Adres

San Fulgencio · Pueblo Villa · Nieuwbouw Woningen

€299.900
Ref. NB-50758
  • Bebouwd
    Bebouwd 87m2
  • Plot
    Plot 185m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2

San Fulgencio · Pueblo Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW VILLA'S IN SAN FULGENCIO

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 87m2
Bruikbare: 75m2
Plot: 185m2
Afstand naar het strand: 7000 Mts.
Tuin
Omheind
Solarium: Ja
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij golfbaan / golfbaan
Air Conditioning: Pre-Installatie
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Locatie: Kust
Strand: 7000 Meter
Terras: 57 M2
Bruikbare bouwruimte: 75 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 7000 Mts.



Zone

San Fulgencio

wonen in San Fulgencio

San Fulgencio: Een Verkenning van Dit Rustige Spaanse Dorp

San Fulgencio, gelegen in de provincie Alicante aan de Costa Blanca, is een charmant dorp dat bekend staat om zijn rustige sfeer, aantrekkelijke ligging en vriendelijke gemeenschap. Dit dorp biedt een ideale mix van landelijke charme en moderne voorzieningen, perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een ontspannen levensstijl in Spanje. San Fulgencio is een uitstekende bestemming voor zowel tijdelijke bezoekers als voor degenen die een permanente woning zoeken in een serene omgeving.

Ligging en Klimaat: Ideaal voor Jaarlijkse Zonaanbidders

San Fulgencio ligt op ongeveer 10 kilometer van de kust en de stad Guardamar del Segura. Het dorp ligt in een vlak gebied dat wordt gekenmerkt door een typisch mediterraan landschap met uitgestrekte vlaktes en groene gebieden. Het klimaat in San Fulgencio is Mediterraan, met warme, droge zomers en milde, regenachtige winters. In de zomer variëren de temperaturen tussen de 25 en 35 graden Celsius, terwijl de winters aangenaam mild zijn, met temperaturen tussen de 10 en 20 graden Celsius. Dit klimaat maakt San Fulgencio ideaal voor buitenactiviteiten en het genieten van het milde weer gedurende het hele jaar.

Demografische Gegevens: Een Hechte en Diverse Gemeenschap

San Fulgencio heeft een bevolking van ongeveer 8.000 inwoners. De bewoners zijn voornamelijk Spanjaarden, maar het dorp trekt ook een groeiend aantal internationale bewoners aan, vooral uit andere Europese landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Duitsland. Deze diversiteit draagt bij aan een kosmopolitische sfeer en maakt San Fulgencio tot een aantrekkelijke bestemming voor zowel tijdelijke bezoekers als permanente bewoners. De gemeenschap is vriendelijk en hecht, wat bijdraagt aan de warme en uitnodigende sfeer van het dorp.

Cultuur en Tradities: Levendige Feesten en Lokale Geschiedenis

San Fulgencio heeft een rijke culturele geschiedenis en organiseert regelmatig lokale feesten en festivals die de Spaanse tradities vieren. Een van de bekendste evenementen is de "Fiesta de San Fulgencio," ter ere van de patroonheilige van het dorp, met kleurrijke parades, traditionele muziek en lokale gastronomie. Deze festivals brengen de gemeenschap samen en benadrukken de sterke culturele tradities die het dorp kenmerken. Daarnaast zijn er historische monumenten en kerken die het karakter van San Fulgencio bepalen.

Natuur en Levensstijl: Ontspannen Leven met Veel Buitenactiviteiten

De natuurlijke omgeving van San Fulgencio biedt volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Het vlakke landschap en de nabijheid van natuurgebieden maken het ideaal voor wandelen, fietsen en andere recreatieve activiteiten. Het dorp ligt dicht bij de natuurlijke schoonheid van de Costa Blanca, met zijn stranden en groene ruimtes. De levensstijl in San Fulgencio is ontspannen en gericht op genieten van het rustige leven en het prachtige natuurlijke landschap, met een sterke nadruk op welzijn en recreatie.

Achtergrondinformatie en Geschiedenis

San Fulgencio heeft zich ontwikkeld van een klein agrarisch dorp tot een bloeiende gemeenschap met moderne voorzieningen en een groeiend aantal bewoners. Het dorp heeft zijn historische charme weten te behouden, terwijl het zich heeft aangepast aan de behoeften van een diverser publiek. Deze mix van historische waarde en moderne ontwikkeling maakt San Fulgencio tot een unieke plek om te wonen en te bezoeken.

Wonen en een Woning Kopen in San Fulgencio met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om naar San Fulgencio te verhuizen, biedt Casas Palmeras Real Estate een breed scala aan woningen die passen bij uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een traditionele Spaanse finca, een moderne villa met uitzicht op de omgeving, of een comfortabel appartement in het dorp, Casas Palmeras Real Estate staat klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale woning. Wonen in San Fulgencio betekent genieten van een comfortabele levensstijl in een prachtig dorp met een rijke cultuur en een serene omgeving.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website