Adres

Alhama De Murcia · Condado De Alhama Villa · Nieuwbouw Woningen

€318.500
Ref. NB-47322
  • Bebouwd
    Bebouwd 109m2
  • Plot
    Plot 345m2
  • Slaapkamers
    Slaapkamers 3
  • Badkamers
    Badkamers 2
  • Zwembad
    Zwembad Privé

Alhama De Murcia · Condado De Alhama Villa · Nieuwbouw Woningen

Beschrijving

NIEUWBOUW VILLA'S IN CONDADO DE ALHAMA GOLFBAAN

Kenmerken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd: 109m2
Bruikbare: 93m2
Plot: 345m2
Zwembad: Privé
Afstand naar het strand: 20000 Mts.
Air Conditioning: Pre-Installatie
Locatie: Landelijk, Urbanisatie
Tweepersoons Slaapkamers: 3
Terras: 75 M2
Strand: 20000 Meter
Bruikbare bouwruimte: 93 M2
Privé zwembad
Tuin
Omheind
Solarium: Ja
Aantal parkeerplaatsen: 1
Dichtbij golfbaan / golfbaan
Dichtbij scholen

Plaats

Afstanden

Afstand naar het strand 20000 Mts.


Zone

Alhama de Murcia

Alhama de Murcia

Alhama de Murcia: Ontdek de Charme van een Historische Spaanse Gemeente

Alhama de Murcia, gelegen in de regio Murcia in het zuidoosten van Spanje, biedt een unieke combinatie van historische charme, natuurlijke schoonheid en een aangename levensstijl. Of u nu overweegt om te verhuizen of te investeren in een woning, Alhama de Murcia heeft veel te bieden voor elke soort huizenkoper. Casas Palmeras Real Estate staat klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale woning in deze betoverende gemeente.

Ligging

Alhama de Murcia ligt ongeveer 30 kilometer ten noorden van de stad Murcia en op ongeveer 50 kilometer van de Middellandse Zee. Gelegen aan de voet van de Sierra Espuña, biedt de gemeente een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en een uitstekende toegang tot zowel de kust als het binnenland. Dankzij de nabijheid van de snelwegen A-7 en RM-2 is Alhama de Murcia goed bereikbaar, met een korte rit naar de luchthaven van Murcia-Corvera, die op ongeveer 40 minuten afstand ligt.

Klimaat

Het klimaat van Alhama de Murcia is typisch mediterraan met warme zomers en milde winters. Tijdens de zomermaanden kunnen de temperaturen oplopen tot 35°C, terwijl de winters meestal mild blijven, met temperaturen die zelden onder de 10°C komen. Met meer dan 300 dagen zon per jaar is het klimaat ideaal voor buitenactiviteiten en het genieten van de prachtige natuurlijke omgeving.

Demografische Gegevens

Alhama de Murcia heeft een bevolking van ongeveer 20.000 inwoners. De gemeente trekt zowel lokale bewoners als een groeiend aantal internationale inwoners aan, waaronder Britten, Duitsers en Nederlanders. Deze diverse gemeenschap draagt bij aan de levendige sfeer van de stad en zorgt ervoor dat er een sterke mix van culturen en tradities aanwezig is.

Cultuur

De cultuur van Alhama de Murcia is doordrenkt van geschiedenis en traditie. De stad heeft een rijke Moorse achtergrond, wat zichtbaar is in de architectuur en het straatbeeld. Een belangrijk historisch monument is de oude stadsmuur, die herinnert aan de tijd van de Moorse overheersing. Daarnaast is de kerk van San Lázaro een belangrijk cultureel erfgoed, met zijn indrukwekkende barokke architectuur en historische betekenis.

Elk jaar worden er diverse lokale festivals en feesten gehouden die de rijke tradities van de regio vieren. De Semana Santa, of Heilige Week, is een van de belangrijkste evenementen, met indrukwekkende religieuze processies die door de straten van de stad trekken.

Natuur en Levensstijl

Alhama de Murcia is omgeven door een adembenemend landschap, met de Sierra Espuña als een van de belangrijkste natuurgebieden. Dit natuurpark biedt uitstekende mogelijkheden voor wandelen, fietsen en het verkennen van de lokale flora en fauna. De bergachtige omgeving en de nabijheid van de rivier de Mula maken het een uitstekende locatie voor natuurliefhebbers en avonturiers.

Het leven in Alhama de Murcia is rustig en ontspannen, met een focus op het genieten van de natuurlijke omgeving en de lokale cultuur. De lokale markten en restaurants bieden een breed scala aan verse, lokale producten en traditionele Spaanse gerechten. Of u nu een gezellige tapasbar bezoekt of een ontspannen wandeling maakt door de schilderachtige straatjes, de levensstijl in Alhama de Murcia is ontspannen en gastvrij.

Achtergrondinformatie

Alhama de Murcia heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de tijd van de Romeinen, maar de stad kwam vooral onder Moorse invloed. De naam "Alhama" komt van het Arabische woord "al-hammam," wat "het bad" betekent, en verwijst naar de historische thermale baden die in de regio aanwezig waren. Deze baden werden beroemd om hun geneeskrachtige eigenschappen en trekken nog steeds bezoekers aan.

De historische charme van de stad wordt verder benadrukt door de traditionele architectuur en de goed bewaarde oude gebouwen, die samen een fascinerend beeld van het verleden schetsen.

Wonen in en een Huis Kopen in Alhama de Murcia

Wonen in Alhama de Murcia biedt een ideale mix van rust en gemak, met de voordelen van zowel een landelijke als een stedelijke levensstijl. De vastgoedmarkt in Alhama de Murcia biedt een breed scala aan woningen, van charmante appartementen tot ruime villa’s met uitzicht op de bergen. De prijzen zijn vaak lager dan in de nabijgelegen grotere steden, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor zowel permanente bewoners als vakantiekopers.

Casas Palmeras Real Estate biedt een persoonlijke en professionele service bij het vinden van uw nieuwe woning in Alhama de Murcia. Ons team van ervaren makelaars kent de lokale markt door en door en helpt u graag bij het vinden van een woning die aan al uw wensen voldoet.

Conclusie

Alhama de Murcia biedt een unieke kans om te genieten van een rijke geschiedenis, een prachtige natuurlijke omgeving en een ontspannen levensstijl. Met de hulp van Casas Palmeras Real Estate vindt u gemakkelijk uw droomhuis in deze charmante Spaanse gemeente. Of u nu op zoek bent naar een permanente woning of een vakantievilla, Alhama de Murcia heeft alles wat u nodig heeft om een nieuw hoofdstuk in uw leven te beginnen.

Vraag om info

Responsable del tratamiento: Etienne Brian Meulhof, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp Casas Palmeras Website