Adres

Altea · La Sierra Villa · Nieuwbouw Woningen

€1.900.000
Ref. NB-64848
  • Bebouwd
    Bebouwd 500m2
  • Plot
    Plot 1.270m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 4
  • Badkamers
    Badkamers 5
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Altea · La Sierra Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW LUXE VILLA IN ALTEA

Kenmerken

Slaapkamers: 4
Badkamers: 5
Bebouwd: 500m2
Bruikbare: 400m2
Plot: 1.270m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 2000 Mts.
Privé zwembad
Tuin
Lift
Omheind
Solarium: Ja
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij golfbaan / golfbaan
Uitzicht: Zee
Dichtbij scholen
Tweepersoons Slaapkamers: 4
Air Conditioning: Pre-Installatie
Strand: 2000 Meter
Locatie: Kust, Bergen
Dubbele garage
Terras: 159 M2
Bruikbare bouwruimte: 400 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 2000 Mts.



Zone

Altea

Nederlandse makelaar Altea

Altea: Uw Ideale Bestemming aan de Costa Blanca

Altea, een pittoresk stadje aan de Costa Blanca in Spanje, biedt een betoverende combinatie van mediterrane charme, historische diepgang en een luxe levensstijl. Gelegen in de provincie Alicante, is Altea een populaire bestemming voor zowel vakantiegangers als potentiële huizenkopers. Casas Palmeras Real Estate helpt u graag bij het vinden van uw droomwoning in deze prachtige regio.

Ligging

Altea ligt aan de oostkust van Spanje, in de provincie Alicante, en biedt een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee. Het stadje bevindt zich ongeveer 10 kilometer ten noorden van Benidorm en op ongeveer 60 kilometer van de stad Alicante. Dankzij de nabijheid van de snelwegen AP-7 en N-332 is Altea uitstekend bereikbaar, met een korte rit naar de internationale luchthaven van Alicante, die op ongeveer 50 minuten afstand ligt. Deze centrale ligging maakt het eenvoudig om te reizen en te genieten van zowel de kust als de omliggende bergen.

Klimaat

Het klimaat in Altea is typisch mediterraan, met warme, droge zomers en milde winters. Tijdens de zomermaanden stijgen de temperaturen vaak tot rond de 30°C, terwijl de winters aangenaam blijven met gemiddelde temperaturen rond de 15°C. Met meer dan 300 dagen zon per jaar, kunt u genieten van een buitenleven en de prachtige natuurlijke omgeving vrijwel het hele jaar door. Dit ideale klimaat maakt Altea perfect voor zowel ontspanning als actieve recreatie.

Demografische Gegevens

Altea heeft een bevolking van ongeveer 24.000 inwoners. De stad trekt een diverse mix van bewoners aan, waaronder een aanzienlijke internationale gemeenschap, met veel Europeanen, zoals Britten, Duitsers en Nederlanders, die zich hier hebben gevestigd. Deze multiculturele samenleving voegt een cosmopolitisch tintje toe aan de lokale cultuur en draagt bij aan de internationale sfeer die Altea zo aantrekkelijk maakt.

Cultuur

De cultuur van Altea is rijk en gevarieerd, met een sterke nadruk op kunst en traditie. Het oude stadscentrum van Altea, met zijn smalle, geplaveide straatjes en witgekalkte huizen, ademt een charmante sfeer die bezoekers onmiddellijk betovert. De iconische kerk van Nuestra Señora del Consuelo, met zijn kenmerkende blauwe koepel, is een belangrijk herkenningspunt en een symbool van de stad.

Altea staat ook bekend om zijn levendige culturele scene. Het jaarlijkse festival van Altea, evenals talrijke kunst- en muziekfestivals, trekt zowel lokale bewoners als toeristen. De stad heeft een bloeiende kunstgemeenschap met talrijke galerijen en ambachtelijke markten, waar u kunt genieten van lokale kunstwerken en handgemaakte producten.

Natuur en Levensstijl

Altea is omgeven door een adembenemend natuurlandschap. De stad ligt aan de voet van de Sierra de Bernia, een bergketen die uitstekende mogelijkheden biedt voor wandelen, klimmen en andere buitensporten. De kustlijn van Altea is beroemd om zijn prachtige baaien en stranden met kristalhelder water. Het strand van Altea, evenals de nabijgelegen stranden van Cap Negret en La Olla, zijn perfect voor een ontspannen dag aan zee.

De levensstijl in Altea is ontspannen en verfijnd, met een sterke focus op welzijn en genieten van het leven. De stad heeft een breed scala aan eetgelegenheden, van sfeervolle tapasbars tot chique restaurants met uitzicht op de zee. Lokale markten bieden een overvloed aan verse producten en ambachtelijke waren, wat bijdraagt aan een gezonde en aangename levensstijl.

Achtergrondinformatie

Altea heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de tijd van de Romeinen en de Moren. De stad heeft een strategische ligging gehad die haar tot een belangrijk centrum van handel en cultuur heeft gemaakt. De historische invloeden zijn nog steeds zichtbaar in de architectuur en de stadsplanning. De witte gevels van de oude stad en de smalle straatjes herinneren aan de Moorse en Spaanse invloeden die de stad door de eeuwen heen hebben gevormd.

Wonen in en een Huis Kopen in Altea

Wonen in Altea biedt u de mogelijkheid om te genieten van een hoge levenskwaliteit in een adembenemende omgeving. De vastgoedmarkt in Altea is gevarieerd en biedt alles van charmante appartementen met uitzicht op de Middellandse Zee tot luxe villa’s met privézwembaden en weidse uitzichten. De prijzen variëren afhankelijk van de locatie en de grootte van de woning, maar Altea biedt voor elk budget aantrekkelijke mogelijkheden.

Casas Palmeras Real Estate is uw betrouwbare partner bij het vinden van een woning in Altea. Ons team van ervaren makelaars heeft uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt en kan u helpen bij het vinden van de perfecte woning die voldoet aan uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis of een permanente woning, wij staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van het aankoopproces.

Conclusie

Altea is een schitterende bestemming aan de Costa Blanca die alles biedt wat u zich maar kunt wensen: een prachtig klimaat, een rijke cultuur, een luxe levensstijl en een adembenemend natuurlijk landschap. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate vindt u gemakkelijk uw ideale woning in deze prachtige Spaanse stad. Begin vandaag nog met het verkennen van de mogelijkheden en ontdek hoe Altea uw nieuwe thuis kan worden.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website