Adres

Torre Pacheco · Santa Rosalia Lake And Life Resort Villa · Nieuwbouw Woningen

€505.000
Ref. NB-24126
  • Bebouwd
    Bebouwd 180m2
  • Plot
    Plot 233m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 3
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Torre Pacheco · Santa Rosalia Lake And Life Resort Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW VILLA'S IN OMHEIND PRIVÉRESORT IN PROVINCIE MURCIA

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Bebouwd: 180m2
Bruikbare: 114m2
Plot: 233m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 3800 Mts.
Privé zwembad
Tuin
Omheind
Solarium: Ja
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installatie
Onderbouw / Kelder
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Strand: 3800 Meter
Terras: 79 M2
Bruikbare bouwruimte: 114 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 3800 Mts.



Zone

Torre Pacheco

wonen in Torre Pacheco

Torre Pacheco: Een Dynamisch Centrum in de Regio Murcia

Torre Pacheco, gelegen in de regio Murcia, Spanje, is een bruisende gemeente die een uitstekende mix biedt van modern gemak, culturele rijkdom en natuurlijke schoonheid. Gelegen in het binnenland van de Costa Cálida, is Torre Pacheco een populaire bestemming voor zowel bewoners als bezoekers die op zoek zijn naar een balans tussen stedelijk gemak en landelijke charme.

Ligging en Klimaat: Centraal en Toegankelijk

Torre Pacheco ligt op ongeveer 20 kilometer van de kust en de Mar Menor, en is goed bereikbaar via de snelwegen die het verbinden met de stad Murcia en de internationale luchthaven van Murcia. Het mediterrane klimaat in Torre Pacheco zorgt voor lange, warme zomers en milde winters, met een overvloed aan zonneschijn gedurende het hele jaar. Dit klimaat maakt het aantrekkelijk voor mensen die willen genieten van een buitenleven met een aangenaam temperatuurregime.

Demografische Gegevens: Een Levendige Gemeente

Met een bevolking van ongeveer 35.000 inwoners is Torre Pacheco een middelgrote gemeente die een diverse en dynamische gemeenschap huisvest. De bevolking bestaat uit een mix van lokale Spanjaarden en internationale inwoners, vooral uit andere Europese landen. Deze demografische diversiteit zorgt voor een levendige cultuur en een rijke sociale structuur, wat Torre Pacheco een aantrekkelijke plek maakt voor zowel tijdelijke als permanente bewoners.

Cultuur en Tradities: Een Smeltkroes van Geschiedenis en Feesten

Torre Pacheco heeft een rijke culturele achtergrond die duidelijk naar voren komt in de vele lokale festiviteiten en tradities. De “Fiestas Patronales” in augustus zijn een hoogtepunt, waarbij de stad haar patroonheilige viert met parades, muziek en dans. Daarnaast is het “Mercado Medieval” in oktober een populaire gebeurtenis die bezoekers terug in de tijd brengt met middeleeuwse markten, ambachten en historische re-enactments. De cultuur van Torre Pacheco wordt verder verrijkt door zijn historische monumenten en traditionele architectuur.

Natuur en Levensstijl: Rust en Recreatie

Omgeven door groene velden en wijngaarden, biedt Torre Pacheco een aangename landelijke omgeving met veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten. De nabijheid van de Mar Menor betekent dat bewoners kunnen genieten van watersporten en strandactiviteiten, terwijl de regio zelf uitstekende wandel- en fietspaden biedt. De levensstijl in Torre Pacheco is ontspannen en gericht op genieten van het goede leven, met een sterk gevoel van gemeenschap en een scala aan lokale voorzieningen.

Achtergrondinformatie en Geschiedenis

Torre Pacheco heeft een geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd, hoewel het zijn naam kreeg in de 19e eeuw. De stad heeft zich ontwikkeld van een klein dorp tot een bloeiende gemeente met een rijke culturele en economische achtergrond. Vandaag de dag combineert Torre Pacheco zijn historische erfgoed met moderne infrastructuur en voorzieningen, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel bezoekers als inwoners.

Wonen en een Woning Kopen in Torre Pacheco met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om een woning te kopen in Torre Pacheco, biedt Casas Palmeras Real Estate u een uitgebreid aanbod van onroerend goed. Of u nu op zoek bent naar een gezellige stadwoning, een ruime villa met een tuin of een appartement met uitzicht, wij hebben de expertise en de middelen om u te helpen bij het vinden van uw ideale woning. Wonen in Torre Pacheco betekent genieten van een actieve levensstijl in een vriendelijke en gastvrije gemeenschap, met alle voordelen van een goed ontwikkelde regio en de nabijheid van de prachtige Costa Cálida.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website