkomers, waaronder vele expats die de charme en voordelen van Godella hebben ontdekt.

Cultuur in Godella

Godella heeft een rijke culturele geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Het dorp is trots op zijn historische erfgoed, wat tot uiting komt in de goed bewaarde architectuur en traditionele festiviteiten. Elk jaar worden er tal van culturele evenementen en feesten georganiseerd, zoals de lokale Fallas en Semana Santa, die een geweldige gelegenheid bieden om de lokale tradities en het gemeenschapsleven te ervaren.

Natuur en Levensstijl

De natuurlijke schoonheid van Godella is een van de belangrijkste attracties. Omgeven door groene heuvels en prachtige natuurparken, biedt het dorp een serene en vredige omgeving voor natuurliefhebbers en buitenenthousiastelingen. De nabijheid van het natuurpark van la Calderona zorgt voor een overvloed aan wandel- en fietspaden, perfect voor diegenen die van een actieve levensstijl houden. De ontspannen levensstijl in Godella is een ideale afwisseling van het drukke stadsleven van Valencia.

Achtergrondinformatie

Godella heeft een rijke geschiedenis die begint in de middeleeuwen en is door de eeuwen heen blijven groeien en evolueren. De invloed van verschillende historische periodes is nog steeds zichtbaar in de architectuur en het stadsbeeld. De lokale economie is voornamelijk gebaseerd op diensten en landbouw, met een sterke nadruk op de lokale gemeenschap en de kwaliteit van leven.

Wonen in Godella

Wonen in Godella biedt een uitstekende balans tussen rust en bereikbaarheid. De diverse woningen in het dorp variëren van traditionele Spaanse huizen tot moderne appartementen, wat zorgt voor veel keuze voor potentiële bewoners. De lokale voorzieningen zijn van hoge kwaliteit en omvatten alles van scholen en medische centra tot winkels en restaurants. Godella biedt een veilige en gastvrije omgeving die ideaal is voor gezinnen, gepensioneerden en jonge professionals.

Een Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt een huis te kopen in Godella, is Casas Palmeras Real Estate uw ideale partner. Met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt, kan Casas Palmeras u helpen bij het vinden van uw droomwoning. Hun deskundige team biedt persoonlijke begeleiding en advies, waardoor het aankoopproces soepel en stressvrij verloopt. Of u nu op zoek bent naar een charmant appartement of een ruime villa, Casas Palmeras heeft een breed scala aan opties die aan uw wensen voldoen.

Kortom, Godella biedt een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid, cultuur en een ontspannen levensstijl. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate kunt u deze prachtige regio ontdekken en vinden wat u zoekt in uw nieuwe thuis. Neem vandaag nog contact op en begin uw avontuur in Godella!

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website