Adres

Jumilla · Torre del Rico Villa · Nieuwbouw Woningen

€290.000
Ref. NB-31848
  • Bebouwd
    Bebouwd 153m2
  • Plot
    Plot 5.000m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Jumilla · Torre del Rico Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW VILLA IN JUMILLA

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 153m2
Bruikbare: 145m2
Plot: 5.000m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 50000 Mts.
Privé zwembad
Tuin
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Air Conditioning: Pre-Installatie
WC: 1
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Terras: 24 M2
Dubbele garage
Locatie: Landelijk
Strand: 50000 Meter
Bruikbare bouwruimte: 145 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 50000 Mts.



Zone

Jumilla

Huis kopen in Jumilla

Ontdek Jumilla: Uw Droomlocatie in het Hart van Spanje

Jumilla, gelegen in het zuidoosten van Spanje in de regio Murcia, is een stad die rijk is aan cultuur, natuur, en geschiedenis. Of u nu op zoek bent naar een rustig leven op het platteland of een nieuwe woning in een karakteristieke Spaanse stad, Jumilla biedt een unieke combinatie van factoren die het tot een ideale woonplaats maken.

Ligging en Klimaat

Jumilla ligt in de regio Murcia, omringd door indrukwekkende bergen en wijngaarden die de stad een pittoresk karakter geven. Met een hoogte van ongeveer 500 meter boven zeeniveau geniet Jumilla van een mediterraan klimaat. Dit betekent warme zomers en milde winters, ideaal voor wie van een zonnige levensstijl houdt. De zomertemperaturen kunnen oplopen tot boven de 30 graden Celsius, terwijl de winters doorgaans mild zijn met gemiddelde temperaturen rond de 12 graden.

Demografische Gegevens

Met een bevolking van ongeveer 25.000 inwoners biedt Jumilla een hechte gemeenschap waarin u zich snel thuis zult voelen. De stad heeft een vriendelijke, gastvrije sfeer en de bevolking bestaat uit een mix van lokale bewoners en internationale inwoners. De relatieve kleinschaligheid van de stad zorgt voor een intieme en persoonlijke leefomgeving, ideaal voor wie wil ontsnappen aan de drukte van grotere steden.

Cultuur en Tradities

Jumilla staat bekend om zijn rijke culturele erfgoed, dat vooral tot uiting komt in de talrijke festivals en feesten die het hele jaar door worden gevierd. De Semana Santa (Heilige Week) en de jaarlijkse wijnfeesten in augustus zijn slechts enkele voorbeelden van de levendige tradities die Jumilla typeren. De stad is beroemd om zijn wijnproductie, vooral de Monastrell-druif, en het wijnmuseum biedt een fascinerend inzicht in deze eeuwenoude traditie.

Natuur en Levensstijl

De natuurlijke omgeving van Jumilla is adembenemend en biedt tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten. De nabijgelegen bergen en natuurparken zijn perfect voor wandelingen, fietstochten en andere avonturen in de natuur. De omgeving is bezaaid met wijngaarden en olijfboomgaarden, wat bijdraagt aan het idyllische landschap. Het rustige tempo van het leven in Jumilla maakt het een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het Spaanse leven op zijn best.

Achtergrondinformatie

Jumilla heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de pre-Romeinse tijd. De stad heeft een aantal goed bewaarde historische monumenten, waaronder het kasteel van Jumilla dat hoog boven de stad uittorent. Het oude centrum is een doolhof van smalle straatjes met traditionele Spaanse architectuur, waar u kunt genieten van lokale tapas en een glas van de beroemde Jumilla-wijn.

Wonen in Jumilla

Wonen in Jumilla biedt een unieke levensstijl die moeilijk te vinden is in de drukkere kustregio's van Spanje. De combinatie van cultureel erfgoed, natuurlijke schoonheid en een gastvrije gemeenschap maakt het een aantrekkelijke keuze voor zowel Spaanse als internationale huizenkopers. Bovendien is de levenskwaliteit in Jumilla hoog, met goede toegang tot gezondheidszorg, onderwijs, en andere essentiële voorzieningen.

Een Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om in Jumilla te gaan wonen, dan is Casas Palmeras Real Estate uw ideale partner. Met jarenlange ervaring in de regio en een diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt, kunnen wij u helpen bij het vinden van uw droomhuis. Of u nu op zoek bent naar een traditionele finca op het platteland, een modern appartement in het centrum, of een ruime villa in de bergen, wij begeleiden u door het hele aankoopproces.

Ons team van deskundige makelaars biedt een persoonlijke en op maat gemaakte service, waarbij uw wensen en behoeften altijd centraal staan. We zorgen ervoor dat de aankoop van uw woning in Jumilla soepel en stressvrij verloopt, zodat u snel kunt genieten van het Spaanse leven.

Conclusie

Jumilla is een verborgen juweeltje in Spanje, waar u kunt genieten van een rustige levensstijl, omringd door natuur en cultuur. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate kunt u de perfecte woning vinden die aansluit bij uw dromen en verlangens. Jumilla wacht op u – bent u klaar om de stap te zetten?

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website