Adres

Fortuna · Urbanizacion Las Kalendas Villa · Nieuwbouw Woningen

€350.000
Ref. NB-96497
  • Bebouwd
    Bebouwd 146m2
  • Plot
    Plot 365m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Fortuna · Urbanizacion Las Kalendas Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW VILLA'S IN FORTUNA

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 146m2
Bruikbare: 120m2
Plot: 365m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 44000 Mts.
Privé zwembad
Tuin
Omheind
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij scholen
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Terras: 20 M2
Strand: 44000 Meter
Bruikbare bouwruimte: 120 M2

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 44000 Mts.


Zone

Fortuna

Wonen in Fortuna Murcia

Welkom in Fortuna: Uw Nieuwe Thuis in het Hart van Murcia

Fortuna is een charmante stad gelegen in de regio Murcia, Zuid-Spanje. Bekend om zijn natuurlijke warmwaterbronnen en prachtige omgeving, biedt Fortuna een unieke combinatie van rust, cultuur en natuur. Als u overweegt om te verhuizen naar deze idyllische plek, dan bent u bij Casas Palmeras Real Estate aan het juiste adres voor het vinden van uw droomhuis.

Ligging en Klimaat: Een Mediterraan Paradijs

Fortuna ligt op ongeveer 25 kilometer van de stad Murcia, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is, maar ver genoeg om te genieten van een rustige, landelijke levensstijl. De stad ligt genesteld tussen zachte heuvels en weelderige bossen, wat zorgt voor een schilderachtige omgeving.

Het klimaat in Fortuna is typisch Mediterraan, met milde winters en warme, droge zomers. Dit maakt het een ideale bestemming voor zowel permanente bewoners als vakantiegangers. Het hele jaar door kunt u genieten van zonnige dagen, perfect voor buitenactiviteiten en ontspanning.

Demografische Gegevens: Een Levendige Gemeenschap

Fortuna heeft een bevolking van ongeveer 10.000 inwoners. De stad is populair onder zowel lokale Spanjaarden als buitenlandse expats, vooral uit het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland. Deze diverse bevolking draagt bij aan een levendige gemeenschap waar verschillende culturen samenkomen. Het is een plek waar u zich snel thuis zult voelen, ongeacht uw achtergrond.

Cultuur en Geschiedenis: Rijk aan Tradities

De cultuur in Fortuna is doordrenkt van tradities en geschiedenis. De stad is vooral bekend om zijn natuurlijke warmwaterbronnen, die al sinds de Romeinse tijd worden gewaardeerd om hun helende eigenschappen. Vandaag de dag kunt u deze bronnen bezoeken in de beroemde thermale baden, die zowel ontspanning als genezing bieden.

Het hele jaar door worden er verschillende feesten en evenementen georganiseerd, waaronder het jaarlijkse festival ter ere van de patroonheilige van de stad. Deze festiviteiten zijn een geweldige manier om de lokale cultuur te ervaren en deel te nemen aan het sociale leven van de gemeenschap.

Natuur en Levensstijl: Een Oase van Rust

Fortuna is omgeven door prachtige natuur. De nabijgelegen Sierra de la Pila biedt tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en vogels kijken. De frisse lucht en het ongerepte landschap maken het een ideale plek voor natuurliefhebbers.

De levensstijl in Fortuna is rustig en ontspannen. Hier kunt u genieten van een langzamer tempo, weg van de drukte van de grote stad. Het is een plek waar u kunt genieten van een gezonde balans tussen werk en vrije tijd, met volop mogelijkheden om te genieten van de natuur en het buitenleven.

Wonen in Fortuna: Uw Toekomst in Spanje

Wonen in Fortuna biedt u het beste van beide werelden: de charme van een kleine stad gecombineerd met de voorzieningen van een moderne samenleving. De stad beschikt over goede scholen, gezondheidszorg en winkels, waardoor het een praktische keuze is voor gezinnen, gepensioneerden en iedereen die op zoek is naar een hogere levenskwaliteit.

Een Huis Kopen met Casas Palmeras Real Estate

Als u overweegt om een huis te kopen in Fortuna, dan staat Casas Palmeras Real Estate klaar om u te helpen. Met jarenlange ervaring in de lokale vastgoedmarkt en een diepgaand begrip van uw behoeften, kunnen we u begeleiden bij elke stap van het aankoopproces. Of u nu op zoek bent naar een traditionele finca, een moderne villa of een gezellige woning in het centrum van de stad, wij hebben een uitgebreid aanbod aan eigendommen die aan uw wensen voldoen.

Wij zorgen ervoor dat uw aankoopproces soepel verloopt, met persoonlijke begeleiding en advies op maat. Fortuna wacht op u, en wij zijn er om ervoor te zorgen dat u uw perfecte huis vindt in deze prachtige omgeving.

Conclusie

Fortuna is meer dan alleen een plaats om te wonen; het is een gemeenschap waar u kunt genieten van het beste van het Spaanse leven. Met zijn rijke cultuur, prachtige natuur en gastvrije gemeenschap, biedt Fortuna alles wat u nodig heeft voor een gelukkig en vervullend leven. Ontdek vandaag nog wat Fortuna voor u in petto heeft, en laat Casas Palmeras Real Estate u helpen uw Spaanse droom te realiseren.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website