Adres

Abanilla · Cañada de la Leña Villa · Nieuwbouw Woningen

€340.000
Ref. NB-49707
  • Bebouwd
    Bebouwd 168m2
  • Plot
    Plot 5.000m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Abanilla · Cañada de la Leña Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW VILLA IN ALBANILLA, MURCIA

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 168m2
Bruikbare: 155m2
Plot: 5.000m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 48000 Mts.
Privé zwembad
Tuin
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Air Conditioning: Pre-Installatie
WC: 1
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Terras: 17 M2
Locatie: Landelijk
Strand: 48000 Meter
Bruikbare bouwruimte: 155 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 48000 Mts.



Zone

Abanilla

Wonen in Abanilla

Ontdek Abanilla: Een Verborgen Parel in de Regio Murcia

Ligging

Gelegen in de zuidoostelijke regio van Spanje, biedt Abanilla een unieke mix van cultuur, natuur en geschiedenis. Deze charmante stad ligt in de provincie Murcia, op ongeveer 30 kilometer van de hoofdstad van dezelfde naam. Dankzij de nabijheid van zowel de kust als de bergen, biedt Abanilla de perfecte uitvalsbasis voor wie op zoek is naar een rustige woonomgeving met gemakkelijke toegang tot stedelijke voorzieningen en natuurlijke schoonheden.

Klimaat

Het klimaat in Abanilla is typisch mediterraan met lange, warme zomers en milde winters. De zomertemperaturen kunnen gemakkelijk oplopen tot 30 graden Celsius, terwijl de wintertemperaturen zelden onder de 10 graden komen. De stad geniet van meer dan 300 zonnige dagen per jaar, wat het een ideale bestemming maakt voor zonaanbidders en liefhebbers van buitenactiviteiten.

Demografische Gegevens

Abanilla is een kleine stad met ongeveer 6.000 inwoners. De bevolking is grotendeels Spaans, maar er is ook een groeiende gemeenschap van buitenlandse inwoners, vooral uit Noord-Europa, die de charme en het rustige tempo van het leven in Abanilla hebben ontdekt. De stad staat bekend om haar gastvrijheid en vriendelijke sfeer, wat het gemakkelijk maakt voor nieuwkomers om zich hier thuis te voelen.

Cultuur

Abanilla heeft een rijke cultuur die diep geworteld is in de tradities van de regio Murcia. Het jaarlijkse feest ter ere van de patroonheilige, San Roque, is een van de hoogtepunten van het jaar en trekt bezoekers uit de hele regio. Tijdens dit festival kunt u genieten van traditionele muziek, dans en gastronomie. Daarnaast zijn er tal van historische bezienswaardigheden, zoals de kerk van San José en de Moorse ruïnes, die de lange en fascinerende geschiedenis van Abanilla weerspiegelen.

Natuur en Levensstijl

De omgeving van Abanilla is een paradijs voor natuurliefhebbers. Het landschap wordt gekenmerkt door glooiende heuvels, olijfboomgaarden en wijngaarden. De nabijgelegen Sierra de la Pila biedt uitstekende mogelijkheden voor wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten. Het rustige plattelandsleven in Abanilla maakt het tot een ideale plek voor mensen die willen ontsnappen aan de drukte van het moderne leven en willen genieten van een eenvoudiger, rustiger levensstijl.

Achtergrondinformatie

Abanilla heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de tijd van de Romeinen en Moren. Deze invloeden zijn nog steeds zichtbaar in de architectuur en tradities van de stad. In de loop der eeuwen heeft Abanilla zich ontwikkeld tot een stad die trots is op haar erfgoed en tegelijkertijd openstaat voor nieuwe invloeden en veranderingen.

Wonen in Abanilla en een Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Overweegt u om zich in Abanilla te vestigen? Dan bent u bij Casas Palmeras Real Estate aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van de perfecte woning in deze prachtige regio. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel Spaans huis in het centrum van de stad of een rustieke villa op het platteland, wij begeleiden u door het hele koopproces. Dankzij ons uitgebreide netwerk en diepgaande kennis van de lokale markt kunnen wij u helpen om uw droomhuis in Abanilla te vinden.

Bij Casas Palmeras Real Estate begrijpen we dat het kopen van een huis een grote stap is. Daarom bieden we een persoonlijke service, waarbij we uw wensen en behoeften centraal stellen. We begeleiden u bij elke stap, van de eerste bezichtiging tot aan de uiteindelijke overdracht van uw nieuwe woning. Bovendien zorgen we ervoor dat u volledig op de hoogte bent van alle juridische en administratieve zaken die komen kijken bij de aankoop van een huis in Spanje.

Conclusie

Abanilla is meer dan alleen een stad; het is een plek waar geschiedenis, cultuur, en natuur samenkomen. Of u nu op zoek bent naar een rustige plek om te wonen, of een investering overweegt, Abanilla biedt een unieke levensstijl die moeilijk elders te vinden is. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate kunt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt en volledig kunt genieten van alles wat deze prachtige regio te bieden heeft.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website