Adres

Santa Pola · Centro Appartement · Nieuwbouw Woningen

€270.000
Ref. NB-71491
  • Bebouwd
    Bebouwd 73m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 2
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Santa Pola · Centro Appartement · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

WOONPLAATS MET UITZICHT OP ZEE IN SANTA POLA !!!

Kenmerken

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd: 73m2
Bruikbare: 63m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 1100 Mts.
Jacuzzi
BBQ
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Dichtbij busroute
Omheind
Uitzicht: Zee
Dichtbij scholen
Dichtbij Kinderparken
Dichtbij commercieel centrum
Location: Coastal, Urbanisation
Key Ready
Tweepersoons Slaapkamers: 2
Fitnessruimte
Strand: 1100 Meter
Verwarming: Ja, Airconditioning: Ja
Speelkamer
Terras: 34 M2
Bruikbare bouwruimte: 63 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 1100 Mts.


Zone

Santa Pola

wonen in Santa Pola

Santa Pola: Ontdek Dit Charmante Kustplaatsje aan de Costa Blanca

Santa Pola, gelegen aan de zonnige Costa Blanca in de provincie Alicante, is een geliefde kustplaats die bekend staat om zijn rijke geschiedenis, prachtige stranden en levendige sfeer. Dit charmante stadje trekt jaarlijks duizenden toeristen en is een uitstekende plek om te wonen voor wie van het mediterrane leven wil genieten.

Ligging en Klimaat: Perfect voor Zonaanbidders

Santa Pola ligt op slechts 20 kilometer ten zuiden van de stad Alicante en biedt een perfecte balans tussen natuur en stedelijke voorzieningen. Het mediterrane klimaat zorgt voor warme, zonnige zomers en milde winters, met temperaturen die zelden onder de 10 graden Celsius dalen. Dit maakt Santa Pola een ideale bestemming voor wie het hele jaar door wil genieten van het buitenleven en de prachtige kustlijn.

Demografische Gegevens: Een Dynamische Gemeenschap

Santa Pola heeft ongeveer 34.000 inwoners, een aantal dat tijdens het toeristenseizoen aanzienlijk toeneemt. De bevolking bestaat voornamelijk uit Spanjaarden, maar er is ook een groeiende gemeenschap van internationale bewoners, met name uit Noord-Europa. Deze diversiteit draagt bij aan de levendige en gastvrije sfeer die Santa Pola kenmerkt.

Cultuur en Tradities: Feesten en Visserij

Santa Pola heeft een rijke culturele achtergrond, die nauw verbonden is met de zee en de visserij. Het stadje organiseert verschillende jaarlijkse festivals, waaronder de "Fiestas Patronales," waar traditionele parades, muziek en dansen de straten vullen. De visserij speelt nog steeds een belangrijke rol in het dagelijkse leven van Santa Pola, wat te zien is aan de levendige haven en de verse vismarkten.

Natuur en Levensstijl: Strand, Zee en Actief Leven

De natuurlijke omgeving van Santa Pola biedt volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten. De kilometerslange zandstranden zijn perfect om te ontspannen, zwemmen of watersporten te beoefenen zoals windsurfen en zeilen. Daarnaast zijn er prachtige natuurgebieden zoals de zoutmeren van Las Salinas, waar u kunt genieten van wandelen en vogelspotten. De levensstijl in Santa Pola is ontspannen en gericht op het buitenleven, met een sterke focus op welzijn en recreatie.

Achtergrondinformatie en Geschiedenis

Santa Pola heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd, toen het bekend stond als de haven van Portus Illicitanus. De historische waarde is nog steeds zichtbaar in de oude torens en kastelen die het stadje sieren. Santa Pola heeft zich ontwikkeld tot een moderne stad die haar erfgoed koestert, terwijl het de nodige voorzieningen biedt voor zowel bewoners als bezoekers.

Wonen en een Woning Kopen in Santa Pola met Casas Palmeras Real Estate

Overweegt u om naar Santa Pola te verhuizen? Casas Palmeras Real Estate biedt een breed scala aan eigendommen, van appartementen met uitzicht op zee tot ruime villa’s in rustige woonwijken. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van uw droomhuis in dit prachtige kustplaatsje. Wonen in Santa Pola betekent genieten van een ontspannen mediterrane levensstijl, omringd door natuurlijke schoonheid en een gastvrije gemeenschap.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website