Adres

Cartagena · Mar De Cristal Penthouse · Nieuwbouw Woningen

€325.000
Ref. NB-20235
  • Bebouwd
    Bebouwd 99m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 2
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Cartagena · Mar De Cristal Penthouse · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW WOONCOMPLEX IN MAR DE CRISTAL

Kenmerken

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd: 99m2
Bruikbare: 75m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 500 Mts.
Dichtbij scholen
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installatie
Key Ready
Tweepersoons Slaapkamers: 2
Strand: 500 Meter
Terras: 85 M2
Bruikbare bouwruimte: 75 M2
Lift
Gemeenschappelijk zwembad
Omheind
Solarium: Ja
Aantal parkeerplaatsen: 1

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 500 Mts.


Zone

Cartagena

wonen in Cartagena

Cartagena: Ontdek de Historische Charme en Moderne Levensstijl van deze Spaanse Havenstad

Cartagena, gelegen aan de kust van de regio Murcia, is een historische havenstad die een unieke mix van oudheid en moderniteit biedt. Bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en levendige cultuur, is Cartagena een aantrekkelijke bestemming voor zowel toeristen als potentiële huizenkopers. Casas Palmeras Real Estate is uw ideale partner om de perfecte woning in Cartagena te vinden.

Ligging

Cartagena ligt aan de Middellandse Zee, ongeveer 50 kilometer ten zuiden van Murcia. De stad is strategisch gelegen aan een natuurlijke haven, wat bijdraagt aan haar rijke maritieme geschiedenis. Cartagena is goed bereikbaar via de snelwegen AP-7 en A-30, en beschikt over een moderne haven en een treinstation met verbindingen naar andere belangrijke steden in Spanje.

Klimaat

Het klimaat in Cartagena is typisch mediterraan, met milde winters en warme, droge zomers. In de zomermaanden kunnen de temperaturen oplopen tot 30°C, terwijl de winters meestal mild blijven met temperaturen rond de 10°C tot 15°C. Het aangename klimaat gedurende het hele jaar maakt Cartagena een ideale plek om zowel in de zomer als in de winter van de stad te genieten.

Demografische Gegevens

Cartagena heeft een bevolking van ongeveer 220.000 inwoners. De stad trekt een diverse mix van bewoners aan, waaronder lokale Spanjaarden en een groeiend aantal internationale inwoners die worden aangetrokken door de cultuur, de economie en de levenskwaliteit. Cartagena biedt een dynamische stedelijke omgeving met een rijke culturele achtergrond en moderne voorzieningen.

Cultuur

Cartagena heeft een rijke culturele en historische achtergrond, die teruggaat tot de oude Feniciërs en Romeinen. De stad staat bekend om haar indrukwekkende archeologische sites, zoals het Romeinse theater en het Forum de la Muralla. Cartagena organiseert het hele jaar door verschillende festivals en evenementen, waaronder de beroemde Semana Santa (Heilige Week) en het carnaval, die de stad vullen met muziek, dans en lokale tradities.

Natuur en Levensstijl

Cartagena biedt een mix van stedelijke en natuurlijke schoonheid. De stad beschikt over een mooie kustlijn met stranden zoals Playa de los Nietos en Playa de Calblanque, waar u kunt genieten van zonnebaden en watersporten. Daarnaast zijn er prachtige natuurparken in de omgeving, zoals het Parque Natural de Calblanque, dat ideaal is voor wandelingen en andere buitenactiviteiten.

De levensstijl in Cartagena is levendig en veelzijdig. De stad biedt een breed scala aan eet- en uitgaansgelegenheden, van traditionele Spaanse tapasbars tot moderne restaurants. De aanwezigheid van culturele instellingen zoals musea en theaters zorgt voor een rijk cultureel leven. Cartagena combineert het gemak van moderne stadsvoorzieningen met de charme van een historische stad.

Achtergrondinformatie

Cartagena heeft een lange en gevarieerde geschiedenis die teruggaat tot de oudheid. Oorspronkelijk gesticht door de Feniciërs, heeft de stad verschillende heersers gekend, waaronder de Romeinen en de Moren. Dit rijke verleden is zichtbaar in de vele historische bezienswaardigheden en het unieke stadsbeeld. Cartagena speelt ook een belangrijke rol in de maritieme geschiedenis van Spanje.

Wonen in en een Huis Kopen in Cartagena

Wonen in Cartagena biedt de kans om te genieten van een bruisende stedelijke omgeving met een rijke historische achtergrond en uitstekende voorzieningen. De vastgoedmarkt in Cartagena is gevarieerd, met mogelijkheden die variëren van moderne appartementen in het stadscentrum tot traditionele Spaanse huizen in historische wijken. De prijzen zijn relatief betaalbaar in vergelijking met andere grote Spaanse steden, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor zowel investeerders als huizenkopers.

Casas Palmeras Real Estate is uw betrouwbare partner voor het vinden van een woning in Cartagena. Ons team van deskundigen heeft diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt en kan u helpen bij het vinden van een woning die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Of u nu op zoek bent naar een appartement, een gezinshuis of een investeringspand, wij staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces.

Conclusie

Cartagena biedt een unieke combinatie van historische charme, culturele rijkdom en moderne levensstijl. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate kunt u gemakkelijk de ideale woning vinden in deze fascinerende stad. Begin vandaag nog met het verkennen van uw opties en ontdek hoe Cartagena uw nieuwe thuis kan worden.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website