Adres

Archena · Rio Segura Appartement · Nieuwbouw Woningen

€84.900
Ref. NB-16908
  • Bebouwd
    Bebouwd 42m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 1
  • Badkamers
    Badkamers 1
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Archena · Rio Segura Appartement · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

PRACHTIG WOONCOMPLEX NABIJ ARCHENA

Kenmerken

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Bebouwd: 42m2
Bruikbare: 36m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 60000 Mts.
Air Conditioning: Pre-Installatie
Locatie: Urbanisatie
Key Ready
Fitnessruimte
Tweepersoons Slaapkamers: 1
Terras: 8 M2
Strand: 60000 Meter
Bruikbare bouwruimte: 36 M2
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij scholen

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 60000 Mts.


Zone

Archena

Wonen in Archena

Ontdek Archena: Een Paradijs in het Hart van Spanje

Archena, gelegen in de regio Murcia in het zuidoosten van Spanje, is een charmant stadje dat zowel geschiedenis als moderniteit met elkaar verbindt. Dit pittoreske plaatsje biedt een ideale mix van cultuur, natuur en een ontspannen levensstijl. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een huis in Archena? Casas Palmeras Real Estate kan u helpen bij het vinden van uw droomwoning in deze betoverende regio.

Ligging en Klimaat

Archena ligt strategisch in de regio Murcia, omgeven door de prachtige bergen van de Sierra de Ricote en dicht bij de stad Murcia. Deze ligging zorgt voor een schilderachtig uitzicht en gemakkelijke toegang tot zowel de kust als de stad. Het klimaat in Archena is mediterraan, wat betekent dat u kunt genieten van warme zomers en milde winters. De zon schijnt hier gemiddeld 300 dagen per jaar, wat ideaal is voor buitensporten en het verkennen van de regio.

Demografische Gegevens

Met een inwoneraantal van ongeveer 20.000 mensen, biedt Archena een aangename balans tussen een bruisende gemeenschap en een rustige levensstijl. De stad trekt zowel lokale bewoners als internationale expats aan, wat zorgt voor een diverse en gastvrije sfeer. De demografie van Archena is een weerspiegeling van de rijke geschiedenis en de veelzijdigheid van de regio, met een mix van jongere gezinnen en gepensioneerde koppels die hier hun ideale levensstijl hebben gevonden.

Cultuur

De cultuur van Archena is doordrenkt met Spaanse tradities en lokale gebruiken. De stad is beroemd om zijn historische warmwaterbronnen, die al sinds de Romeinse tijd worden gebruikt voor hun geneeskrachtige eigenschappen. Elk jaar worden er verschillende feesten en evenementen georganiseerd, waaronder traditionele Spaanse festivals, lokale markten en culturele vieringen die bezoekers een authentieke ervaring bieden.

Natuur en Levensstijl

De natuurlijke schoonheid van Archena is een van zijn grootste troeven. Omringd door weelderige groene valleien en indrukwekkende berglandschappen, is het een paradijs voor natuurliefhebbers. Het nabijgelegen natuurpark Ricote Valley biedt uitstekende mogelijkheden voor wandelen, fietsen en andere buitensporten. De ontspannen levensstijl die Archena biedt, samen met de rijke flora en fauna, maakt het een ideale bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar rust en recreatie in een natuurlijke omgeving.

Achtergrondinformatie

Archena heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd, maar het heeft ook moderne voorzieningen en een vooruitstrevende infrastructuur. De stad heeft de afgelopen jaren aanzienlijke investeringen gekregen, wat heeft bijgedragen aan de verbetering van de leefomstandigheden en de aantrekkelijkheid voor nieuwe bewoners. Met een uitstekende lokale infrastructuur, waaronder scholen, gezondheidszorg en recreatieve voorzieningen, biedt Archena alles wat u nodig heeft voor een comfortabel leven.

Wonen in Archena en Huizen Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Wonen in Archena betekent genieten van de rust van een landelijke omgeving met de voordelen van moderne voorzieningen. De stad biedt een breed scala aan woningen, van historische panden tot moderne appartementen en villa’s. Of u nu op zoek bent naar een permanent huis of een vakantieverblijf, Archena heeft iets te bieden voor elke smaak en elk budget.

Casas Palmeras Real Estate is uw ideale partner bij het vinden van een woning in Archena. Met hun uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt en hun betrokkenheid bij klantenservice, kunnen ze u begeleiden bij elke stap van het aankoopproces. Of u nu geïnteresseerd bent in een charmante villa met uitzicht op de bergen of een comfortabel appartement in het hart van de stad, Casas Palmeras Real Estate heeft de ervaring en middelen om u te helpen bij het vinden van de perfecte woning.

In conclusie, Archena is een verborgen juweeltje in Spanje dat een unieke combinatie van cultuur, natuur en moderne levensstijl biedt. Met zijn aantrekkelijke ligging, aangename klimaat en rijke geschiedenis is het de ideale plek om te wonen. Neem contact op met Casas Palmeras Real Estate en ontdek hoe u kunt genieten van alles wat Archena te bieden heeft vanuit uw eigen droomhuis.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website