Adres

Denia · Les Deveses Penthouse · Nieuwbouw Woningen

€478.000
Ref. NB-39212
  • Bebouwd
    Bebouwd 130m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Denia · Les Deveses Penthouse · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

Ontspanning en welzijn aan de Middellandse Zee

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 130m2
Bruikbare: 125m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 400 Mts.
Tuin
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Dichtbij busroute
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Uitzicht: Zee
Location: Coastal, Urbanisation
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Airconditioning: Ja
Dichtbij bomen
Terras: 115 M2
Strand: 400 Meter
Bruikbare bouwruimte: 125 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 400 Mts.


Zone

Dénia

wonen in Dénia

Dénia: Ontdek de Historische en Natuurlijke Schoonheid van Deze Spaanse Parel

Dénia, gelegen aan de Costa Blanca in de provincie Alicante, is een stad die bekend staat om zijn rijke geschiedenis, prachtige stranden en levendige cultuur. Deze kustplaats biedt een unieke mix van historische charme, moderne voorzieningen en adembenemende natuur, waardoor het een ideale bestemming is voor zowel bezoekers als huizenkopers. Casas Palmeras Real Estate is uw betrouwbare partner om u te helpen bij het vinden van uw droomhuis in Dénia.

Ligging

Dénia ligt aan de oostkust van Spanje, halverwege tussen de steden Alicante en Valencia. De stad ligt aan de voet van het imposante Montgó-massief, dat een spectaculair decor vormt voor de kustlijn van Dénia. De strategische ligging aan de Middellandse Zee maakt het een populaire bestemming voor toeristen en watersportliefhebbers. Bovendien biedt Dénia uitstekende verbindingen via de AP-7 snelweg en de veerdiensten naar de Balearen.

Klimaat

Het klimaat in Dénia is typisch mediterraan, met warme, zonnige zomers en milde winters. De temperaturen kunnen in de zomer oplopen tot 30°C, terwijl de winters mild blijven met gemiddelde temperaturen rond de 15°C. Met meer dan 300 dagen zon per jaar is Dénia het hele jaar door een aantrekkelijke bestemming, ideaal voor strandliefhebbers en buitenactiviteiten.

Demografische Gegevens

Dénia heeft een bevolking van ongeveer 42.000 inwoners, een mix van lokale Spanjaarden en een grote internationale gemeenschap. De stad trekt veel expats aan, vooral uit Noord-Europa, vanwege het aangename klimaat, de goede infrastructuur en de hoge levenskwaliteit. Dénia is een dynamische stad die erin slaagt haar authentieke Spaanse karakter te behouden, terwijl het tegelijkertijd een kosmopolitische sfeer biedt.

Cultuur

Dénia is doordrenkt van geschiedenis en cultuur. De stad heeft een rijk erfgoed, met het meest opvallende kenmerk het kasteel van Dénia, dat uitkijkt over de stad en de haven. Dit kasteel, dat dateert uit de 11e eeuw, biedt een fascinerend inzicht in de geschiedenis van de stad. Dénia is ook beroemd om zijn festivals, zoals de Fallas en de Bous a la Mar, die de stad tot leven brengen met muziek, dans en traditionele vieringen. De lokale keuken, bekend om zijn verse zeevruchten en rijstgerechten, is een integraal onderdeel van de culturele ervaring.

Natuur en Levensstijl

Dénia biedt een perfecte balans tussen natuur en stedelijke voorzieningen. De stad heeft meer dan 20 kilometer aan stranden, variërend van zandstranden in het noorden tot rotsachtige baaien in het zuiden. Het nabijgelegen natuurpark Montgó is een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers, met zijn vele wandelroutes en spectaculaire uitzichten. De levensstijl in Dénia is ontspannen en gericht op buitenleven, met een breed scala aan restaurants, cafés en winkels die de mediterrane cultuur weerspiegelen.

Achtergrondinformatie

Dénia heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd, toen het bekend stond als Dianium. Later werd het een belangrijke Moorse stad voordat het in de 13e eeuw werd heroverd door de Christenen. Deze diverse historische invloeden zijn nog steeds zichtbaar in de architectuur en cultuur van de stad, die een fascinerende mix biedt van oud en modern.

Wonen in en een Huis Kopen in Dénia

Wonen in Dénia biedt een unieke kans om te genieten van een leven in een stad die rijk is aan cultuur, geschiedenis en natuurlijke schoonheid. De vastgoedmarkt in Dénia is divers, met opties die variëren van moderne appartementen met uitzicht op zee tot traditionele Spaanse villa's in rustige woonwijken. Of u nu op zoek bent naar een permanente woning, een vakantiehuis of een investering, Dénia biedt voor elk wat wils.

Casas Palmeras Real Estate is uw ideale partner bij het vinden van uw droomhuis in Dénia. Ons team van experts heeft uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt en staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van het vinden van de juiste woning tot het afronden van de aankoop.

Conclusie

Dénia biedt een unieke combinatie van historische charme, natuurlijke schoonheid en een ontspannen mediterrane levensstijl. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate kunt u eenvoudig de perfecte woning vinden in deze prachtige stad. Begin vandaag nog met het verkennen van uw opties en ontdek hoe Dénia uw nieuwe thuis kan worden.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website