Adres

Muchamiel · Bonalba-cotoveta Appartement · Nieuwbouw Woningen

€304.750
Ref. NB-92362
  • Bebouwd
    Bebouwd 71m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 2
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Muchamiel · Bonalba-cotoveta Appartement · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW WOONCOMPLEX BIJ MUTXAMEL

Kenmerken

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd: 71m2
Bruikbare: 62m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 6000 Mts.
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij golfbaan / golfbaan
Dichtbij scholen
Dichtbij Kinderparken
Dichtbij commercieel centrum
Strand: 6000 Meter
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installatie
Tweepersoons Slaapkamers: 2
Terras: 37 M2
Bruikbare bouwruimte: 62 M2
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Omheind

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 6000 Mts.



Zone

Mutxamel

wonen in Mutxamel

Mutxamel: Een Charmant Dorp in de Regio Alicante

Mutxamel, gelegen in de provincie Alicante in de regio Valencia, is een pittoresk dorp dat bekend staat om zijn charme, geschiedenis en rustige levensstijl. Dit aantrekkelijke dorp biedt een perfecte mix van traditionele Spaanse cultuur en moderne voorzieningen, waardoor het een ideale bestemming is voor zowel bezoekers als toekomstige bewoners.

Ligging en Klimaat: Ideaal Gelegen in de Costa Blanca

Mutxamel ligt in de provincie Alicante, ongeveer 10 kilometer van de Middellandse Zee en dicht bij de stad Alicante. De strategische ligging in de Costa Blanca zorgt voor een mediterraan klimaat met warme, droge zomers en milde winters. In de zomer stijgt de temperatuur gemiddeld tot rond de 30 graden Celsius, terwijl het in de winter zelden onder de 10 graden Celsius komt. Dit maakt Mutxamel ideaal voor het hele jaar door buitenactiviteiten en het genieten van het zonnige weer.

Demografische Gegevens: Een Hechte Gemeente

Met een bevolking van ongeveer 15.000 inwoners, is Mutxamel een gezellig en hecht dorp. De bevolking is voornamelijk Spaans, maar er is een toenemende aanwezigheid van internationale bewoners, vooral vanuit andere Europese landen. Deze mix creëert een diverse en gastvrije gemeenschap, waardoor Mutxamel aantrekkelijk is voor mensen van verschillende achtergronden.

Cultuur en Tradities: Rijk aan Geschiedenis en Feesten

Mutxamel heeft een rijke culturele achtergrond, zichtbaar in de traditionele architectuur en lokale festivals. Het dorp staat bekend om zijn historische gebouwen, zoals de oude kerk en het gemeentehuis, die getuigen van de geschiedenis van de regio. Elk jaar organiseert Mutxamel verschillende feesten en evenementen, waaronder de "Fiestas de Moros y Cristianos," een levendig festival dat de historische strijd tussen Moren en Christenen herdenkt met kleurrijke parades en kostuums.

Natuur en Levensstijl: Rust en Natuurschoon

De natuurlijke omgeving van Mutxamel biedt volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Het dorp is omgeven door groene gebieden en bergen, ideaal voor wandelen, fietsen en andere recreatieve activiteiten. De nabijheid van de stranden van de Costa Blanca voegt een extra dimensie toe aan het leven in Mutxamel, met mogelijkheden om te genieten van de zee en het strand op korte afstand. De rustige levensstijl en het ontspannen tempo maken Mutxamel een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een vredige levensomgeving.

Achtergrondinformatie en Geschiedenis

Mutxamel heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Het dorp heeft zijn traditionele karakter weten te behouden ondanks de moderne ontwikkelingen in de regio. Belangrijke historische kenmerken zijn onder andere de oude boerderijen en landhuizen die de landelijke sfeer van Mutxamel accentueren. Vandaag de dag is het dorp een charmante plek die zijn historische charme heeft weten te combineren met hedendaagse voorzieningen.

Wonen en een Woning Kopen in Mutxamel met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om in Mutxamel te gaan wonen, biedt Casas Palmeras Real Estate een breed scala aan woningen die passen bij uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een traditionele Spaanse villa met een grote tuin of een modern appartement dicht bij de voorzieningen van het dorp, Casas Palmeras Real Estate kan u helpen bij het vinden van de perfecte woning. Wonen in Mutxamel betekent genieten van een rustige, charmante levensstijl in een prachtig natuurlijke omgeving, met de zekerheid van een woning die aan al uw verwachtingen voldoet.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website