Adres

San Pedro del Pinatar · Lo Pagan Bungalow · Nieuwbouw Woningen

€220.000
Ref.
  • Bebouwd
    Bebouwd 69m2
  • Plot
    Plot 30m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 2
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

San Pedro del Pinatar · Lo Pagan Bungalow · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW BUNGALOWS IN LO PAGAN

Kenmerken

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd: 69m2
Bruikbare: 60m2
Plot: 30m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 600 Mts.
Dichtbij commercieel centrum
Air Conditioning: Pre-Installatie
Tweepersoons Slaapkamers: 2
Locatie: Kust
Strand: 600 Meter
Terras: 12 M2
Bruikbare bouwruimte: 60 M2
Privé zwembad
Tuin
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij scholen

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 600 Mts.



Zone

San Pedro del Pinatar

Huis kopen San Pedro del Pinatar

Ontdek San Pedro del Pinatar: Uw Ideale Bestemming aan de Costa Blanca

San Pedro del Pinatar, een schilderachtig dorp in de provincie Murcia, Spanje, biedt een charmante mix van natuurlijke schoonheid, culturele erfgoed en moderne voorzieningen. Gelegen aan de noordelijke rand van de Costa Blanca, is San Pedro del Pinatar een populaire keuze voor zowel toeristen als woningkopers. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een permanente woning of een vastgoedinvestering, San Pedro del Pinatar heeft voor ieder wat wils. In deze gids verkennen we de belangrijkste kenmerken van San Pedro del Pinatar, van het aangename klimaat tot de rijke cultuur en het dagelijks leven in deze mediterrane parel.

Ligging

San Pedro del Pinatar ligt in het zuidoosten van Spanje, in de provincie Murcia, op korte afstand van de bruisende stad Cartagena en de prachtige stranden van de Costa Blanca. Het dorp bevindt zich dicht bij het Mar Menor, een grote zoutwaterlagune die verbonden is met de Middellandse Zee. Deze prime locatie biedt bewoners en bezoekers gemakkelijk toegang tot indrukwekkende stranden en een scala aan wateractiviteiten. San Pedro del Pinatar is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer, met de luchthaven Murcia-San Javier op ongeveer 30 minuten rijden.

Klimaat

San Pedro del Pinatar geniet van een typisch mediterraan klimaat, gekenmerkt door milde winters en warme, zonnige zomers. Het dorp heeft meer dan 300 dagen zon per jaar, met zomertemperaturen die vaak boven de 30 graden Celsius uitstijgen. Het klimaat is ideaal voor zonliefhebbers, en zelfs in de koelere maanden blijven de temperaturen aangenaam. Dit maakt San Pedro del Pinatar het hele jaar door een aantrekkelijke bestemming, of u nu voor vakantie of permanente bewoning komt.

Demografische Gegevens

San Pedro del Pinatar heeft een bevolking van ongeveer 35.000 inwoners. Het dorp is populair bij zowel de lokale bevolking als expats, vooral uit Noord-Europa. Deze diverse bevolking omvat gezinnen, gepensioneerden en seizoensgebonden bezoekers, wat bijdraagt aan een levendige en multiculturele gemeenschap. De mix van traditioneel Spaanse charme en internationale invloeden maakt San Pedro del Pinatar tot een unieke plek om te wonen en te bezoeken.

Cultuur, Natuur en Levensstijl

San Pedro del Pinatar is rijk aan culturele tradities en evenementen. Het dorp organiseert het hele jaar door verschillende festivals, waaronder de levendige Semana Santa (Heilige Week) vieringen en de kleurrijke Fiestas de la Virgen del Carmen in juli. De lokale keuken weerspiegelt het mediterrane dieet, met een focus op verse zeevruchten, rijstgerechten en lokaal geproduceerde ingrediënten.

Natuurliefhebbers zullen veel te ontdekken hebben in en rond San Pedro del Pinatar. Het dorp ligt dicht bij het Natuurpark Las Salinas y Arenales de San Pedro, bekend om zijn prachtige zoutpannen en rijke biodiversiteit. Het nabijgelegen Mar Menor is een populaire plek voor watersporten, zoals zeilen, windsurfen en paddleboarden. De levensstijl in San Pedro del Pinatar is ontspannen, gericht op buitensporten, genieten van de natuurlijke omgeving en sociale interactie met vrienden en familie.

Achtergrondinformatie

San Pedro del Pinatar heeft een lange geschiedenis, met oorsprongen die teruggaan tot de Romeinse tijd. Het dorp is geëvolueerd van een klein vissersdorp naar een bruisende gemeenschap, terwijl het zijn traditionele charme heeft behouden. Historische bezienswaardigheden, zoals de Kerk van San Pedro Apóstol en de oude zoutpannen, weerspiegelen het rijke verleden van het dorp. Moderne ontwikkelingen hebben nieuwe voorzieningen en diensten gebracht, wat zorgt voor een comfortabele woonervaring voor de bewoners.

Wonen in San Pedro del Pinatar en een Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Wonen in San Pedro del Pinatar biedt u de mogelijkheid om te genieten van een kustleven in een rustige en aangename omgeving zonder concessies te doen aan moderne gemakken. Of u nu geïnteresseerd bent in een appartement aan het strand, een ruime villa met uitzicht op de zoutpannen, of een moderne woning in een nieuw woonproject, San Pedro del Pinatar heeft een scala aan vastgoedopties om aan uw wensen te voldoen.

Bij Casas Palmeras Real Estate staan we klaar om u te helpen de perfecte woning in San Pedro del Pinatar te vinden. We begeleiden u door het gehele aankoopproces, van het selecteren van de ideale woning tot het afronden van de koop. Ons aanbod omvat een verscheidenheid aan eigendommen, van traditionele Spaanse huizen tot moderne appartementen, en we geven graag advies over de beste wijken en investeringsmogelijkheden. Met onze persoonlijke service zorgen we ervoor dat uw ervaring met het kopen van een woning in San Pedro del Pinatar soepel en succesvol verloopt.

Samengevat is San Pedro del Pinatar een uitstekende keuze voor degenen die een mediterraan leven willen ervaren in een prachtige en gastvrije omgeving. Met zijn gunstige ligging, aangename klimaat, rijke culturele erfgoed en diverse vastgoedmarkt, is het een plek waar u zich snel thuis zult voelen. Met Casas Palmeras Real Estate aan uw zijde is uw droomhuis in San Pedro del Pinatar binnen handbereik.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website