Adres

Daya Nueva · Pueblo Villa · Nieuwbouw Woningen

€279.900
Ref. NB-15533
  • Bebouwd
    Bebouwd 98m2
  • Plot
    Plot 200m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 3
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Daya Nueva · Pueblo Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW HALFVRIJSTAANDE VILLA IN DAYA NUEVA

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Bebouwd: 98m2
Bruikbare: 85m2
Plot: 200m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 10000 Mts.
Privé zwembad
Tuin
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij scholen
Air Conditioning: Pre-Installatie
Key Ready
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Locatie: Kust, Landelijk
Terras: 15 M2
Strand: 10000 Meter
Bruikbare bouwruimte: 85 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 10000 Mts.



Zone

Daya Nueva

Huis kopen in Daya Nueva

Ontdek Daya Nueva: Een Betoverende Bestemming in Spanje

Daya Nueva is een charmant dorp gelegen in de provincie Alicante, in de regio Valencia aan de oostkust van Spanje. Dit pittoreske dorp biedt een ideale mix van natuurschoon, cultuur en een ontspannen levensstijl. Als u overweegt om naar Daya Nueva te verhuizen of een vakantiewoning te kopen, biedt Casas Palmeras Real Estate u de kans om dit unieke gebied te ontdekken en te genieten van alles wat het te bieden heeft.

Ligging en Klimaat

Daya Nueva ligt in de Zuidelijke Costa Blanca, op slechts een korte rit van de levendige stad Alicante en de prachtige stranden van Guardamar del Segura. Dankzij zijn strategische ligging geniet Daya Nueva van een aangenaam mediterraan klimaat, met milde winters en warme, zonnige zomers. Dit klimaat maakt het een ideale bestemming voor mensen die het hele jaar door willen genieten van buitenactiviteiten en een aangename temperatuur.

Demografische Gegevens

Daya Nueva is een klein dorp met een vriendelijke en hechte gemeenschap. De bevolking bestaat voornamelijk uit lokale Spanjaarden, maar er is ook een groeiend aantal expats, vooral uit andere Europese landen. Deze diverse mix zorgt voor een rijke sociale dynamiek en een open sfeer. De kleinere omvang van het dorp draagt bij aan een hechte gemeenschap en een gevoel van samenhorigheid.

Cultuur en Natuur

De cultuur van Daya Nueva is doordrenkt met traditionele Spaanse waarden en gewoonten. Het dorp organiseert regelmatig lokale festivals en feesten, waar u kunt genieten van authentieke Spaanse muziek, dans en gastronomie. Deze culturele evenementen bieden een geweldige gelegenheid om de lokale tradities en gebruiken te ervaren en te integreren in de gemeenschap.

Wat de natuur betreft, is Daya Nueva omgeven door prachtige landschappen. Het dorp ligt in een vruchtbaar landbouwgebied, met sinaasappel- en citroenboomgaarden die het omringen. Voor natuurliefhebbers zijn er talloze wandel- en fietspaden die door het omliggende platteland slingeren. De nabijgelegen zoutmeren en natuurparken bieden extra mogelijkheden om te genieten van het buitenleven en de lokale flora en fauna te verkennen.

Levensstijl en Achtergrondinformatie

De levensstijl in Daya Nueva is ontspannen en rustig, met een focus op het genieten van het leven en de omgeving. Het dorp heeft een vriendelijke sfeer en biedt een scala aan lokale voorzieningen, zoals kleine winkels, cafés en restaurants. De nabijheid van grotere steden zoals Alicante en Torrevieja betekent dat u toegang hebt tot een breed scala aan voorzieningen en entertainment, terwijl u tegelijkertijd kunt genieten van de rustige charme van een klein dorp.

Historisch gezien is Daya Nueva een relatief jong dorp, dat pas in de 20e eeuw is ontstaan. Het heeft echter een rijke Spaanse cultuur en erfgoed die nog steeds levendig is in de dagelijkse leven en festivals. Deze mix van oud en nieuw maakt het een fascinerende plek om te wonen en te verkennen.

Wonen in Daya Nueva en Een Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om in Daya Nueva te wonen, biedt Casas Palmeras Real Estate u een uitstekende mogelijkheid om het perfecte huis te vinden. Casas Palmeras Real Estate is gespecialiseerd in het aanbieden van woningen in de regio en heeft een uitgebreid aanbod van onroerend goed in en rond Daya Nueva. Of u nu op zoek bent naar een charmante villa met uitzicht op de omliggende natuur, een knus appartement in het hart van het dorp, of een ruime woning met een privézwembad, zij hebben een aanbod dat aan al uw wensen voldoet.

Met hun deskundige kennis van de lokale markt en hun toewijding aan klanttevredenheid, zorgt Casas Palmeras Real Estate ervoor dat uw zoektocht naar een woning in Daya Nueva soepel en stressvrij verloopt. Hun team begeleidt u door het hele aankoopproces, van het vinden van de ideale woning tot het afronden van de koopovereenkomst.

Kortom, Daya Nueva biedt een aantrekkelijke levensstijl met zijn ideale ligging, aangename klimaat, rijke cultuur en natuurschoon. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate kunt u nu de kans grijpen om een stukje van dit Spaanse paradijs te bezitten en te genieten van alles wat het te bieden heeft. Verken de mogelijkheden en ontdek waarom Daya Nueva de perfecte plek is om uw nieuwe thuis te vinden.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website