Adres

Alicante · La Florida Penthouse · Nieuwbouw Woningen

€265.000
Ref. NB-87751
  • Bebouwd
    Bebouwd 58m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 1
  • Badkamers
    Badkamers 1
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Alicante · La Florida Penthouse · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW WOONCOMPLEX IN DE STAD ALICANTE

Kenmerken

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Bebouwd: 58m2
Bruikbare: 50m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 2000 Mts.
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij scholen
Dichtbij Kinderparken
Dichtbij commercieel centrum
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installatie
Strand: 2000 Meter
Tweepersoons Slaapkamers: 1
Terras: 55 M2
Dichtbij metrostation
Bruikbare bouwruimte: 50 M2
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Dichtbij busroute
Omheind
Solarium: Ja

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 2000 Mts.


Zone

Alicante

wonen in Alhama de Murcia

Ontdek Alicante: Uw Gids naar de Parel van de Costa Blanca

Alicante, een schitterende stad aan de Costa Blanca in Spanje, is een plek waar mediterrane charme en moderne voorzieningen hand in hand gaan. Of u nu overweegt om naar Alicante te verhuizen of gewoon nieuwsgierig bent naar wat deze stad te bieden heeft, deze gids biedt u een overzicht van de belangrijkste aspecten van Alicante.

Ligging

Alicante ligt aan de oostkust van Spanje, langs de Middellandse Zee. Het is de hoofdstad van de provincie Alicante, die deel uitmaakt van de autonome regio Valencia. Gelegen tussen de indrukwekkende bergketens en het azuurblauwe zeewater, biedt Alicante een strategische ligging met gemakkelijke toegang tot andere populaire bestemmingen aan de Costa Blanca. De stad is goed bereikbaar via de snelwegen A-70 en AP-7, en het internationale vliegveld van Alicante ligt op slechts een korte rit van het stadscentrum.

Klimaat

Alicante geniet van een typisch mediterraan klimaat met milde winters en warme zomers. De gemiddelde temperatuur in de winter ligt rond de 15°C, terwijl de zomermaanden vaak temperaturen van boven de 30°C bereiken. Dit aangename klimaat maakt Alicante het hele jaar door aantrekkelijk voor bezoekers en bewoners. De stad ontvangt jaarlijks meer dan 300 zonnige dagen, wat het een ideale bestemming maakt voor zonliefhebbers en mensen die genieten van buitenactiviteiten.

Demografische Gegevens

Met een bevolking van ongeveer 350.000 mensen is Alicante een middelgrote stad die een diversiteit aan nationaliteiten herbergt. De demografie van de stad is een weerspiegeling van de kosmopolitische sfeer die Alicante kenmerkt. De stad trekt zowel internationale expats als Spaanse inwoners aan, waardoor er een rijke mix van culturen en achtergronden aanwezig is.

Cultuur

De cultuur van Alicante is diep geworteld in de geschiedenis van de regio. De stad staat bekend om haar levendige festivals, zoals de beroemde Hogueras de San Juan, een viering met vuur en feesten die jaarlijks in juni plaatsvindt. De stad herbergt ook een aantal indrukwekkende musea en historische bezienswaardigheden, waaronder het kasteel van Santa Bárbara, dat een panoramisch uitzicht over de stad en de zee biedt. Alicante’s oude stad, met zijn charmante straatjes en pleinen, is een geweldige plek om de lokale cultuur en gastronomie te verkennen.

Natuur en Levensstijl

De natuurlijke schoonheid van Alicante is een van de grootste troeven van de stad. Het omliggende landschap biedt prachtige stranden, kristalhelder water en een variëteit aan wandel- en fietsroutes. De stranden van Postiguet en San Juan zijn bijzonder populair en bieden uitstekende mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. De nabijgelegen natuurparken, zoals het Parque Natural de la Serra Grossa, zijn ideaal voor natuurliefhebbers en avonturiers.

De levensstijl in Alicante is ontspannen en aangenaam, met een sterke focus op genieten van het buitenleven. De stad heeft een breed scala aan restaurants, cafés en winkels, die allemaal bijdragen aan de gezellige sfeer. De lokale markten bieden verse producten en lokale specialiteiten, wat het eenvoudig maakt om te genieten van de mediterrane keuken.

Achtergrondinformatie

Alicante heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de tijd van de Romeinen. De stad heeft door de eeuwen heen vele invloeden ondergaan, van de Moorse overheersing tot de periode van de Spaanse monarchie. Deze diverse geschiedenis heeft bijgedragen aan de culturele rijkdom en architectonische diversiteit van de stad. Vandaag de dag is Alicante een moderne en dynamische stad, die trots is op haar erfgoed en tegelijkertijd openstaat voor de toekomst.

Wonen in Alicante en Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om in Alicante te wonen, biedt Casas Palmeras Real Estate een scala aan mogelijkheden om het perfecte huis te vinden. Of u nu op zoek bent naar een appartement met uitzicht op de zee, een villa in de heuvels, of een gezellig huis in het hart van de stad, Casas Palmeras kan u helpen bij het vinden van een woning die aan al uw wensen voldoet. Met een grondige kennis van de lokale vastgoedmarkt en een toegewijd team van professionals, zorgt Casas Palmeras ervoor dat het aankoopproces soepel en stressvrij verloopt.

Alicante is een geweldige plek om te wonen, met zijn schitterende omgeving, aangenaam klimaat en levendige cultuur. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate kunt u binnenkort uw eigen stukje paradijs aan de Costa Blanca vinden en genieten van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft.

Voor meer informatie over het kopen van een woning in Alicante, bezoek de website van Casas Palmeras Real Estate of neem contact op met hun deskundige team. Ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om uw droomhuis in Alicante te vinden en te genieten van een nieuwe levensstijl aan de zonovergoten Costa Blanca.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website