Adres

Pinoso · Camino Del Prado Villa · Nieuwbouw Woningen

€426.000
Ref. NB-19132
  • Bebouwd
    Bebouwd 245m2
  • Plot
    Plot 10.000m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 4
  • Badkamers
    Badkamers 3
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Pinoso · Camino Del Prado Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW VILLA'S IN PINOSO

Kenmerken

Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Bebouwd: 245m2
Bruikbare: 195m2
Plot: 10.000m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 50000 Mts.
Tuin
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij scholen
Tweepersoons Slaapkamers: 4
Air Conditioning: Pre-Installatie
Locatie: Landelijk
Strand: 50000 Meter
Terras: 126 M2
Ruimte
Bruikbare bouwruimte: 195 M2
Privé zwembad

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 50000 Mts.



Zone

Pinoso

wonen in Pinoso

Pinoso: Ontdek het Charme van een Authentiek Spaans Dorp

Pinoso, gelegen in de provincie Alicante in de regio Valencia, is een charmant dorpje dat bekend staat om zijn authentieke Spaanse sfeer en rijke cultuur. Dit schilderachtige dorp ligt ongeveer 50 kilometer van de kust en biedt een unieke mix van historische charme, natuurschoon en een ontspannen levensstijl. Pinoso is ideaal voor wie op zoek is naar een rustige woonomgeving met een sterke lokale gemeenschap en een rijke geschiedenis.

Ligging en Klimaat: Perfect voor het Hele Jaar door

Pinoso ligt in het binnenland van de provincie Alicante, tussen de grotere steden Elche en Elda. Het dorp ligt op een hoogte van ongeveer 700 meter boven zeeniveau, wat zorgt voor een mild klimaat. Het weer in Pinoso is typisch Mediterraan, met warme, droge zomers en milde, regenachtige winters. Tijdens de zomermaanden liggen de temperaturen vaak tussen de 30 en 35 graden Celsius, terwijl de winters aangenaam mild zijn, met temperaturen tussen de 5 en 15 graden Celsius. Dit klimaat maakt Pinoso ideaal voor buitenactiviteiten en het verkennen van de omliggende natuur het hele jaar door.

Demografische Gegevens: Een Hechte Gemeente

Pinoso heeft een bevolking van ongeveer 7.000 inwoners, wat bijdraagt aan de gezellige en hechte gemeenschap van het dorp. De bewoners zijn voornamelijk Spanjaarden, hoewel het dorp ook een toenemend aantal internationale inwoners verwelkomt die zijn aangetrokken door de rustige sfeer en het aantrekkelijke leven op het platteland. De kleinschaligheid van Pinoso zorgt voor een sterke gemeenschapsband en een gevoel van saamhorigheid.

Cultuur en Tradities: Een Rijke Geschiedenis en Lokale Festivals

Pinoso biedt een rijke culturele ervaring met zijn historische gebouwen en lokale tradities. Het dorp heeft verschillende oude kerken en gebouwen die de lange geschiedenis van de regio weerspiegelen. Jaarlijkse evenementen zoals de "Fiestas de la Virgen del Remedio" en de "Fiestas de San Antón" brengen de gemeenschap samen voor feesten met traditionele muziek, dans en lokale gerechten. Deze festivals benadrukken de rijke culturele tradities van Pinoso en bieden een levendige sfeer die de lokale manier van leven weerspiegelt.

Natuur en Levensstijl: Rustige Omgeving en Buitenactiviteiten

De natuurlijke schoonheid rondom Pinoso is een belangrijke aantrekkingskracht van het dorp. Het ligt in een heuvelachtig landschap dat ideaal is voor wandelen en fietsen. De omliggende natuurparken en bergen bieden prachtige uitzichten en mogelijkheden voor outdoor activiteiten. De levensstijl in Pinoso is rustig en ontspannen, met een sterke focus op het genieten van de natuur en het buitenleven. Het dorp biedt ook lokale markten en winkels die het mogelijk maken om vers en lokaal geproduceerde goederen te kopen.

Achtergrondinformatie en Geschiedenis

Pinoso heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd, met verschillende archeologische vondsten die de lange geschiedenis van de regio onderstrepen. Het dorp heeft zich ontwikkeld van een klein landbouwdorp tot een bloeiende gemeenschap met moderne voorzieningen en een groeiende bevolking. De combinatie van historische charme en een ontspannen levensstijl maakt Pinoso tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te bezoeken.

Wonen en een Woning Kopen in Pinoso met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om naar Pinoso te verhuizen, biedt Casas Palmeras Real Estate een breed scala aan woningen die passen bij uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een traditionele Spaanse woning met een ruime tuin of een moderne villa met uitzicht op het platteland, Casas Palmeras Real Estate helpt u graag bij het vinden van uw ideale woning. Wonen in Pinoso betekent genieten van een comfortabele en rustige levensstijl in een charmant dorp met een rijke cultuur en een prachtig landschap.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website