Adres

San Miguel de Salinas · Urbanizaciones Bungalow · Nieuwbouw Woningen

€430.000
Ref. NB-91606
  • Bebouwd
    Bebouwd 92m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

San Miguel de Salinas · Urbanizaciones Bungalow · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW BUNGALOWS IN SAN MIGUEL DE SALINAS

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 92m2
Bruikbare: 80m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 8000 Mts.
Gemeenschappelijk zwembad
Dichtbij busroute
Omheind
Solarium: Ja
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij golfbaan / golfbaan
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installatie
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Terras: 87 M2
Strand: 8000 Meter
Bruikbare bouwruimte: 80 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 8000 Mts.



Zone

San Miguel de Salinas

Makelaar San Miguel de Salinas

Ontdek San Miguel de Salinas: Uw Ideale Bestemming aan de Costa Blanca

San Miguel de Salinas, een charmant dorpje in de provincie Alicante, Spanje, biedt een perfecte balans tussen rust, cultuur en moderne voorzieningen. Gelegen in het binnenland van de Costa Blanca, is San Miguel de Salinas een populaire keuze voor zowel toeristen als huizenkopers. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een nieuwe woning of een investering in onroerend goed, San Miguel de Salinas heeft voor ieder wat wils. In deze gids bespreken we de belangrijkste aspecten van San Miguel de Salinas, van het zonnige klimaat tot de rijke cultuur en het dagelijkse leven in deze mediterrane parel.

Ligging

San Miguel de Salinas ligt in het zuidoosten van Spanje, in de provincie Alicante, op slechts 15 minuten rijden van de prachtige stranden van de Costa Blanca. Het dorp ligt tussen Torrevieja en Orihuela, met gemakkelijke toegang tot de snelweg AP-7, die verbinding biedt met zowel de noordelijke als zuidelijke delen van de regio. De luchthaven van Alicante is ongeveer 40 minuten rijden, wat het dorp goed bereikbaar maakt voor bezoekers uit binnen- en buitenland.

Klimaat

San Miguel de Salinas geniet van een typisch mediterraan klimaat, met zachte winters en warme, zonnige zomers. Het dorp heeft meer dan 300 dagen zon per jaar, met zomertemperaturen die vaak boven de 30 graden Celsius uitkomen. Het klimaat is ideaal voor wie houdt van de zon, maar dankzij de ligging iets verder landinwaarts zijn de zomers vaak iets koeler dan aan de kust, wat voor een aangename leefomgeving zorgt.

Demografische Gegevens

San Miguel de Salinas heeft een bevolking van ongeveer 7.000 inwoners. Het dorp is geliefd bij zowel de lokale bevolking als bij expats, met name uit het Verenigd Koninkrijk en andere Europese landen. De bevolking bestaat uit een mix van gezinnen, gepensioneerden en seizoensgebonden bezoekers, wat bijdraagt aan een levendige en diverse gemeenschap. De combinatie van lokale charme en internationale invloeden maakt San Miguel de Salinas tot een unieke plek om te wonen.

Cultuur, Natuur en Levensstijl

San Miguel de Salinas is rijk aan tradities en culturele evenementen. Het dorpsleven draait om de lokale feesten en festivals, waaronder het jaarlijkse feest ter ere van de patroonheilige, San Miguel, in september. De gastronomie in het dorp is een weerspiegeling van de mediterrane keuken, met een focus op verse producten, olijfolie en lokaal geteelde groenten en fruit.

De omgeving van San Miguel de Salinas is een paradijs voor natuurliefhebbers. Het dorp ligt in de nabijheid van verschillende natuurreservaten en zoutmeren, die bekendstaan om hun prachtige landschappen en rijke biodiversiteit. Dit maakt het een ideale plek voor wandelingen, fietstochten en het observeren van vogels. Het dagelijks leven in San Miguel de Salinas is ontspannen, met een focus op buitenactiviteiten, goede voeding en sociale interactie.

Achtergrondinformatie

San Miguel de Salinas heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de Moorse tijd. Het dorp heeft zijn traditionele Spaanse karakter weten te behouden, ondanks de groei en modernisering in de afgelopen jaren. De smalle straatjes, oude kerken en traditionele huizen geven het dorp een authentieke uitstraling, terwijl moderne voorzieningen het leven comfortabel en aangenaam maken voor zowel bewoners als bezoekers.

Wonen in San Miguel de Salinas en een Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Wonen in San Miguel de Salinas biedt u de kans om te genieten van een rustig dorpsleven, zonder in te boeten op moderne gemakken. Of u nu kiest voor een charmante finca op het platteland, een ruime villa met uitzicht op de zoutmeren, of een moderne woning in een nieuwe woonwijk, San Miguel de Salinas biedt een breed scala aan vastgoedopties die aan uw wensen kunnen voldoen.

Bij Casas Palmeras Real Estate staan we klaar om u te helpen bij het vinden van uw droomhuis in San Miguel de Salinas. We begeleiden u door het hele aankoopproces, van het zoeken naar de ideale woning tot de uiteindelijke eigendomsoverdracht. Ons aanbod varieert van traditionele Spaanse huizen tot moderne appartementen, en we adviseren u graag over de beste wijken en investeringsmogelijkheden. Met onze persoonlijke benadering zorgen we ervoor dat u met vertrouwen uw nieuwe woning in San Miguel de Salinas kunt kopen.

Samengevat is San Miguel de Salinas een uitstekende keuze voor iedereen die wil genieten van het mediterrane leven in een rustige en authentieke omgeving. Met zijn gunstige ligging, aangename klimaat, rijke cultuur en diverse vastgoedmarkt, is het een plek waar u zich snel thuis zult voelen. Met Casas Palmeras Real Estate aan uw zijde wordt uw droomhuis in San Miguel de Salinas snel werkelijkheid.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website