Adres

Aspe · Centro Villa · Nieuwbouw Woningen

€345.000
Ref. NB-17953
  • Bebouwd
    Bebouwd 140m2
  • Plot
    Plot 400m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Aspe · Centro Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

MODERNE VILLA TUSSEN ZEE EN BERGEN

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 140m2
Bruikbare: 119m2
Plot: 400m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 60000 Mts.
Privé zwembad
Solarium: Ja
Dichtbij scholen
Dichtbij Kinderparken
Dichtbij commercieel centrum
Airconditioning: Ja, voorgeïnstalleerd
Locatie: Urbanisatie
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Terras: 27 M2
Strand: 60000 Meter
Bouwbare oppervlakte: 119 M2

Afbeeldingen

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 60000 Mts.


Zone

Aspe

Wonen in Aspe

Ontdek Aspe: Een Prachtige Gemeente in de Costa Blanca

Aspe is een charmante gemeente gelegen in de provincie Alicante, aan de Costa Blanca in Spanje. Deze prachtige regio staat bekend om zijn rijke geschiedenis, levendige cultuur en mooie natuur. Als u overweegt om in deze regio te wonen of een huis te kopen, is Aspe zeker een plek om te verkennen. Hier volgt een uitgebreide gids over wat Aspe te bieden heeft.

Ligging

Aspe ligt op ongeveer 23 kilometer ten westen van de kuststad Alicante en is gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen A-31 en N-330. Gelegen in het binnenland, biedt Aspe een rustige en schilderachtige omgeving, terwijl het toch dicht genoeg bij de kust ligt voor een dagje strand. Deze strategische ligging combineert de voordelen van zowel het platteland als de nabijheid van de stad.

Klimaat

Het klimaat in Aspe is typisch Mediterraan, wat betekent dat het gebied geniet van milde winters en hete zomers. De temperaturen kunnen in de zomermaanden oplopen tot 30°C of hoger, terwijl de winters doorgaans aangenaam blijven met temperaturen die zelden onder de 10°C dalen. Dit maakt Aspe een aantrekkelijke bestemming voor zowel permanente bewoners als vakantiegangers.

Demografische Gegevens

Aspe heeft een bevolking van ongeveer 20.000 inwoners. De gemeenschap is divers en hecht, met een mix van lokale bewoners en nieuwkomers uit andere delen van Spanje en de wereld. Deze demografische mix draagt bij aan de dynamische en open sfeer van de gemeente.

Cultuur

Aspe heeft een rijke cultuur die sterk geworteld is in de Spaanse tradities. De gemeente organiseert regelmatig culturele evenementen en festivals, waaronder het beroemde Festival van de Moren en Christenen, dat een levendige en kleurrijke viering van de lokale geschiedenis en tradities is. De lokale gastronomie is ook iets om van te genieten, met een scala aan restaurants die traditionele Spaanse gerechten aanbieden, zoals paella en tapas.

Natuur en Levensstijl

De natuur rondom Aspe is werkelijk adembenemend. De regio is omgeven door heuvels en bergen, wat uitstekende mogelijkheden biedt voor wandelingen en andere buitensporten. De nabijheid van het natuurpark El Hondo biedt volop mogelijkheden voor natuur- en vogelspotters. De levensstijl in Aspe is ontspannen en gezellig, met een sterke nadruk op familie en gemeenschap. Het lokale leven speelt zich voornamelijk af in het dorpscentrum, waar u gezellige cafés en markten zult vinden.

Achtergrondinformatie

Aspe heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd, met verschillende archeologische vondsten die de rijke achtergrond van de gemeente benadrukken. Het stadje heeft zich door de eeuwen heen ontwikkeld en behoudt nog steeds veel van zijn historische charme. De historische gebouwen en monumenten, zoals de oude kerk van Aspe en verschillende pittoreske pleinen, getuigen van het erfgoed van de regio.

Wonen in Aspe en een Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om in Aspe te wonen, biedt deze gemeente een scala aan mogelijkheden voor huizenkopers. Casas Palmeras Real Estate is een gerenommeerd makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in onroerend goed aan de Costa Blanca, inclusief Aspe. Of u nu op zoek bent naar een moderne villa met uitzicht op de bergen, een charmant dorpshuis of een ruime woning met een tuin, Casas Palmeras heeft een breed aanbod aan vastgoedopties die aan uw wensen voldoen.

Het kopen van een huis in Aspe met behulp van Casas Palmeras Real Estate betekent dat u profiteert van hun uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt en hun toewijding aan het vinden van de perfecte woning voor u. Het team staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, van het zoeken naar uw ideale woning tot het afronden van de aankoop.

Kortom, Aspe biedt een ideale combinatie van natuurlijke schoonheid, rijke cultuur en een ontspannen levensstijl. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate kunt u de perfecte woning vinden en genieten van alles wat deze prachtige regio te bieden heeft. Ontdek Aspe en maak van uw droom een werkelijkheid in deze betoverende hoek van Spanje.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website