Adres

Calpe · Manzanera Appartement · Nieuwbouw Woningen

€378.000
Ref. NB-62864
  • Bebouwd
    Bebouwd 73m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Calpe · Manzanera Appartement · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW APPARTEMENTEN IN CALPE

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 73m2
Bruikbare: 63m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 600 Mts.
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij scholen
Dichtbij Kinderparken
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installatie
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Strand: 600 Meter
Terras: 16 M2
Bruikbare bouwruimte: 63 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 600 Mts.



Zone

Calpe

Huis kopen in Calpe Costa Blanca

Ontdek Calpe: Een Paradijs aan de Costa Blanca

Calpe is een pittoreske kustplaats gelegen aan de Costa Blanca in Spanje. Deze charmante bestemming biedt een ideale mix van prachtig weer, rijke cultuur en adembenemende natuur. Of u nu op zoek bent naar een rustige plek om te wonen of een investering in onroerend goed, Calpe heeft voor ieder wat wils. In deze gids ontdekt u alles wat u moet weten over deze betoverende stad, van de ligging en het klimaat tot de levensstijl en vastgoedopties met Casas Palmeras Real Estate.

Ligging en Bereikbaarheid

Calpe ligt aan de noordoostkust van Spanje, in de provincie Alicante. Het is strategisch gelegen tussen de populaire badplaatsen Benidorm en Altea, en is goed bereikbaar via de snelwegen AP-7 en N-332. De stad is ook eenvoudig te bereiken vanuit het internationale vliegveld van Alicante, dat op ongeveer 75 kilometer afstand ligt. Dankzij de goede verbindingen kunt u snel en gemakkelijk de schoonheid en het comfort van Calpe ontdekken.

Klimaat: Het Hele Jaar door Genieten

Een van de grootste troeven van Calpe is het milde mediterraanse klimaat. De stad geniet van warme zomers en milde winters, met een gemiddelde temperatuur die zelden onder de 10°C daalt. In de zomermaanden stijgen de temperaturen tot ongeveer 30°C, ideaal voor strandliefhebbers en zonaanbidders. De overvloed aan zonnige dagen en weinig neerslag maken Calpe een aantrekkelijke bestemming het hele jaar door.

Demografische Gegevens

Calpe heeft een bevolking van ongeveer 30.000 inwoners, maar dit aantal kan aanzienlijk toenemen tijdens het toeristische seizoen. De stad trekt een diverse mix van mensen, waaronder zowel lokale bewoners als internationale expatriates die zich hier permanent vestigen. Deze demografische diversiteit draagt bij aan de kosmopolitische sfeer en de rijke culturele uitwisseling in Calpe.

Cultuur: Een Rijke Historie en Traditionele Feesten

Calpe heeft een fascinerende geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Het historische centrum van de stad herbergt een aantal interessante bezienswaardigheden, waaronder de oude stadsmuren en de overblijfselen van een Romeins villa. Calpe staat ook bekend om zijn levendige culturele kalender, met jaarlijkse feesten zoals de Moros y Cristianos, een kleurrijk evenement dat de historische strijd tussen Moorse en christelijke legers herdenkt.

Natuur: Het Iconische Peñón de Ifach

Een van de meest opvallende kenmerken van Calpe is het indrukwekkende Peñón de Ifach, een enorme rotsformatie die uit de zee oprijst en het stadsbeeld domineert. Dit natuurlijke monument is een beschermd natuurreservaat en biedt uitstekende mogelijkheden voor wandelaars en natuurliefhebbers. Daarnaast beschikt Calpe over mooie zandstranden, zoals Playa de la Fossa en Playa Arenal-Bol, die perfect zijn voor een ontspannen dag aan zee.

Levensstijl: Comfort en Ontspanning

Het leven in Calpe is ontspannen en genieten van het goede leven staat centraal. De stad biedt een breed scala aan restaurants, bars en winkels die zowel de lokale keuken als internationale gerechten aanbieden. Er zijn tal van recreatieve activiteiten beschikbaar, van watersporten en golf tot wandelen en fietsen. De vriendelijke en gastvrije sfeer van de stad maakt het een geweldige plek om te wonen of op vakantie te gaan.

Achtergrondinformatie en Wonen in Calpe

Calpe is niet alleen een toeristische trekpleister, maar ook een aantrekkelijke plek om te wonen. De vastgoedmarkt in Calpe biedt een verscheidenheid aan opties, van charmante appartementen tot luxe villa’s met uitzicht op zee. Het leven in Calpe combineert de voordelen van een kustplaats met de faciliteiten van een goed ontwikkelde stad.

Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt een huis te kopen in Calpe, dan is Casas Palmeras Real Estate de ideale partner voor u. Dit vastgoedbedrijf biedt een uitgebreide selectie van woningen, aangepast aan verschillende budgetten en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een appartement met zeezicht of een ruime villa met een privézwembad, Casas Palmeras Real Estate heeft de expertise en lokale kennis om u te helpen bij het vinden van uw droomhuis in Calpe.

Bij Casas Palmeras Real Estate staat klanttevredenheid voorop. Hun team van deskundige makelaars begeleidt u door elke stap van het koopproces en zorgt ervoor dat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Met hun uitgebreide aanbod en persoonlijke service bent u verzekerd van een soepele en succesvolle aankoop van uw nieuwe woning in Calpe.

Conclusie

Calpe biedt een aantrekkelijke levensstijl met zijn schitterende ligging, aangename klimaat en rijke culturele achtergrond. Of u nu een permanent huis zoekt of een vakantiewoning, Calpe heeft veel te bieden. Casas Palmeras Real Estate helpt u graag om de juiste woning te vinden en te genieten van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft. Ontdek Calpe en ervaar zelf waarom zoveel mensen deze bestemming als hun nieuwe thuis kiezen.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website