Adres

Los Urrutias · Estrella De Mar Villa · Nieuwbouw Woningen

€249.900
Ref. NB-39271
  • Bebouwd
    Bebouwd 66m2
  • Plot
    Plot 195m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 2
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Los Urrutias · Estrella De Mar Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW VILLA'S IN LOS URRUTIAS, MURCIA

Kenmerken

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd: 66m2
Bruikbare: 55m2
Plot: 195m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 200 Mts.
Privé zwembad
Gemeubileerd
Tuin
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij golfbaan / golfbaan
Dichtbij scholen
Airconditioning: Ja
Tweepersoons Slaapkamers: 2
Locatie: Kust
Terras: 20 M2
Strand: 200 Meter
Bruikbare bouwruimte: 55 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 200 Mts.


Zone

Los Urrutias

wonen in Los Urrutias

Los Urrutias: Uw Rustige Toevluchtsoord aan de Costa Cálida

Los Urrutias, een charmant kustplaatsje gelegen aan de Mar Menor in de regio Murcia, Spanje, is een idyllische bestemming voor iedereen die op zoek is naar rust en natuurlijke schoonheid. Het dorp maakt deel uit van de gemeente Cartagena en biedt een prachtig uitzicht op de lagune en het omliggende landschap. Met zijn ontspannen sfeer, schilderachtige omgeving en gemakkelijke toegang tot zowel stranden als stedelijke voorzieningen, is Los Urrutias een geliefde plek voor zowel toeristen als bewoners.

Klimaat: Warm en Zonnig het Hele Jaar Door

Los Urrutias geniet van een heerlijk mediterraan klimaat, met warme zomers en milde winters. Dit kustplaatsje heeft meer dan 300 zonnige dagen per jaar, wat het een perfecte bestemming maakt voor zonaanbidders. De zomertemperaturen variëren van 25 tot 35 graden Celsius, terwijl de wintertemperaturen zelden onder de 10 graden komen. Dit stabiele, aangename klimaat maakt het mogelijk om het hele jaar door te genieten van het buitenleven en de prachtige stranden van de Mar Menor.

Demografische Gegevens: Een Intieme en Internationale Gemeenschap

Met een bevolking van ongeveer 1.500 inwoners, biedt Los Urrutias een intieme en gezellige leefomgeving. Naast de lokale Spaanse bevolking, trekt het dorp een aantal internationale bewoners aan, waaronder veel gepensioneerden uit het Verenigd Koninkrijk en andere Europese landen. Deze mix van culturen draagt bij aan een diverse en vriendelijke gemeenschap, waar nieuwkomers zich snel thuis voelen. De rustige sfeer en de nabijheid van zowel de natuur als moderne voorzieningen maken Los Urrutias een aantrekkelijke plek om te wonen.

Cultuur en Activiteiten: Eenvoud en Lokale Tradities

Los Urrutias is een dorp waar het leven in een rustig tempo verloopt, met een focus op eenvoud en lokale tradities. De dorpsgemeenschap organiseert regelmatig traditionele Spaanse feesten, zoals de Fiestas Patronales ter ere van de beschermheilige van het dorp. Daarnaast zijn er lokale markten waar u verse producten en ambachtelijke goederen kunt kopen. Hoewel het dorp klein is, biedt het ook diverse eetgelegenheden waar u kunt genieten van de lokale keuken, met een focus op verse zeevruchten uit de Mar Menor.

Natuur en Buitenleven: Strand en Zee Binnen Handbereik

Los Urrutias ligt direct aan de oevers van de Mar Menor, de grootste zoutwaterlagune van Europa. Dit maakt het dorp een ideale plek voor liefhebbers van watersporten, zoals zeilen, windsurfen en kajakken. De rustige, ondiepe wateren van de Mar Menor zijn ook perfect voor gezinnen met kinderen. Voor wie liever wandelt of fietst, biedt de omgeving van Los Urrutias diverse routes door het prachtige platteland en langs de kustlijn. De natuurlijke schoonheid en serene sfeer maken het dorp tot een perfecte bestemming voor natuurliefhebbers.

Achtergrondinformatie en Geschiedenis

Los Urrutias heeft een rijke geschiedenis die nauw verbonden is met de ontwikkeling van de regio Murcia. Oorspronkelijk een vissersdorp, is Los Urrutias in de loop van de tijd uitgegroeid tot een geliefde vakantiebestemming, mede dankzij de rustige ligging en de schoonheid van de Mar Menor. De traditionele Spaanse sfeer is hier goed bewaard gebleven, ondanks de komst van nieuwe bewoners en toeristen. De nabijheid van Cartagena, met zijn rijke Romeinse geschiedenis en culturele erfgoed, biedt extra mogelijkheden voor culturele uitstapjes.

Wonen in Los Urrutias: Een Ontspannen Levensstijl aan de Kust

Wonen in Los Urrutias betekent genieten van een ontspannen en eenvoudige levensstijl, omringd door natuurlijke schoonheid en met de voordelen van moderne voorzieningen binnen handbereik. Het dorp biedt een verscheidenheid aan woningen, van traditionele Spaanse huizen tot modernere appartementen met uitzicht op de lagune. De vastgoedprijzen zijn relatief betaalbaar, wat Los Urrutias aantrekkelijk maakt voor gepensioneerden en tweede-huizenkopers. De nabijheid van de zee, het aangename klimaat en de gastvrije gemeenschap maken van Los Urrutias een ideale plek om te wonen of een vakantiehuis te bezitten.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website