Adres

Busot · Hoya Los Patos Villa · Nieuwbouw Woningen

€559.900
Ref. NB-99265
  • Bebouwd
    Bebouwd 113m2
  • Plot
    Plot 590m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Busot · Hoya Los Patos Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW VILLA IN BUSOT

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 113m2
Bruikbare: 95m2
Plot: 590m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 7000 Mts.
Solarium: Ja
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij golfbaan / golfbaan
Dichtbij scholen
Dichtbij commercieel centrum
Air Conditioning: Pre-Installatie
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Locatie: Kust, Bergen
Strand: 7000 Meter
Terras: 47 M2
Bruikbare bouwruimte: 95 M2
Privé zwembad
Tuin
Omheind

Afbeeldingen

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 7000 Mts.


Zone

Busot

Wonen in Busot

Ontdek Busot: Uw Ideale Bestemming voor Wonen en Investeren

Busot is een charmant dorp in de provincie Alicante, gelegen aan de Costa Blanca in Spanje. Dit pittoreske plaatsje biedt een perfecte balans tussen een serene levensstijl en de nabijheid van levendige stedelijke centra. In dit artikel verkennen we de vele redenen waarom Busot een aantrekkelijke bestemming is om te wonen en hoe Casas Palmeras Real Estate u kan helpen bij het vinden van uw ideale woning in deze betoverende omgeving.

Ligging en Bereikbaarheid

Busot ligt op ongeveer 24 kilometer van de bruisende stad Alicante, wat zorgt voor een ideale combinatie van rust en gemakkelijke toegang tot stedelijke voorzieningen. Het dorp is gelegen aan de voet van de indrukwekkende Serra de Cabeço, wat een prachtige natuurlijke achtergrond biedt en tegelijkertijd beschut is tegen de sterke zeewinden. De nabijheid van de kust en de strategische ligging maken Busot een aantrekkelijke keuze voor diegenen die zowel de bergen als de zee willen verkennen.

Klimaat

Het klimaat in Busot is typisch mediterraan, met warme, droge zomers en milde winters. De gemiddelde temperatuur in de zomer ligt rond de 30°C, terwijl de winters zelden onder de 10°C komen. Dit aangename klimaat maakt het mogelijk om het hele jaar door van de buitenlucht te genieten, of u nu wilt wandelen in de omliggende bergen of relaxen op een nabijgelegen strand.

Demografische Gegevens

Busot heeft een kleine, maar groeiende bevolking van ongeveer 3.000 inwoners. De demografie van het dorp is een aantrekkelijke mix van lokale bewoners en internationale expats, wat bijdraagt aan een diverse en gastvrije gemeenschap. Deze demografische diversiteit versterkt de charme van het dorp en maakt het een boeiende plek om te wonen.

Cultuur en Geschiedenis

De cultuur van Busot is doordrenkt met Spaanse tradities en lokale gewoonten. Het dorp heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Moorse tijd, wat blijkt uit de historische architectuur en de diverse culturele evenementen die het hele jaar door worden georganiseerd. De jaarlijkse festivals, zoals de Feria de Agosto en de Semana Santa, bieden een unieke kans om de lokale cultuur en tradities te ervaren.

Natuur en Levensstijl

Busot is omgeven door een adembenemend landschap, met de indrukwekkende bergen van de Serra de Cabeço en een scala aan wandel- en fietspaden die de natuurliefhebber zeker zullen bekoren. De nabijheid van natuurreservaten en stranden biedt bewoners tal van recreatiemogelijkheden. De levensstijl in Busot is ontspannen en gericht op het buitenleven, met veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten en sociale interactie in een sfeervolle, landelijke omgeving.

Achtergrondinformatie

Het dorp staat bekend om zijn traditionele architectuur, waaronder charmante witte huizen met kleurrijke bloemen en gezellige straatjes. De lokale economie is voornamelijk gebaseerd op toerisme, landbouw en kleinschalige bedrijven, wat bijdraagt aan een hechte gemeenschap en een aangename sfeer. Busot biedt ook een scala aan lokale winkels, restaurants en cafés waar u kunt genieten van de Spaanse keuken en gastvrijheid.

Wonen in Busot en Vastgoedkansen

Als u overweegt om in Busot te wonen, biedt het dorp een scala aan woningopties die passen bij verschillende levensstijlen en budgetten. Of u nu op zoek bent naar een charmant vakantiehuis, een gezinswoning of een luxueuze villa, Busot heeft voor elk wat wils. Casas Palmeras Real Estate is uw betrouwbare partner voor het vinden van uw droomhuis in dit prachtige dorp. Hun uitgebreide aanbod van onroerend goed en deskundige begeleiding zorgt ervoor dat u de perfecte woning kunt vinden die aan al uw wensen voldoet.

Bij Casas Palmeras Real Estate begrijpen we dat het kopen van een huis in het buitenland een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij uitgebreide ondersteuning en advies gedurende het hele aankoopproces. Van het vinden van de ideale woning tot het regelen van de benodigde juridische en administratieve zaken, wij staan voor u klaar om uw droom van wonen in Busot werkelijkheid te maken.

Conclusie

Busot is een verborgen parel aan de Costa Blanca die een unieke combinatie van cultuur, natuur en levenskwaliteit biedt. Met zijn prachtige ligging, aangenaam klimaat en rijke geschiedenis is het de ideale plek om te wonen en te investeren in onroerend goed. Casas Palmeras Real Estate is er om u te helpen bij het vinden van uw perfecte woning in Busot en om u te ondersteunen tijdens het aankoopproces. Ontdek de charme van Busot en laat ons u begeleiden naar uw nieuwe thuis in dit betoverende dorp.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website